Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetimin 3.günü dün ilk gonal-f iğnemi vurdum, bugün 2.yi vurdum biraz önce 150 IU olarak başladım,perşembe günü doktorum çağırdı,süreci bilmiyorum açıkçası daha önce tecrubesi olan varsa yazarsa sevinirim.
günaydın arkadaşlar
4,5 yıllık evliyim ,4 yıldır çocuk için uğraşıyoruz bi sonuç elde edemedik henüz.eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 2 sene geçti şimdi herşey çok normal.4 haziranda aşılama yaptırdım.yıkandıktan sonra 30 milyon sperm ve %75 hareketlilik ile aşılamamız yapıldı,4 yumurta oluşmuştu bende.şimdi beklemedeyim bugün 10.gün sanırım :) hayat beklemekle geçiyor :)allah yardımcınız olsun ,isteyen herkesin bekleyen herkesin çocuğu olsa ne var :)
bu konuyla alakalı tecrübemi şöyle paylaşabilirim sizinle ;2006 yılında evlendik ilk bikaç ay düşünmedik bebek,sonra düşündük bekle bekle olmadı.sonra devlet hastanesine gittik ,orda yapılan tahlillere testlere güvenerek 1 yıl daha bekledik allah allah yine olmadı.bu sefer özel bi doktora gittik meğer eşimde varikosel varmış.haydaaa 1 sene öyle kaybettik.sonra hemen ameliyat oldu eşim,3 ayda bir kontrol ve işte 1 senede anca toparlar vs dedik bekledik bu arada benden doktor rahim filmi istemişti,ki çektirmek konusunda son derece tırsıyordum.ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır dedik haydi çektirelim.ama ben öyle korkmuşum ki narkoz aldığım halde bi de,sonucunda temiz çıktı herşey normaldi ama ben panik atak olmuştumdepresyon cabası zaten ,büyük mücadele sonucu kendi kendime atlatmaya çalışıyorum hala daha.sonra dedikki devlet hastanesinden fayda yok bize özele gidelim bari izmiride pek bilmeyiz bulduk bi kadın doğum merkezi gittik.yine gerekli gereksiz,bence,tahliller.bu sefer bende kist çıktı 2,5 cm.adam operasyon dedi.yok yaa dedim basit bi doğum kontrol hapıyla geçebilecek bir kiste operasyon nasıl yanii? adam fiyat vermeye başladı bize 1,5 milyar ile 3,5 milyar arası değişiyormuş seçeceğimiz hastaneye göre .sinirlerim bozuldu tam aşılamaya geçecekken ne kisti ne ameliyatı nooluyoruz.ufak atıştım çıktım ordan başka bir doktora tavsiye üzerine hemen gittim.kistime baktırdım ve doğum kontrol hapıyla geçeceğini operasyonun gereksiz olduğunu söyledi 1ay hap kullandım o kistim geçti çok şükür ama o kadar kafaya taktım stres yaptım ki diğer tarafta çıktı 4 cm onun içinde hap kullandım ge geçti ve aşılamaya start verdik 4 haziranda aşılamamı oldum çok şükür.çook kısaca anlattım yaşanan sıkıntılar,doktor konusunda şanssızlıklarımız vs vs vs neler neler...33 yaşımdayım artık anne olayım istiyorum ben ama bi türlü olmuyor. allahtan hayırlısı diyelim ne diyelim.bu olmazsa başka aşılama artık ama sonuç olumsuz olursa yaşayacağım hayal kırıklığını nedense şimdiden yaşamaya başladım niye umutsuzum ki ben
çook uzattım ama paylaşmak istedim hadi kolay gelsin hepinize allah yardımcınız olsun
Herkese merhabalar.bende bu ay içinde aşılama yaptırıyorum.Klomen içtim 5 gün boyunca.Çarşamba günü yumurtaya bakılacak.sonrası çatlatma iğnesi veaşılama.Allah herkesin yardımcısı olsun...
dün 4. gonal f 150 lik dozumu oldum bu gün ilk takibime gidecegim inşallah yumurtalar gelişmeye başlamaıştır gerçi hiç hareketlenme falan hissetmedim ama? kızlar siz bi şeyler hissettinizmi yumurtalıklarda? arkadaşlar bu topik çok hareketsiz yaaa . doktordan gelince neticeyi yazarım by.![]()
inşallah canım, peki tüp bebekten önce aşılama yaptınızmı yoksa hemen tüpbebeğemi geçtiniz?bizde 3 aşılama yapıcaz dedi doktor,olmazsa tüp bebeğe geçerizCanım bende yarın gidicem doktora balkalım bana hangi ilaçları vericek ben bir tüpbebek yaptım olmadı eşimin sayıları yükselince doktor aşılama dedi inşallah güzel haberler veririz birbirimize.
dün 4. gonal f 150 lik dozumu oldum bu gün ilk takibime gidecegim inşallah yumurtalar gelişmeye başlamaıştır gerçi hiç hareketlenme falan hissetmedim ama? kızlar siz bi şeyler hissettinizmi yumurtalıklarda? arkadaşlar bu topik çok hareketsiz yaaa . doktordan gelince neticeyi yazarım by.![]()
aslına bakarsanız umutsuzum,içimde öyle umut kırıntısı filan yok.aslında olmaması içinde bi sebep yok normal herşey aşılama değerlemizde güzelmiş.bugün 11.gün aşılama sonrası...belirti olarak sadece göğüslerde hassasiyet acı var ama benim adet önceside bu sendrom olurduyani gel de umutlu ol ...
doktor yumurta takibi yapacak, istenilen büyüklük elde edildiğinde çatlatma iğnesi ve 1 gün sonra aşılama..aşılamanın 14. günü kan tahlili..
inşallah ilk denemede olumlu sonuç alırsınız.. benim aşılamam 4 haziranda yapıldı,17 haziranda belli olacak..
benim de aşılamam 6 Haziran da yapıldı. 17. kan tahlili yaptıracağım. Doktor aşılamadan sonra 12.günde yaptırabilir sin dedi ama?