bende varım bendeeeeeeeeeeee![]()
Tebrikler canim kac haftalik seninki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende varım bendeeeeeeeeeeee![]()
sayfamız coştu kızlar :))
hep böyle destek olalım birbirimizee
bu arada soda içiyormusunuz
özellikledee midesi bulananlar ?
Tebrikler canim kac haftalik seninki
sodayı abartmamak kaydıyla zararı olmadığını biliyorum ve ben hergün 1 tane içmeye devam ediyorum ama dikkat etmemiz gereken şey doğal maden suyu olması ve biraz gazının kaçması gerekiyor.benim midem bulanmıyor ama hamile değilkende midem bulandığı zaman içerdim.evet evet bu faydalı![]()
bende tbr ederim canım benim 7. haftadayım.ilk bebeğim :) ya sen ?
bu aradaa kızlar
cizelge yapsak yaa
aramızda varmı beceriklimiz bu konuda :)
öncelikle hoşgeldinn :))
okudugm kadarı ıle evet aynen dedıgın gibii
hergun ıcmesem bılee bu durumlardaa ıcerım bende herhalde
bakalım iyi gelecek gibi
inşalllah olmaz bulantın cok zorrr :)
kızlar ben de hamileyim haziran annesi olcam Alahım inş. nasip eder hepimize.
kızlar ben de hamileyim haziran annesi olcam Alahım inş. nasip eder hepimize.
Benimki 5 haftalik benimde ilk bebegim =)
Konuyu acan nerde o yapsin
inşallah aynen bende içecek arıyoruminş. olmaz .seninkide bir an önce son bulur inş. bu arada ben zaten çayı,kahveyi,sigarayı,kolayı vb tadı güzel kendi feci tatları çok severdim hepsini bıraktım el sürmemek üzere.içtiğim şeyler,süt,taze sıkılmış meyve suyu ve maden suyu alternatif içecek aruyorum sıcak ve faydalı![]()
ben heyecandan ne yapacağımı bilmez oldum şu hale bak yaa bak şu fasülyenin işine![]()
teşekkürler kızlar.Sizleri de tebrik ederim.Ya tamam bu beişimiz geliyo da gelirken de bizi öyle sağlıklı hale getiriyorlar kiD Valla hayatımda bu kadar sağlıklı beslendiğimi hatırlamıyorum:) Canım bebeğim benim canım canım canım
![]()
Kizlar ben cikiyorum kocama dolma yapim bu aralar pek bi ilgisiz biraktim kendilerini
Aslinda benim canim cekti ya neyse okadarini caktirmiyim
Isim biterse gelirim
ne güzell canım yemek yaapbilmen
inşallah bende yapabilirim
kolay gelsin görüşürüz