Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Acaba kim yapsa 1.olur muydu
Benim gözlemim ,böreklerin biraz daha içini göstererek daha iştah açıcı hale getirerek yapılan sunumlar daha çok beğeniliyor, daha önceki yıllarda yapılan paçangalar üst sıralara çıkamamış,ortalarda kalmış genelde ,geçen yılki paçanga sunumu çok iyiydi, ben de kendimden bir şeyler katarak yine iştah açıcı bir sunum yapmaya çalıştım, beğenildi, sağolsun oy verenler ama burda bir çok arkadaş bu tarifi alsaydı, yine bu kadar oy alırdı diye düşünüyorum, çünkü herkes sunumda çok gelişti

Paçanga böyle sunum yapılmalı cidden
Renkler,ışık çok iyiydi

Off kızlar ellerinize sağlık. Hepsi harika görünüyor.
Ben oyumu Adana böreği ve kol böreğinden yana kullandım.
Yapanların ellerine sağlık

Ben olsam yapamazdım, tarifi ziyan ederdim yazmıştı da onun üzerine yazdım canım, gayet de güzel yapardı oylarla ilgili bir şey demedim paçanga sağolsun, iyi oy aldı
Arkadaşlar başta çok isteyince yok canım o kadar değil diyordum.Ama sunumunu görünce dedim olay bitmiştir

Sen zaten sunumları görür görmez anlıyorsun canım, kaç yıldır uzmanlaşmışsın bende de katıldıkça biraz daha görsel planlama oluşmaya başladı, ilk başlarda gelişine çekiyordum
Sen son zamanlarda çok geliştirdin kendiniBirde eleştiriye açıksın ve bir şey önerildiğinde hemen uyguluyorsunBundan dolayı yolun artık açık

Ben olsam yapamazdım, tarifi ziyan ederdim yazmıştı da onun üzerine yazdım canım, gayet de güzel yapardı oylarla ilgili bir şey demedim paçanga sağolsun, iyi oy aldı
Ben anlatamadım heralde yarın dolunay varmış normaldir şimdi fülüzde sürekli ben almam diyip duruyor sosylade öyle tariflerine güvenmiyorlar gayet iyi oy aldılar demek istedim

Sen son zamanlarda çok geliştirdin kendiniBirde eleştiriye açıksın ve bir şey önerildiğinde hemen uyguluyorsunBundan dolayı yolun artık açık
Olumlu ve iyi niyetle yapılan eleştirilere tabi ki açığım canım, senin eleştirilerin de hep o şekilde oluyor zaten inşallah canım, çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ❤❤❤

Ben anlatamadım heralde yarın dolunay varmış normaldir şimdi fülüzde sürekli ben almam diyip duruyor sosylade öyle tariflerine güvenmiyorlar gayet iyi oy aldılar demek istedim
Tamam canım, şimdi anladım, hep bir kendine haksızlık etme durumu halbuki hem tarifleri , hem de sunumları çok güzel oluyor her zaman

Yaaa gece gece güldurme beni evvam mugeyi izliyorum youtube tan cok heyecanli bosver tarifi bitti gitti önumüze bakalim

Rica ederim tatlım. Bu boreği kim denemiş diye baktım.Az önce sayfana da yazdım. Seni görünce saşirmadım. Senden bekliyordum güzel tariflere önderlik ediyorsun. Tekrar ellerine sağlık.
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım
Farklı olsun istedimAksilikler yaşadım ama pişman değilim iyi ki yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…