Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

sayfamız coştu kızlar :))
hep böyle destek olalım birbirimizee
bu arada soda içiyormusunuz
özellikledee midesi bulananlar ?

sodayı abartmamak kaydıyla zararı olmadığını biliyorum ve ben hergün 1 tane içmeye devam ediyorum ama dikkat etmemiz gereken şey doğal maden suyu olması ve biraz gazının kaçması gerekiyor.benim midem bulanmıyor ama hamile değilkende midem bulandığı zaman içerdim.evet evet bu faydalı :49:

sodayı abartmamak kaydıyla zararı olmadığını biliyorum ve ben hergün 1 tane içmeye devam ediyorum ama dikkat etmemiz gereken şey doğal maden suyu olması ve biraz gazının kaçması gerekiyor.benim midem bulanmıyor ama hamile değilkende midem bulandığı zaman içerdim.evet evet bu faydalı :49:

öncelikle hoşgeldinn :))
okudugm kadarı ıle evet aynen dedıgın gibii
hergun ıcmesem bılee bu durumlardaa ıcerım bende herhalde
bakalım iyi gelecek gibi
inşalllah olmaz bulantın cok zorrr :)

öncelikle hoşgeldinn :))
okudugm kadarı ıle evet aynen dedıgın gibii
hergun ıcmesem bılee bu durumlardaa ıcerım bende herhalde
bakalım iyi gelecek gibi
inşalllah olmaz bulantın cok zorrr :)

inş. olmaz .seninkide bir an önce son bulur inş. bu arada ben zaten çayı,kahveyi,sigarayı,kolayı vb tadı güzel kendi feci tatları çok severdim hepsini bıraktım el sürmemek üzere.içtiğim şeyler,süt,taze sıkılmış meyve suyu ve maden suyu alternatif içecek aruyorum sıcak ve faydalı :16:

Konuyu acan nerde o yapsin

konuyu acan ortalarda yok kanımca :D
bir gönüllü aranıyorrrr kızlar

inş. olmaz .seninkide bir an önce son bulur inş. bu arada ben zaten çayı,kahveyi,sigarayı,kolayı vb tadı güzel kendi feci tatları çok severdim hepsini bıraktım el sürmemek üzere.içtiğim şeyler,süt,taze sıkılmış meyve suyu ve maden suyu alternatif içecek aruyorum sıcak ve faydalı :16:
inşallah aynen bende içecek arıyorum
süt içiyordum midem bulanınca onuda içemez oldum bi maden suyuu
insan ne içecegini bilemiyr

teşekkürler kızlar.Sizleri de tebrik ederim.Ya tamam bu beişimiz geliyo da gelirken de bizi öyle sağlıklı hale getiriyorlar ki:D:DD Valla hayatımda bu kadar sağlıklı beslendiğimi hatırlamıyorum:) Canım bebeğim benim canım canım canım:D

ben heyecandan ne yapacağımı bilmez oldum şu hale bak yaa bak şu fasülyenin işine :1:

Hahaha canim ur bakalim hissetmeye baslayinca baslar bence asil heycan.
Cok merak ediyor ilk kez nezaman hissedecegimi hareketlerini.
ooyy canim benim yaa aklia geldikce mutluluktan agliyasim geliyor :5:
Bana zaten aglamaya bahane lazim bu aralar

teşekkürler kızlar.Sizleri de tebrik ederim.Ya tamam bu beişimiz geliyo da gelirken de bizi öyle sağlıklı hale getiriyorlar ki:D:DD Valla hayatımda bu kadar sağlıklı beslendiğimi hatırlamıyorum:) Canım bebeğim benim canım canım canım:D

Hahaha zaten saglikli beslenmeye dikkat ediyordum, hamile olunca dahada dikkat etmeye basladim.
Esimin zaten yasaklamadigi sey kalmadi, disardan yemek kesinlikle yasak zaten :20:

Kizlar ben cikiyorum kocama dolma yapim bu aralar pek bi ilgisiz biraktim kendilerini :1:
Aslinda benim canim cekti ya neyse okadarini caktirmiyim :56:
Isim biterse gelirim

Son düzenleme:
ben sigara kullanıyodum,Hayatta süt içmezdim, çorbadan ıyyy hiç hoşlanmazdım.Şimdi gelsin sebzeler, meyveler, sütler hahaah bi de cevizler fındıklar bu ne ya:) Kendimi Hira gibi hissediyorum hani şu eski çizgi filmlerdeki güçlü kız gibi:)::)

ne güzell canım yemek yaapbilmen
inşallah bende yapabilirim
kolay gelsin görüşürüz

canım sen kaç haftalık hamişsin.Ya ben yemek de yapıyorum, istediğimi de yiyorum iştahım tavan yaptı.Midem bulanmıyo,başım dönmüyo Allaha şükür ağrımda yok sadece sık sık wc deyim:) Şuan ben 5. haftamı bitiricem.Ama kan testi yaptırmama rağmen zaman geçtikten sonra kendi kendime idrar testi yaptım çünkü kendimi hamile gibi hissetmiyorum:):) siz deneler değişti acaba?

Back
X