Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım haziran ayı aşılama yaptıranlar arasından kaç hamile kaç bebek çıkıcak:))
bende 3 yumurta gelişti, üçüz oluyormuş birde:))!!
inşallah prolaktinim düşmüştür, aşılama sırasında yüksek olursa tutmaz!!
bende de 4 yumurta vardı 2 si çok iyi gelişmiş diğer ikisi fena değildi eşiminde yıkamadan sonra 30 milyon sperm ve %75 hareketli bugün 16.günüm aşılama sonrası adet olmadım ki dün akşam olmalıydım bence sabah evde idrar testi yaptım tek çizgişimdi kan verdim geldim yarın akşam sonuç belli olacakmış hadi gelde umutlan
benim umudum bitti .
sonuç niye yarın akşam çıkıyo normalde 1 saatte çıkar benim bildiğim:44:
çünkü burası aliağa :)test izmire yollanıyor bide bu test yaptırdığım yer taşınma aşamasında :) kısmet işte başka çare yok.normalde buralı değilim istanbuldan sonra pek yavan geldi bana doğru düzgün labratuarı bile yok ama el mahkum .ondan canım :)
ya inşallah diycem ama sabahki idrar testinden sonra 2. aşılama için kendimi hazırlamaya başladım,çok üzüldüm sabahinşallah kist bişe olmadan 2. ye sağlıkla geçiş yaparız.çünkü kullandığımız haplar kist yapabiliyor.ben resmen adet olmayı bekliyorum şimdi
allahdan hayırlısı artık ...
ya evt aslında öyle arkadaşlarımda eşimde kızıyor bana ama şu anda piskopata bağladım galiba:)tez zamanda çıkarım şu ruh halimden inşallah :) çıkmak üzereyim hatta :) çıktım :) tamam kan sonucunu bekleyelim ona göre 2. için hazırlıklara bakalım yada sevinelim :)
iğnede hapta aynı vazifeyi görüyor esasında iğne daha pahalı bir seçenek ben seraphone idi yanlış yazmadıysam adetin 2. günü günde 2 defa kullandım.ve 10. günden itibaren her gün yumurta takibine gittim 12.gün akşam 8 9 gibi çatladığını bile hissettim sabah gittiğimde yumurtalar çatlamış 4 taneydi 2 si çok iyiydi :) ve aşılama oldum.daha ekonomik.benim doktorum hap tercih ediyor ama bende sorun olmadığındandır belkide yumurtlamam normaldi yani.ne bilim örneğin pko lularda iğne etkilidir, yada doktoruna göre değişiyor esasında.ama benim doktorum hap ile üçüz doğurttu
hapla benimde 12. günde çatladı ve güzel gelişti arkadaşım ,nasıl anladım her gün takibe gidiyodum ya doktor diyodu bugün yarın çatlar diye kendimi dinledim ve yumurtalıklarımda hafif sancı oldu,hani üşütürsün ayakları sancı yapar ya , kısa süreli.hatta dalga bile geçtik arkadaşlarla şu anda yumurtalarım çatlıyor filan dedim,doğruymuş :)ertesi gün gittik bi baktık çatlamış doktor dedi hissettinmi diye evt dedim dün akşam çatladı sanırım dedim evt dedi doğru hissetmişsin :) dedi
beni öyle hergün çağırmadı:2:sadece çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrada aşılama yaptı![]()