Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bersuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
3.773
3
0
Eskişehir
herkese merhaba eylül ayında 3 yıllık evli olucam 2 yıldır çocuk istiyoruz ilk yıl önemsemedik hiç bir tedavi olmadan bekledik baktık olmuyor 2.yıl rahim filmi çektirdim klomen tedavisi yumurta takibi ....ama olmadı bu arada eşimde hızlı sperm sayısı çok düşük ve morfolojidede sorun var ama yinede tüp bebek öncesi şansımızı denemek istedik ve haziranda aşılama yaptırmaya karar verdik dün gece adet oluncaa dünyam her zamanki gibi başıma yıkıldı ağla ağla harap oldum ama ne yapalım kısmet değilmiş umarım bu aşılama vesile olurda bende çift çizgiyi görürüm sizlerde aşılama yaptıracaksanız gelin dertleşelim birbirimize tavsiyelerde bulunalım bu savaşı birlikte verip birlikte kazanalım

yarın adetimin 3.günü olacak druma gideceğim her halde aşılama için iğne verecek benim merak ettiğim bişey var yaklaşık olarak adetin kaçıncı günü aşılama yapılıyor bilgisi olan var mı

yarın adetimin 3.günü olacak druma gideceğim her halde aşılama için iğne verecek benim merak ettiğim bişey var yaklaşık olarak adetin kaçıncı günü aşılama yapılıyor bilgisi olan var mı

Merhaba,
Ben de haziranda 2. aşılamamı yaptıracağım.
Soruna gelince aşılama günü yumurtalarının gelişmesine bağlı.Benim 1. aşılamada 14.gün aşılama yapılmıştı.Kısmet değilmiş olmadı.Şimdi ikinci için iğne oluyorum.5. günümdeyim.
İnşallah bu ay hepimizin yüzü güler.

selam ALLAHIMDAN bi mani çıkmazsa bende bu ay 2. aşılamamı yaptırıcam ayın 4ü veya 5i gibi muhtemelen işlem yapılacak.... inşallah busefer tutar ve meleğim bana , bende ona kavuşurum....

benim ilk aşılamam 14. gün yapılmıştı sanırım buda 14. gün olur...
4 yıllık evliyiz, isyan emiyorum ama beklemekten çok yoruldum boshayallersmile Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün......:Saruboceq:

slm kızlar,bnde haziranda aşılamamı yaptırıcam.yarın kısmetse ilk iğnemi yaptırıcam.bn 26 yaşında ,6 yıllık evliyim.tek tüpümün kapalı olması dışında başka bir problemimiz yok allaha şükür.inş ilkinde tutarda daha fazla yıpranmam...

merhaba arkadaşlar.ben 3 yıllık evliyim haziranda dolduruyoruz.geçen ay ilk aşılamamızı yaptırdık.ama sonuç alamadık.haziranda bir ara verelim hemde psikolojik olarak hazırlanım diye 2.yi temmuzda yapmaya karar verdik.benim ilk aşılamamda 15.günü yapıldı.tam 15 gün sonra aynı gün aynı saattte adet oldum böyle bişey olamaz bu durumu yaşayanlar varmı aranızda bilemiyorum

kızlar benim aşılama iptal oldu kist oluşmuş bende bu ay dinlenicem adetle birlikte başlıcaz inşallah hayırlı olur
sizlerinde tedavisi hayırlı olsun kızlar allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...

amin.canım.kızlar benim gibi olanlar varmı birbirimize bilgi verelim

arkadaşlar aşılama için 2 gün oldu iğnelere başlayalı.adetimde bi artış var.iğnelerden kaynaklanıyor olabilir mi?aşılama yaptıranlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

beraber ilerleyelim diosunuz destek olalım diosunuz ama bakıyorumda tedavisi ertelenen bir daha girmio.gerçekten çok güzel destek oluyoruz birbirimize...

slm bende gecen ay ılk asılamamı oldum....5gun klomen kullandım..carsamba gunu adetımın 13.gunu yumurta takıbıne gıdıcem gecen 14 ve 15 gun yapıldı asılama..bakalım ınsallah bu sefer olur..benım p.over var ana glıfor dıye bı seker ılacı verdıler bunu hamıle kalana kadar ıcmem gerekıyomus ...yumurtalıkları desteklıomus..herkes tek dua sı olan annelık duygusunu yasar inşaallah

beraber ilerleyelim diosunuz destek olalım diosunuz ama bakıyorumda tedavisi ertelenen bir daha girmio.gerçekten çok güzel destek oluyoruz birbirimize...

haklısın arkadasım bı yazıo mıllet bıda yok soru soruyosun cvp beklıosun fıkır alamak ıstıosun onay beklıosun ama kımse yok..destek degıl bu bencede

arkadaşlar bende ikinci aşılamamı olacagım ben fostimon kullandım kalçadan bende adet çogaltmadı normal syrinde gitti bu ayın sonunda ilk igneye başlıyacagım herkese allah yardım etsin

meraba kızlar.ben aslında nisan ayında aşılama yaptıracaklar topiğine takılıyorum çünkü ilk aşılamama nisan ayında karar vermiştim.mayısta aşılama oldu ama tutmadı.haziranda tekrar deniyorum şimdi.3-4 haziranda aşılama yaptırdım iki seans artık beklemeye geçtim.rabbim hepimizin gönlünün muradını versin

kızlar kusura bakmayın aşılama olacağına kendimi o kadar kaptırmıştım ki tedavim iptal olunca çok üzüldüm boşu boşuna 1 ay daha beklemek beni yıktı uzun bi süre kk ya bile uğramadım o yüzden kimseye cevap veremedim bundan böyle kk ya her girdiğimde uğrayacağım lütfen bana kızmayın kendimi anca toparladım

merhaba arkadaşlar.ben 3 yıllık evliyim haziranda dolduruyoruz.geçen ay ilk aşılamamızı yaptırdık.ama sonuç alamadık.haziranda bir ara verelim hemde psikolojik olarak hazırlanım diye 2.yi temmuzda yapmaya karar verdik.benim ilk aşılamamda 15.günü yapıldı.tam 15 gün sonra aynı gün aynı saattte adet oldum böyle bişey olamaz bu durumu yaşayanlar varmı aranızda bilemiyorum

canım daha önce hiç aşılama olmadım o nedenle sana yardımcı olamıcam rabbim inşallah en yakın zamanda yüzümüzü güldürür

Back
X