Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Olur ablam inan hiç farkı olmaz:)
Ama mutlaka dilimleyip koymalısın yoksa sonra asla dilimlenmez:)
Sabah videoda gördüm su böreklik yufkayı haşladı direk tepsiye koydu,en allta 10 tane baklavalık yufkayı serdi aralarını yağladı yuvarlaktı onun ki.Hatta videoyu bulursam ekleyim sayfaya.

Sabah videoda gördüm su böreklik yufkayı haşladı direk tepsiye koydu,en allta 10 tane baklavalık yufkayı serdi aralarını yağladı yuvarlaktı onun ki.Hatta videoyu bulursam ekleyim sayfaya.
Abla bende öyle yaptım:)
Su böreği olduğu için mutlaka haşlanıyor:)

Aklimdakiyle gerçek uymadı, çok özendim ama olmayınca olmuyo galiba nevoş dediğinide yapmıştım ama resimleri ayırırken onuda halletmişim, önce bir sürü resim çekip sonra onları azaltıyorum .
Benimde öyle oldu bu sefer canım insanın içi kaçınca devam edemiyorsun:)

Dikkat et artik tonton nene
Arada yesem bari yaaaaa tonton nene sever böreği
Evet abla benim peynir erimedi sadece yenide almak istemedim daha doğrusu aman nasip değilmiş dedim yoksa böyle sunum yapacaktım:)
O akmayan peynirlerden birini dün gece poğaça yaptım.Aktı her tarafına
Prynir rrsmen göğe çıkıyor eriyerek,olsun canımcım o kadar emek verdin sende lezzeti süperdir kesin
Ne yenir o poğacada varyaaaa

Arada yesem bari yaaaaa tonton nene sever böreği

Prynir rrsmen göğe çıkıyor eriyerek,olsun canımcım o kadar emek verdin sende lezzeti süperdir kesin
Ne yenir o poğacada varyaaaa
Ablayaaaa yemeeee kolun ayagin heryerin rahatsız ödem yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…