bende bilmiyorumki nası öğreniyolar yarın gidicem bakalım
walla normalde hiç kahwaltı yapmazdım şimdi pekmezlern anzer balı yiyorum sabah iş yerinde belki bi kaç bişey oda canım isterse
ben öğrendim canım,sisteme düşüyomuş,beni de aradılar,sorular sorular,neyse kalp atışını duyunca tahlilleri vermeye gidecem.
.
ceviz çok önemliymiş cnm bide günde 1 Türk kahvesi zeka için bunlar çocuğun ben uyguluyorum ballı sütü bende içyorum arada pekmezde yiyorum 3 kaşık kandan besliniyor çünki şimdi...
ben hiç pekmez yemedim şu sıra.
ben zamanında diyetisyene gitmiştim,hafif bi diyetim vardı,o sistemle kendimi fazla kasmadan,yanına biraz daha bişeyler ekleyerek yemeye çalışıyorum.
benim çok iştahım yok şu anda,biraz zorlamayla yiyorum miktar olarak
Kızlar birde hücre yenilemesine göre yapılan cinsiyet tahmini var biliyomusunuz onu? Kadınların 3 erkeklerin 4 yılda bir hücreleri yenileniyormuş. Kadınlar doğum yılına 3 erkeklerler 4 ekliyo.En son hangisi bu yıla yakın yenileniyosa onun cinsiyeti oluyomuş.Mesela ben 88liyim. 88+3+3+3+3 yapa yapa bu seneye kadar geliyoruz.Benim 2012 eşimin 2015 çıktı.Hesaplamaya göre kız olması lazım ama hala erkek doğuyo içimeeee
eşimin de benimde bu yıl yenilenmiş,ikiz mi olcak ki bizimki?
tek kese vardı ama belki geriden gelen olur,inşallah.
canım ikinizin de 2010 da hücreleri yenilenmiş. bu durumda aylar da hesaplanıyomuş.
biz ikimizde aynı ay doğmuşuz,sadece eşim 3 gün önce doğmş,onun ki önce mi yenilenmiş oluyo acaba?
Ben doktoruma sordum onu, çok abartmadan ilişki serbest dedi bize. Bence düşük tehlikeniz yoksa bu kadar endişelenmenize gerek yok.
bize kesinlikle yasak.
benim için hiç bi sorun yokta,erkekler için sıkıntı olabiliyo
ama bebiş için accık sabretmeleri gerek.
herkeze hayırlı cumalar kızlar
rabbim şu mübarek günde gönlümüzden geçenleri nasib etsin inşallah.
iki gündür giremedim,geçmiş çokk fazla,bi kaç sayfayı okuyup bende yazmak istedim.
herkez iyidir inşallah.