Sabah ilk idrarla yeniliycem çok heyecanlıyımAyy ben gördüm varyarın tekrar yap

Hepimiz görelim inşallah pozitifleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ilk idrarla yeniliycem çok heyecanlıyımAyy ben gördüm varyarın tekrar yap
5.günün dimi bugünSabah ilk idrarla yeniliycem çok heyecanlıyım
Hepimiz görelim inşallah pozitifleri![]()
Evet 5. Gün çift embriyo5.günün dimi bugün
Maşallah var gibi duruyor güzel haberler alırsınız inşallahBen test yaptımmm
Var mı sence pozitif midir..?
Çok sevindim darısı başımıza diyelimEvet 5. Gün çift embriyo
Pazartesi işe başlamam gerekiyor galiba pazar günü vericem kan haber veririm mutlakaÇok sevindim darısı başımıza diyelimbenimde çift embriyo ama hiç cesaretim yok test yapmaya
kan testi verince de haber ver canım
İlk transferimde 1hafta rapor almıştım negatif oldu ikinci transferimde 2 gün izin aldım 3.gün işe başladımArkadaşlar işe başlayanlar transfer den sonra kaçıncı gün başladınız işe?
Bende 3. Gün işe başladım mecburenİlk transferimde 1hafta rapor almıştım negatif oldu ikinci transferimde 2 gün izin aldım 3.gün işe başladım
Sizin bugün kaçıncı gününüz?Çok sevindim darısı başımıza diyelimbenimde çift embriyo ama hiç cesaretim yok test yapmaya
kan testi verince de haber ver canım
16sında transfer oldum artık 10.güne girmiş bulunmaktayımSizin bugün kaçıncı gününüz?
Test nezaman ?16sında transfer oldum artık 10.güne girmiş bulunmaktayım
28 HaziranTest nezaman ?
Az kalmış 1,5 gün28 Haziran
Dilerim hepimizin gönlüne göre olur canımAz kalmış 1,5 günne güzel inş pozitif haberlerini okuruz
![]()
Ben dayanamayıp kan verdimDilerim hepimizin gönlüne göre olur canımevde test yapsam çıkar mı acaba
beta değeri kaç ve üzeri olursa idrarda çıkar bilgin var mı?
en iyisini yapmışsın ya garanti olurBen dayanamayıp kan verdim![]()
Transferin 10. günü olmuş, beta değeri idrarda genelde pozitif çıkar ama bazı durumlarda hala erken olabilir. Evde test yapabilirsin, çıkarsa güzel haber!Dilerim hepimizin gönlüne göre olur canımevde test yapsam çıkar mı acaba
beta değeri kaç ve üzeri olursa idrarda çıkar bilgin var mı?
Senin kaçıncı günün dü, sonuç çıktı mıBen dayanamayıp kan verdim![]()
Benim 6. Günüm evet çıktı 36 betaSenin kaçıncı günün dü, sonuç çıktı mı![]()