Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

dogruu bıseyler yıyebılırsen daha ıyı hıssedıyorsun
evet en azından su surecte dkkat etmek gerek
valla nasıl bu kadar az alıyorlar anlamıyorum yanii
abartı oda 9 kılo falan normalmıs hadi
içtiğin suyu bile diyetisyen eşliğinde içersen sanırm kilo almıyosun canım :) neysee biz normal insanlar olarak 10 kiloyla kalalım yeter...

içtiğin suyu bile diyetisyen eşliğinde içersen sanırm kilo almıyosun canım :) neysee biz normal insanlar olarak 10 kiloyla kalalım yeter...

Benim arkadaşım 9 ayda 7 kilo aldı. ama dikkat ettiğinden falan diil. 9 ay boyunca hep mide yanması, tiksinme iğrenme, kusma yaşadı. hiç rahat edemedi. ne zaman sorsam havuç yada marul yiyordu. Allahtan çocuk sağlıklı doğdu.=) hem de 4 kiloydu doğduğunda maşallah.=) bende hiç takmıyorum kilo meselesini. zaten normal kilomun altındayım şu anda.

Benim arkadaşım 9 ayda 7 kilo aldı. ama dikkat ettiğinden falan diil. 9 ay boyunca hep mide yanması, tiksinme iğrenme, kusma yaşadı. hiç rahat edemedi. ne zaman sorsam havuç yada marul yiyordu. Allahtan çocuk sağlıklı doğdu.=) hem de 4 kiloydu doğduğunda maşallah.=) bende hiç takmıyorum kilo meselesini. zaten normal kilomun altındayım şu anda.

maşallah maşallahh :)
marulla havuc yaramış o zaman desenee ahah
normal kılonun altındaysan takmaman normalde canım
ben zaten bı suredır fazlaca kılo aldım
normal kılomdan 15 20 kılo arası fazlayım :D
o yuzdeen dikkat etmek iyi olur
sonra vermesi cok zor
ama önemli olan saglık

merhaba kızlar bende yeniyim aranızda bugün kan testiyle öğrendim hamişliğimi:) allahım kızmet ederse bende haziranda kucağıma alacağım inşallah,haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum sizce henüz erkenmi??

merhaba kızlar bende yeniyim aranızda bugün kan testiyle öğrendim hamişliğimi:) allahım kızmet ederse bende haziranda kucağıma alacağım inşallah,haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum sizce henüz erkenmi??

hoşeldinn öcelikle.. :)
hayırlı olsun
Allah ım hepimize kısmet eder insallah
kaç haftalık
beta hcg kaçtı ?
hanı en azından ona göre bi yorum yapabilirz
son adet tarihin neyi ?

HG CANIM ARAMIZA KAÇ HAFTALIK HAMİLESİN ONA GÖRE ERKEN YADA GEÇ DİYEBİLİRİM AMA İLK HAMİLELLİĞİNSE BENCE Bİ GİT DOKTORA DERİM :)

BENDE NORMAL KİLOMUN ALTINDAYIM AMA BU GİDİŞLE DÜŞÜCEM DAHA DA BİŞİ YİYEMİORUM Kİİ KEŞKE YESEM ŞÖYLE GÜZEL GÜZEL AŞ ERSEM AMA NERDEEE
AYY ARKADAŞIN SÜPERMİŞ ALDIĞI KİLOLAR BEBİŞE GİTMİŞ 4 KİLO BEBİŞ AMA BNMKİ O KADAR OLMAZ 3 KİLO FALAN İİ NORMAL DOUM İSTİOM SONRA DOURAMAM NORMAL İSTEDİĞİME PİŞMAN OLURUM :d

Hayırlı olsun Kity. İnşallah canım. haftaya git doktora artık. ne kadarlık biliyormusun?

BENDE NORMAL KİLOMUN ALTINDAYIM AMA BU GİDİŞLE DÜŞÜCEM DAHA DA BİŞİ YİYEMİORUM Kİİ KEŞKE YESEM ŞÖYLE GÜZEL GÜZEL AŞ ERSEM AMA NERDEEE
AYY ARKADAŞIN SÜPERMİŞ ALDIĞI KİLOLAR BEBİŞE GİTMİŞ 4 KİLO BEBİŞ AMA BNMKİ O KADAR OLMAZ 3 KİLO FALAN İİ NORMAL DOUM İSTİOM SONRA DOURAMAM NORMAL İSTEDİĞİME PİŞMAN OLURUM :d

aynen bende senin gibi işte. bide doktor tarttı, 48 im. normal kilom 53. ondan fazla hiç olmadım. Ama benim eskiden de yemek yeme marifetim yoktu=))) az olsun güzel olsun derdim hep. şimdi 10 kilo da alsam doğumdan sonra 5 kilo vercem sadece. onu da hiç takmıyorum. ben yıllarca dansla ilgilendim. kilolu kalcağımı sanmıyorum. benim canım arkadaşım tombiş yeğenimi normal doğumla doğurdu=) ne azim varmış onda da=D ben de normal doğum istiyorum. kısmet bakalım

aynen bende senin gibi işte. Bide doktor tarttı, 48 im. Normal kilom 53. Ondan fazla hiç olmadım. Ama benim eskiden de yemek yeme marifetim yoktu=))) az olsun güzel olsun derdim hep. şimdi 10 kilo da alsam doğumdan sonra 5 kilo vercem sadece. Onu da hiç takmıyorum. Ben yıllarca dansla ilgilendim. Kilolu kalcağımı sanmıyorum. Benim canım arkadaşım tombiş yeğenimi normal doğumla doğurdu=) ne azim varmış onda da=d ben de normal doğum istiyorum. Kısmet bakalım

inşş istediğimizz gibi normal doğum yaparız cnmm yha ben pek sezeyandan yana değilim
ama özellikle epidurall doğum yapıcam tek isteğim o allah kısmet edersee
alla yardımcısı olmuşş ama 4 kilo da massallah ne tatlıdır yhaaaa :)))
bn şu an 46-47 falanım cnm en fazla 49 oldum bgne kadar çnkü hiç dzgn beslenmem bn normaldee çok kola içerim delisiyim resmen ve abur cubura çok düşkünüm ama hamilelik te düzeldim biraz bn 3 yadan snra spora başlıcam dogumda kolaylık olsun die inşş hepimiz kolay bi doğum geçiririz kilo alıyım sorun değil bebiş sağlıklı olsunda ben kendimi biliom ger veririm kesin yemek yemicem için :))))

inşş istediğimizz gibi normal doğum yaparız cnmm yha ben pek sezeyandan yana değilim
ama özellikle epidurall doğum yapıcam tek isteğim o allah kısmet edersee
alla yardımcısı olmuşş ama 4 kilo da massallah ne tatlıdır yhaaaa :)))
bn şu an 46-47 falanım cnm en fazla 49 oldum bgne kadar çnkü hiç dzgn beslenmem bn normaldee çok kola içerim delisiyim resmen ve abur cubura çok düşkünüm ama hamilelik te düzeldim biraz bn 3 yadan snra spora başlıcam dogumda kolaylık olsun die inşş hepimiz kolay bi doğum geçiririz kilo alıyım sorun değil bebiş sağlıklı olsunda ben kendimi biliom ger veririm kesin yemek yemicem için :))))

inşallah. ben daha kalp atışı duyayım da. doğuma daha var. ama ben de epidural doğum planlıyorum. senle aynı düşüncelerdeyiz.
İşte benim hiç işim olmayan şeyler kola ve abur cubur. aslında kola içenler çok kilolu oluyolar. obez falan oluyolar. asitli ya ondan.
ya sorma çok ama çok tatlı ayıcık.=) maşallah!!! annesi uyutmak istiyo, ordan çakal gibi gülümseyip caydırmaya çalışıyo annesini. nerden biliyo şimdiden böyle şeyleri? daha temmuzda doğdu=D şimdiki çocuklar işte. kim bilir bizimkiler nasıl olcak=D bol balık yemek şart=D

inşallah. Ben daha kalp atışı duyayım da. Doğuma daha var. Ama ben de epidural doğum planlıyorum. Senle aynı düşüncelerdeyiz.
Işte benim hiç işim olmayan şeyler kola ve abur cubur. Aslında kola içenler çok kilolu oluyolar. Obez falan oluyolar. Asitli ya ondan.
Ya sorma çok ama çok tatlı ayıcık.=) maşallah!!! Annesi uyutmak istiyo, ordan çakal gibi gülümseyip caydırmaya çalışıyo annesini. Nerden biliyo şimdiden böyle şeyleri? Daha temmuzda doğdu=d şimdiki çocuklar işte. Kim bilir bizimkiler nasıl olcak=d bol balık yemek şart=d

ewt yaaa doğum hakkında görüşlerimiz aynııı :))
valla ewtcnm kola içenler genelde öyle oluyolarrr ama bana ters etki yptı heraldee :d ki bn sabah sabah aç karnına bile içerdm şimdi hasretle uzak duruom bebiş içinnn
ayyyy olsada sewsekk şimdii bayılırım tombiş bebeklereee öpmek ısırmak isterdimm :d
bizimkiler ikiz burcu olcklar ya ikizler pek yaramaz olurmuşş hayırlısı bkalım cnnmmm :d

ewt yaaa doğum hakkında görüşlerimiz aynııı :))
valla ewtcnm kola içenler genelde öyle oluyolarrr ama bana ters etki yptı heraldee :d ki bn sabah sabah aç karnına bile içerdm şimdi hasretle uzak duruom bebiş içinnn
ayyyy olsada sewsekk şimdii bayılırım tombiş bebeklereee öpmek ısırmak isterdimm :d
bizimkiler ikiz burcu olcklar ya ikizler pek yaramaz olurmuşş hayırlısı bkalım cnnmmm :d

Artık doğumdan sonra da içmezsin. bırakırsın artık;) ben de sevemedim ya:( Baküde onlar. inşallah kendi bebişlerimizi severiz biz de. Bu arada ikizler burcu yay burcuyla geçinebiliyomu? bilen varmı? anne-evlat didişmiyelim ya:S

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bizim minik sıpamızda 2012 haziranda gelecek inşaallah ,geçen hafta öğrendim sürpiz yumurtamı.Diğer başlığa yazmıştım ama buraya ilk defa yazıyorum. Bugün keseyi gördük nasıl rahatladım anlatamam.4 hafta 5 günlük dedi doktor üstten ultrasyonla baktı.Haftaya da pıt pıtlarını dinlemeye gideceğiz inşallah.
doktorum günde bir fincan kahve 4 günde bir bardak kola içebilirsin çayıda açık iç dedi.Sadece bunlar aklımda eşim hepsini ezberlemiş Allahtan.
Ay peşin satan esnaf gibiyim göbeğimi kaşıya kaşıya sırıtarak tv izliyorum....:52:

artık doğumdan sonra da içmezsin. Bırakırsın artık;) ben de sevemedim ya:( baküde onlar. Inşallah kendi bebişlerimizi severiz biz de. Bu arada ikizler burcu yay burcuyla geçinebiliyomu? Bilen varmı? Anne-evlat didişmiyelim ya:s

bakalım belki bırakırım biraz zor ama :d
ayy artık haziranda bizim minnoşlarla oynarız onları öperiz sewerizz:))
onu bilmiom canım ama geçiniodur heralde

Kızlar merhaba bizim minik sıpamızda 2012 haziranda gelecek inşaallah ,geçen hafta öğrendim sürpiz yumurtamı.Diğer başlığa yazmıştım ama buraya ilk defa yazıyorum. Bugün keseyi gördük nasıl rahatladım anlatamam.4 hafta 5 günlük dedi doktor üstten ultrasyonla baktı.Haftaya da pıt pıtlarını dinlemeye gideceğiz inşallah.
doktorum günde bir fincan kahve 4 günde bir bardak kola içebilirsin çayıda açık iç dedi.Sadece bunlar aklımda eşim hepsini ezberlemiş Allahtan.
Ay peşin satan esnaf gibiyim göbeğimi kaşıya kaşıya sırıtarak tv izliyorum....:52:

Hayırlı olsun smoker. inşallah hamileliğini sonuna kadar rahat geçirirsin.
hahahaaa=D olmayan göbeğini niye kaşıyosun şimdi? =D çıkınca napcaksın?=D

Saol canım inşallah hepimiz sağ sağlim alırız kucaklarımıza bebişleri.
Allaha şükür bulantı yok daha ama bir gaz var lpg tankı gibiyim onu kaşıyorum.....Fatmagülün yengesi Muko gibi sıvazlıyıp duruyorum karnımı.Kafam bozuldumu lpg yle kocamı tehdit ediyorum oda deme öyle deme Mukaddes diyor Rahmi gibi.

wowwwwwww sen bayağı ilerletmişsin:)Ben her eve gidişim de tartıya çıkıyorum okadar yediğimi düşünüyorum da bir kilo almaz mı insan:( hep 50 hep 50.Su için de hemen hemen okadar içilmesi lazım deniyo bende içiyorum ama itiraf edeyim ki yok okadar içemiyorum ama bunu meyvelerle tamamladığımı düşünüyorum.Ne güzel canım ya.Bu bi de bünye meselesi herkeste olmuyo.Allahım herkese rahat bi hamilelik geçirmeyi ve sağlıklı tabi nasip etsin.Ben senin o güzzel kahvaltını malesef yapma imkanı bulamam.Çalışıyorum.Ancak haftasonu değerlendirebiliyorum kahvaltımı.Bunda biraz sıkıntılıyım.

bende kolay kolay kilo almazdım ama çok fazla kan ilacı kullandım ve kullanıyorum sanırım o da etkiledi.bende çalışıyorum ama işyerinde kahvaltı yapıyorum sende en azından yumurtayı sabah yiyemesende akşam yemeğinde araya sıkıştır benim doktora kalsa 3 öğün ye diyor çıldırmış :)) yani sabah olması şart değil sanırım.

Saol canım inşallah hepimiz sağ sağlim alırız kucaklarımıza bebişleri.
Allaha şükür bulantı yok daha ama bir gaz var lpg tankı gibiyim onu kaşıyorum.....Fatmagülün yengesi Muko gibi sıvazlıyıp duruyorum karnımı.Kafam bozuldumu lpg yle kocamı tehdit ediyorum oda deme öyle deme Mukaddes diyor Rahmi gibi.

peşin satan esnaf,lpg tankı süpermiş yaaa hahahhahaha

bu topik çok şeker :16::nazar:aynı heyecanı aynı zamanlarda sorunsuz sağlıklı bir şekilde yaşarız ve şekerleri öperiz inşallah.:emir_bebek:
kızlar bugün kan testi sonucum b-hcg 545 çıktı.adet tarihimi 2 gün geçti ve son adet tarihim 22 eylül.yani sizce doktora ne zaman gideyim???? ayrıca bu değer sizce nasıl sağlıklımı??

Back
X