• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Bugünkü beklemen sana zarar dedi beş in üstüne iyi bakmıyorum dedi ,öbürüne attigimda üç ay sonra bir daha ultrason alalım öyle karar verelim dedi ama ağrımı iyi bulmamis o da görmek istemiş bakalım kuzum sabah onada gideceğiz en iyi ihtimal üç ay ertelenir kendimi hazırlarım diyorum ama 🤭
Ne kadar hazırlarım desen de, beklemek stresi arttırır canım😒

Bugünkü beklemen sana zarar dedi beş in üstüne iyi bakmıyorum dedi ,öbürüne attigimda üç ay sonra bir daha ultrason alalım öyle karar verelim dedi ama ağrımı iyi bulmamis o da görmek istemiş bakalım kuzum sabah onada gideceğiz en iyi ihtimal üç ay ertelenir kendimi hazırlarım diyorum ama 🤭
Kuzum oda baksinda ağrın fazlaysa ve eninde sonunda olman gerekecek iyice büyüme yapacaksa 3 ay beklenmesin bence yine görsün bı haber et bizede,kendini hazırlayacağın ne var canıni mı sıkıyorsun yoksa sen.

Kuzum oda baksinda ağrın fazlaysa ve eninde sonunda olman gerekecek iyice büyüme yapacaksa 3 ay beklenmesin bence yine görsün bı haber et bizede,kendini hazırlayacağın ne var canıni mı sıkıyorsun yoksa sen.
Öyle birden söyleyince kötü oldum ,üç çocuklu kadınım ama annemi istedim bugün 😔 ben çok güçsüzüm galiba 🥺

Bugün orda beklerken endoskopi cektirenleri gördüm hep onları görünce bile içim tuhaf oldu 😒
Böyle şeyleri uzatmamak gerekiyor. Bizler kafamıza takan kişileriz, kurup kurup stres yükleriz vücuda.
Hemen karar vermek ve uygulamak bu bakımdan iyi. O bekleyeceğin 3 ayda, dipçik gibi olursun.🤗

Back
X