Hayırlı sabahlar. Ben de oylarımı @Filizzz16 ve deynepnaz
ın tariflerinden yana kullandım. Bütün börekler çok güzel çok lezzetli görünüyor. Herkesin eline sağlık
İyi fikir aslında , şöyle 1.yada 2.sıraya koysa hiç fena olmaz bence de paçangaya gelene kadar daha yüksek oy alanlar var , ya seni onların arasına koyarsa
İstedim canım sabah görmemişsin hatta özelden de yazdım.Ama Kazen henüz dönüş yapmadıBelki foruma gelmemiştir.
Bu oylama uzun olduğu için çok nadir ilk gün bildirim gönderiliyor.Ama biz yinede isteyelim
İstedim canım sabah görmemişsin hatta özelden de yazdım.Ama Kazen henüz dönüş yapmadıBelki foruma gelmemiştir.
Bu oylama uzun olduğu için çok nadir ilk gün bildirim gönderiliyor.Ama biz yinede isteyelim
A görmedim canım ara ara girip bakıyorum, son sayfayı açıyorum genelde ,gözümden kaçmış demek ki bildirim gelince heyecan artıyor bekleyelim bakalım bildirimi bildirim olmamasına rağmen bayağı fazla kişi oy kullandı, önceki yarışmalarda bildirimden önce bu kadar kullanan olmuyordu sanki, popülerliğimiz arttı demek ki
İyi fikir aslında , şöyle 1.yada 2.sıraya koysa hiç fena olmaz bence de paçangaya gelene kadar daha yüksek oy alanlar var , ya seni onların arasına koyarsa