Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyleymişAz evvel Kırmızı Oda’nın fragmanını izledim. Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i, Manolya Hoca’ya tedaviye geliyor![]()
Ne kadar hazırlarım desen de, beklemek stresi arttırır canımBugünkü beklemen sana zarar dedi beş in üstüne iyi bakmıyorum dedi ,öbürüne attigimda üç ay sonra bir daha ultrason alalım öyle karar verelim dedi ama ağrımı iyi bulmamis o da görmek istemiş bakalım kuzum sabah onada gideceğiz en iyi ihtimal üç ay ertelenir kendimi hazırlarım diyorum ama![]()
Ben acidan falan degil de panik atak varya o ortam.geriyor beniAynen kapalı oluyor.Ben 14 yıl önce oldum.Şimdi teknoloji,bilim çok gelişti![]()
Sezon finaline denk getiriyorlar elticim, 2 diziyi de heyecanlı yerde mi bırakacaklarEvet öyleymiş![]()
Bugün orda beklerken endoskopi cektirenleri gördüm hep onları görünce bile içim tuhaf olduNe kadar hazırlarım desen de, beklemek stresi arttırır canım![]()
Kuzum oda baksinda ağrın fazlaysa ve eninde sonunda olman gerekecek iyice büyüme yapacaksa 3 ay beklenmesin bence yine görsün bı haber et bizede,kendini hazırlayacağın ne var canıni mı sıkıyorsun yoksa sen.Bugünkü beklemen sana zarar dedi beş in üstüne iyi bakmıyorum dedi ,öbürüne attigimda üç ay sonra bir daha ultrason alalım öyle karar verelim dedi ama ağrımı iyi bulmamis o da görmek istemiş bakalım kuzum sabah onada gideceğiz en iyi ihtimal üç ay ertelenir kendimi hazırlarım diyorum ama![]()
Hadiyaaa ay merak ettim şimdiiAz evvel Kırmızı Oda’nın fragmanını izledim. Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i, Manolya Hoca’ya tedaviye geliyor![]()
Allah ferahlık versin, hayırlara çıkarsın ınş kukriskomBen acidan falan degil de panik atak varya o ortam.geriyor beni![]()
Öyle birden söyleyince kötü oldum ,üç çocuklu kadınım ama annemi istedim bugünKuzum oda baksinda ağrın fazlaysa ve eninde sonunda olman gerekecek iyice büyüme yapacaksa 3 ay beklenmesin bence yine görsün bı haber et bizede,kendini hazırlayacağın ne var canıni mı sıkıyorsun yoksa sen.
Amin inşallah sağolasın sosyalimAllah ferahlık versin, hayırlara çıkarsın ınş kukriskomallah yardımcin olsun
![]()
Aynı durumdayım bende ameliyathaneye nasıl gireceğimi düşünüyorumBen acidan falan degil de panik atak varya o ortam.geriyor beni![]()
Böyle şeyleri uzatmamak gerekiyor. Bizler kafamıza takan kişileriz, kurup kurup stres yükleriz vücuda.Bugün orda beklerken endoskopi cektirenleri gördüm hep onları görünce bile içim tuhaf oldu![]()
Masumlar sezon ginali yaptı.İnci öldüSezon finaline denk getiriyorlar elticim, 2 diziyi de heyecanlı yerde mi bırakacaklar![]()
İşte beni de o yoruyor aşkomAynı durumdayım bende ameliyathaneye nasıl gireceğimi düşünüyorum![]()
Hepimiz can taşıyoruz be kukrişko, kolay şeyler değilÖyle birden söyleyince kötü oldum ,üç çocuklu kadınım ama annemi istedim bugünben çok güçsüzüm galiba
![]()
Aaaa, doğru. Bankta oturuyordu 3 kardeşMasumlar sezon ginali yaptı.İnci öldü![]()
Benim o yöntemle safra kanalıma girdiler.Hemde 2 defaBugün orda beklerken endoskopi cektirenleri gördüm hep onları görünce bile içim tuhaf oldu![]()
DelirdilerAaaa, doğru. Bankta oturuyordu 3 kardeş![]()