• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran 2011 de aşılama yaptıracak olanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Şimdiye kadar kaç aşılama yaptınız?

• Ankete Katılan
    26
ben 17 haziranda aşlama oldum...
biraz önce kan verdim 2 saate alıcam...
heyecan dorukta...
:52: :52: :52:

Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım, kızlar bişey soracam aranızda aşılama yapan ve adeti geçen varmı, benim 1 gün geçti çok merak ediyorum, acaba asılama adeti geçiktiriyormu

benimde gecikmişti hatta hala olmadım
ama bugün test yaptım malesef negatif...
benim dr'um test sonucuna bakarız negatifse progestanı bırakıp regl olmanı sağlarız dedi
ama bazı arkadaşlar o geciktirmiyor diyor
hangisi doğru bilemiyorum....

benimde gecikmişti hatta hala olmadım
ama bugün test yaptım malesef negatif...
benim dr'um test sonucuna bakarız negatifse progestanı bırakıp regl olmanı sağlarız dedi
ama bazı arkadaşlar o geciktirmiyor diyor
hangisi doğru bilemiyorum....

bende bir nebze sevinmiştim, belki diye ,benim hiç geçikme olmaz normalde,çok düzenlidir, ama ilk defa aşılama denedim, umut işte, inanılmaz belim ağrıyor, heralde adet yakındır, buarada bizim sorunumuz yok, ama yinede omluyor, senin sorunun ne canım..

canım yine de belli olmaz belki seninki gerçekten güzel bir gecikmedir
ne zaman yaptırdın? valla bizim doktorun dediğine göre bizde de sorun yok ama
eşin ceket atıp hamile bırakacak cinsten değil dedi :1:
hayırlısı artık yarın doktora gidicem ne yapacağımıza karar vericez
ama ben çok yoruldum...

canım yine de belli olmaz belki seninki gerçekten güzel bir gecikmedir
ne zaman yaptırdın? valla bizim doktorun dediğine göre bizde de sorun yok ama
eşin ceket atıp hamile bırakacak cinsten değil dedi :1:
hayırlısı artık yarın doktora gidicem ne yapacağımıza karar vericez
ama ben çok yoruldum...

ben 16 haziranda yaptırdım, bugün için doktor gel demişti ,gitmedim
aman adet olurum zaten diye, yarın gidecem, çünkü ben hiç geçikme olmazdı oyüzden ama zannetmiyorum, hissederdim yoksa diye düşünüyorum,
bu arada inan senin eşine verilen bazı ilaçlarla herşey düzelir, hiç kafana takma, bizim hiç bir sorun olmadığı için cevapta alamıyoruz,üzücü yani...

kızlar merhaba kimseler yazmamış bende yeni gördüm bu forumu:) bizde 25 haziranda aşılama yaptırdık. ve 4 gün sonra sonucu öğrenicez çok umutlu değilim. daha sonucunu öğrenmemiş olanlarla birbirimize destek olalım.

merhaba arkadaslar ncelıkle hepınıze yanı hepımıze rabbım yardım etsın yuzumuzu guldursun inş.sıze bısey sorucaktım acaba avrupa yakasında tavsıye edecegınız hastae varmı?

merhaba arkadaslar ncelıkle hepınıze yanı hepımıze rabbım yardım etsın yuzumuzu guldursun inş.sıze bısey sorucaktım acaba avrupa yakasında tavsıye edecegınız hastae varmı?

canım merhaba. ben bursada tedavi oldum onun için yardımcı olamıcam ama. formun başka sayfalarında bu konuyla ilgili tavsiyeler vardır muhakkak onlara bak istersen

Back
X