haziran 2009 anneleri hangi oyuncaklarla oynuyor bebişler?

yas23

minik aşkım yiğidoşum.
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
460
2
641
40
Diğer
kızlar merhaba, bebişlerimiz aynı aylarda olduğu için sevdiği oyuncakları paylaşalım mı. Böylelikle bizde ona göre oyuncak seçimi yapabiliriz. Yeni oyuncaklar almak istiyorum ama karar veremiyorum hangisini sever diye?

cnm benim kızım genelde peluş oyuncalara bayılıyo ama vermek istemiyorum ağzına götürüyo diye bide iç içe gecen kutuları var onlardan kule yapıyoz hacı yatmazı var ona halka geçiriyoz tai benim yardımımla ne bulduysa ağzına soktuğu için bilinçli oynamıyo onun için yaşından sonra almıyı düşünüyorum oyuncak olan çıngırakları felan var onlar yetiyoo suan eğitici oyuncaklar daha mantılı geliyo ilk arabam almak istiyordum yürüteç var gerek yok deiyorum ama belki alırız kullanan arkadaşlar ver mııı

kızlar merhaba, bebişlerimiz aynı aylarda olduğu için sevdiği oyuncakları paylaşalım mı. Böylelikle bizde ona göre oyuncak seçimi yapabiliriz. Yeni oyuncaklar almak istiyorum ama karar veremiyorum hangisini sever diye?

fisher price konuşan köpek bizim oğlan çok seviyo tavsiye ederim tatlım

cnm benim kızım genelde peluş oyuncalara bayılıyo ama vermek istemiyorum ağzına götürüyo diye bide iç içe gecen kutuları var onlardan kule yapıyoz hacı yatmazı var ona halka geçiriyoz tai benim yardımımla ne bulduysa ağzına soktuğu için bilinçli oynamıyo onun için yaşından sonra almıyı düşünüyorum oyuncak olan çıngırakları felan var onlar yetiyoo suan eğitici oyuncaklar daha mantılı geliyo ilk arabam almak istiyordum yürüteç var gerek yok deiyorum ama belki alırız kullanan arkadaşlar ver mııı

bende düşünüyorum canım almayı kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. Benim oğluş 3 tekerleklli bisikletler var (bizim değil) ona bayılıyor ayağıyla pedala falan vuruyor ben sürdürüyorum üstünde acaip hoşuna gidiyor. Tabi bizim bebeklerimizin bunu kullanmasına daha var.

çok güzel bi topik olmuş, vallaa, ben çok meraklıyım, bi sepet oldu oyuncağı ama o daha çok tesbih, kablo gibi şeylerle oynamayı seviyo, yürüteçe biniyo, balona bayılıyo, küçük arabaların da tekerini döndürmeyi seviyo.
fisher priceın köpeğini ben de alıcam, ama dişi çıksın da diş hediyesi olsun diye bekliyorum.

çıngıraklarla oynuyo, ama benim kızımda pek öyle bişeyleri ağzına götürme huyu yok, ne bulduysa sallamaya meraklı, çok olsa hafif bi yalıyo o kada, o yüzden peluş oyuncaklar pek sorun olmuyo bize

bende de fisher price ın köpeği var ama ağzına götürüyo e o elektronik olduğu için yıkayamıyorum.Bende şimdilik kaldırdım.Oyuncak olarak playgro playskool fisherprice ve infantinonun ürünlerini aldım.Benim bütçeme göre çok tuzlu oldular ama başka oyuncak vermeye de korkuyorum ne yapayım.

genelde çıngırak tarzı şeyler.ve peluş oyuncaklar onları ağzına alıyor yıkadım hepsini boyaları çıkmıyor özellikle dikkat ettim.Ama herşeyin üstünde yine çin malı yazıyor ama fabrikasyonu çindeymiş

topık cok guzel olmus :))
benım oglum aldıgımız oyuncaklarle pek ılgılenmıyor , işte arada gonlumuz olsun dıye :))
nerde kablo nerde telefon nerde kumanda benım oglum orda :)))

ilk arabam harika tavsiye ederim irem bayılıyor
hem 2 amaçlı yürüteç gibide tutunup adım atabiliyor
playskoll un uyku arkadaşımına
emekleme arkadaşı şirin kanatlara bayılıyor ii oyalınıyor..
bunların dışında penguen çıngırak,çıngıraklı top,balon,oyuncak telefon burger den almıştım aynası var tuş olarak tarak basıyorsun tırmıklar çıkıyor..
bimden almıştım wilma bebekle ii oynuyorr saçları turuncu lunca dikkatini i çekiyor
ve peluş oyuncaklarr ile oynuyor..
hazırladığım materyal kartlarıylada güzel vakit geçiriyor
kitap okur gibi eline alıyor dakikalarca bakıyor
bunların dışındada pc nin tuşlarına,ıslak mendi paketiyle,kablo,kumandalarla ve bizim cep tellerimize saldırıyorrr :)

Teşekkürler kızlar cevaplar için. Bizim bebiş de kumandalara bayılıyor. Ayrıca laptop ve mause hastası. Sonunda dayanamayıp mauseyi ona feda edip yıkayıp verdim. Kablosuyla falan çok güzel vakit geçiriyor. Ayrıca ben bi paket mandal aldım. Birde plastik kap onun içine koyuyorum kendince biraz vakit geçiriyor.

ilk arabam harika tavsiye ederim irem bayılıyor
hem 2 amaçlı yürüteç gibide tutunup adım atabiliyor
playskoll un uyku arkadaşımına
emekleme arkadaşı şirin kanatlara bayılıyor ii oyalınıyor..
bunların dışında penguen çıngırak,çıngıraklı top,balon,oyuncak telefon burger den almıştım aynası var tuş olarak tarak basıyorsun tırmıklar çıkıyor..
bimden almıştım wilma bebekle ii oynuyorr saçları turuncu lunca dikkatini i çekiyor
ve peluş oyuncaklarr ile oynuyor..
hazırladığım materyal kartlarıylada güzel vakit geçiriyor
kitap okur gibi eline alıyor dakikalarca bakıyor
bunların dışındada pc nin tuşlarına,ıslak mendi paketiyle,kablo,kumandalarla ve bizim cep tellerimize saldırıyorrr :)

Canım, şirin kanatlar bende de var. Onunlada oynuyor ama bizimki çok çabuk sıkılıyor herşeyden. . Onun yanısıra playskool dan sevimli ördekler var o da emekleme arkadaşı onu daha çok seviyor bizimki. HEm onun ördekleri de çıngıraklı falan daha ilgi çekici. Tavsiye ederim yani.

Kızlar Batuhanda oyuncaklarıyla oynamak yerine kumanda , laptop,cep telefonuikablo gibi şeylerle oynamayı seviyordu...fakat biz iki kötü deneyim yaşadık...biri batuyla oynarken kapı çaldı..kapıya açıp dönene kadar kabloyu boynuna dolamış sıkıyordu kıpkırmızı olmuştu....çok korktum...diğeride kumandanın cep telefonunun tuşunu koparmış tam yutmak üzereydi yakaladım...şimdi ona bebek laptopu aldık onunla oynuyo,yürüteçle geziyo bugünde ona pooh aldım çok sevdi...

pınarcım ya gecmıs olsun , cok dıkkat etmek lazım evet. bende artık kabloları yukarı kaldırttım eşime elektrık sonucta , allahım korusun . optum batusuuuu

Canım, şirin kanatlar bende de var. Onunlada oynuyor ama bizimki çok çabuk sıkılıyor herşeyden. . Onun yanısıra playskool dan sevimli ördekler var o da emekleme arkadaşı onu daha çok seviyor bizimki. HEm onun ördekleri de çıngıraklı falan daha ilgi çekici. Tavsiye ederim yani.

hmm yanlız ben görmedim cnm
bi link atar mısın?

Kızlar Batuhanda oyuncaklarıyla oynamak yerine kumanda , laptop,cep telefonuikablo gibi şeylerle oynamayı seviyordu...fakat biz iki kötü deneyim yaşadık...biri batuyla oynarken kapı çaldı..kapıya açıp dönene kadar kabloyu boynuna dolamış sıkıyordu kıpkırmızı olmuştu....çok korktum...diğeride kumandanın cep telefonunun tuşunu koparmış tam yutmak üzereydi yakaladım...şimdi ona bebek laptopu aldık onunla oynuyo,yürüteçle geziyo bugünde ona pooh aldım çok sevdi...
ceylin de onlarla oynamayı çok seviyor ama cep tel. kesinlikle yasak daha hiç vermedim eline istiyor almaya çalışıyor ama vermiyorum ve artık onun oynanmaması gerektiğini biliyor :))) güzel güzel oynasın poohla batuş bey
peluş oyuncaları seviyor et bebeği var küçük ona bayılıyor kendine benziyor çok tatlı zaten
ficher pricenin çiflik müzükli inek çıngırağına bayılıyor. genelde müzikli oyuncakları var onları seviyor ama hepsinden çabuk sıkılıyor.
küpleri var diziyoruz yıkıyoruz o da üst üste koymaya çalışıyor çok tatlı oluyor izlemesi
geometrik şekilli kutusu var playskol un ben içine atıyorum şekilleri o da tek tek geri çıkartıyor. bu şekilde birlikte oynamayı çok seviyor ceylinimmm

geçmş olsun pınrcım, poohuyla da güle güle oynasın batuş,
vallaa bizim en iyi emekleme arkadaşımız top, onu yakalayacağım diye uğraşırken oturduğu yerden 1 1.5 metre gidiyo bebişim,
bi de bugün bi arkadaş geldi bebekli, oyuncaklarından ona verdik diye çok kızdı, kıskandı, yüzüne bakmadığı oyuncağı aldı nasıl oynuyo, bi de dudaklarını büzüp bakıyo bu bnim diye, kıskanç mı olucak ne bilmiyorumkismile

pınarcım ya gecmıs olsun , cok dıkkat etmek lazım evet. bende artık kabloları yukarı kaldırttım eşime elektrık sonucta , allahım korusun . optum batusuuuu
Saol canım bir dakika gözünü ayırmaya gelmiyor...

ceylin de onlarla oynamayı çok seviyor ama cep tel. kesinlikle yasak daha hiç vermedim eline istiyor almaya çalışıyor ama vermiyorum ve artık onun oynanmaması gerektiğini biliyor :))) güzel güzel oynasın poohla batuş bey
peluş oyuncaları seviyor et bebeği var küçük ona bayılıyor kendine benziyor çok tatlı zaten
ficher pricenin çiflik müzükli inek çıngırağına bayılıyor. genelde müzikli oyuncakları var onları seviyor ama hepsinden çabuk sıkılıyor.
küpleri var diziyoruz yıkıyoruz o da üst üste koymaya çalışıyor çok tatlı oluyor izlemesi
geometrik şekilli kutusu var playskol un ben içine atıyorum şekilleri o da tek tek geri çıkartıyor. bu şekilde birlikte oynamayı çok seviyor ceylinimmm
Tatlım vermemek lazım aslında ama biz konuşurken rahat bırakmıyor diye ona hatsız evde duran bir cep tel verdik ama bu olaydan sonra aldık hemen...pooh uda demode yaptı..tokatlıyor resmen...

vallaa bizim en iyi emekleme arkadaşımız top, onu yakalayacağım diye uğraşırken oturduğu yerden 1 1.5 metre gidiyo bebişim,
bi de bugün bi arkadaş geldi bebekli, oyuncaklarından ona verdik diye çok kızdı, kıskandı, yüzüne bakmadığı oyuncağı aldı nasıl oynuyo, bi de dudaklarını büzüp bakıyo bu bnim diye, kıskanç mı olucak ne bilmiyorumkismile
Saol tatlım ama demode yaptı bile tokat manyağı yaptı şeker ayıcığı

cnm geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım. pooh u nerden aldın canım masıl bişi.

:roflol: :roflol:dün akşam arkadaşlardaydık onunda kızı var 20 gün büyük ceylinden onlarda paylaşamadılar oyuncakları birinin elinde ne varsa diğeri onu istiyo birbirlerini elinden çekiştiriyolarkaydirigubbakcemile3 inş. kıskanç olmazlar. sanmıyorum zaten şimdi oyuncakların yeni farkına varıyorlar ve sahiplenme duyguları gelişiyor ondan böyle yapıyolar. bana karşıda böyle babasından bile kıskanıyo babası sarıldığında öptüğünde ağlıyo sadece ona aitim çünkükaydirigubbakcemile32-3 ay sonra gececek bu durumları tabiki

Back
X