Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün oldu bugün dur bakalım idrara geç karışıyor beta hcgBenim bu sabahta cok net negatif
Evet 5. Gün A kalite çift embriyo :)hadi bakalım :) hafta içi ofiste benim de kafam dağılır biraz inşdonmuş embriyo muydu sizin de? Kaçıncı gün?
5.gun pgt li embriyo. Transfer dahil bugün 6.gunKaçıncı gün oldu bugün dur bakalım idrara geç karışıyor beta hcg
5.gun pgt li embriyo. Transfer dahil bugün 6.gun
5.gun pgt li embriyo. Transfer dahil bugün 6.gun
Benim bu sabahta cok net negatif
Kuzum ümidini kaybetme erken henüz belki geç tutunmuştur5.gun pgt li embriyo. Transfer dahil bugün 6.gun
16 haziranda mı transfer oldunuz5.gun pgt li embriyo. Transfer dahil bugün 6.gun
17 sinde olmustum. Bu sabah ki testim de negatif16 haziranda mı transfer oldunuz
Bende 16sında oldum ama testi erken yapmışsın bence ,transfer günü sayılmıyor zaten bi 10 gün olsun en azından canım moralini bozma17 sinde olmustum. Bu sabah ki testim de negatif
Yok artik kestim ümidi. Olsa silik milik çıkardı şimdiye. Hiç çizgi yok. Cok net negatif yani. Umarım sizlerin olumlu sonuçlanırBende 16sında oldum ama testi erken yapmışsın bence ,transfer günü sayılmıyor zaten bi 10 gün olsun en azından canım moralini bozma
Aynı gün olmuş benimde 16 ama çok umudum yok hiç bir belirti yokBenimde kesinleşti 16 haziran çift embriyo![]()
Bende de arada bi kasık ağrısı batması oluyor başka bir şey yok korkuyorumAynı gün olmuş benimde 16 ama çok umudum yok hiç bir belirti yok
Test yaptınız mıBende de arada bi kasık ağrısı batması oluyor başka bir şey yok korkuyorum![]()
Hayır yapmadım günümü bekliyorum , siz ne zaman yapacaksınız ve belirti var mıTest yaptınız mı
Benim test günüm 30 Haziran bugün 4. Günüm sabah sağ kasığıma kısa süreli bir ağrı girdi onun dışında bi belirti yokHayır yapmadım günümü bekliyorum , siz ne zaman yapacaksınız ve belirti var mı
Benimde tek kasık ağrılarım oluyor başka bişeyim yok korkuyorum yine olumsuz olacak diyeBenim test günüm 30 Haziran bugün 4. Günüm sabah sağ kasığıma kısa süreli bir ağrı girdi onun dışında bi belirti yok![]()
Olumsuz olmayacak kötü düşünme lütfenBenimde tek kasık ağrılarım oluyor başka bişeyim yok korkuyorum yine olumsuz olacak diye![]()