• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
İnşallah verir abla. İnan çok yoruldum. dün doktorun kapısında bi ablayla konuştum. 8 senedir çekşyoeum bu derdi dedi. 😔

O kadar değişik ki… bana kıyamaz mesela Ama bu konuda yanımda değil. hastaneye giderim, oflar poflar. telefona bakar. Beni daha çok gerer yani. Gelmese daha rahat olurum İnan. Yakın olsa tek başıma gideceğim. diyorum ya sadece şoförlük yapıyor ama yorulmuşmuş…
Haklısın kuzum,insallah sabrinin karşılığını tez vakitte alırsın 🤲🏻

İnşallah verir abla. İnan çok yoruldum. dün doktorun kapısında bi ablayla konuştum. 8 senedir çekşyoeum bu derdi dedi. 😔

O kadar değişik ki… bana kıyamaz mesela Ama bu konuda yanımda değil. hastaneye giderim, oflar poflar. telefona bakar. Beni daha çok gerer yani. Gelmese daha rahat olurum İnan. Yakın olsa tek başıma gideceğim. diyorum ya sadece şoförlük yapıyor ama yorulmuşmuş…
Evliliğimin ilk 4 yılı doktordan çıkmadım.Şimdi ondan tırsıyorum.Biri bitmeden biri başlıyordu.Birde kim ne derse inanıyordum.😏Psikolojim pek normal değildi.Eşim zaten odun😏
Ondan seni anlıyorum😏

Haklısın kuzum,insallah sabrinin karşılığını tez vakitte alırsın 🤲🏻
Amin cennam 🙏🏻
Evliliğimin ilk 4 yılı doktordan çıkmadım.Şimdi ondan tırsıyorum.Biri bitmeden biri başlıyordu.Birde kim ne derse inanıyordum.😏Psikolojim pek normal değildi.Eşim zaten odun😏
Ondan seni anlıyorum😏
Ben de ilk defa eşimden uçuk kaptım. Beilki o uçuktan dolayı vajinal sinirlerim zarar gördü de böyle oldu bilmiyorum. 4 snedir gitmediğim doktor kalmadı. Anlayan 2 tanesini buldum. Biri ameliyat dedi. Diğer de işte blokaj yaptı. 🤷🏻‍♀️ Ameliyat olmamak için direniyorum.

Amin cennam 🙏🏻

Ben de ilk defa eşimden uçuk kaptım. Beilki o uçuktan dolayı vajinal sinirlerim zarar gördü de böyle oldu bilmiyorum. 4 snedir gitmediğim doktor kalmadı. Anlayan 2 tanesini buldum. Biri ameliyat dedi. Diğer de işte blokaj yaptı. 🤷🏻‍♀️ Ameliyat olmamak için direniyorum.
Aynen birde anlamıyorlar😏
22 yaşındaydım menapoza girmişsin demişti bir doktor🤷🏻‍♀️Doğum yaptım kansersin dediler hastalığımı 1 yıl bulamadılar🤷🏻‍♀️

Amin cennam 🙏🏻

Ama bu adam senin vebaline girdi belkide🤦‍♀️🤷‍♀️

Hiçbir şey yaşamadı ki… yatmayalımmış. bu mu çözüm? 30 yaşındayım. 4 senedir bunu çekiyoeum. Açıkça da diyorum ki bak ben senin altındayken tecavüze uğruyorum gibi hissediyorum, öyle bir acı var. Daha ne söyleyebilir bir kadın? 10 sene-15-20 sene sonra menopoza girince nasıl olacak bu iş? vajina kuruyunca ne olacak? şimdi bile işe yaramıyor kayganlaştırıcılar. erkek şeyi bi öpüşte kalkar. 60 yaşında da yatmak ister yani bu adam. daha 20 sene böyle ben nasıl çekerim? Senede 1 kere değil ki yatmak. 20 kere yapıcam diye rahatlasın insan.

Hiçbir zaman duygusal bir adam olmadı. O duyguyu asla gösterEmez. sadece histereskopi olduğumda ağladı ve seni böyle göremem, içim yanıyor, hiçbir şey senden kıymetli değil, çocuğumuz olmsa da olur dedi. Allah var çocuk olayında hiçbir zaman üstelemedi. ben seninle çocuk için evlenmedim, seni sevdiğim için evlendim der hep. Çocuğum olmazsa boşanmaz asla ama insan arada o duyguyu görmek istiyor…
Benim neler çektiğimi Nevreste Nevreste bilir. Çok zorluklarla savaştım, boşanma aşamasına geldik ve o aşamaya gelince adam tüm içinde biriktirdiklerini kustu. Şimdi böyle davrandığına inanma, erkekler hiçbir şekilde anlamıyorlar yaşadıklarımızı🤷🏻‍♀️

Benim neler çektiğimi Nevreste Nevreste bilir. Çok zorluklarla savaştım, boşanma aşamasına geldik ve o aşamaya gelince adam tüm içinde biriktirdiklerini kustu. Şimdi böyle davrandığına inanma, erkekler hiçbir şekilde anlamıyorlar yaşadıklarımızı🤷🏻‍♀️
Bugün yanında gibi davranan yarın yüzüne öyle bir şey söylüyor ki 🤦‍♀️

Hepsi aynı canım😏Hiç kolay günler geçirmedik😏
Şimdi çevremdekiler ne şanslısın diyor😏
Ama ben neler çektim.O odunu yontmak için neler yaşadım🤷🏻‍♀️
Seninde öyle😏Şimdi iyi olsalar ne olur😏

Back
X