Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

evet çok hoş ama kısa kollu bizim hamileliğimiz kışın geçecek

ben kışın da kısa kollu giyerim, üstüne bişeyler alırım o kadar. izmirin kışından nolcak. ben soğuğa alışığım. // ama ben bunlardan bir iki tane alırım hevesim geçsin diye. normal kıyafetlerin bir kaç beden büyüğünü alır giyerim heralde. doğumdan sonra da giyerim, kiloları ne zaman veririz belli olmaz.

slm kızlar drdan geldik allahıma çok şükür duyduk miniğimin kalp atışlarını allahım duymayanlarada nasip etsin işlhhh

ben kışın da kısa kollu giyerim, üstüne bişeyler alırım o kadar. izmirin kışından nolcak. ben soğuğa alışığım. // ama ben bunlardan bir iki tane alırım hevesim geçsin diye. normal kıyafetlerin bir kaç beden büyüğünü alır giyerim heralde. doğumdan sonra da giyerim, kiloları ne zaman veririz belli olmaz.

bende 1-2 tane aldım bebekli badilerden geri kalanı bi kaç bedeb büyük tunik tarzı belden lastikli kıyafetler..dediğin gibi kiloları ne zaman veririz allah bilir :1:

slm kızlar drdan geldik allahıma çok şükür duyduk miniğimin kalp atışlarını allahım duymayanlarada nasip etsin işlhhh

Kızlarımızın çoğu duydu kalp atışını, ne güzel. // ben de duymak istiyorum artık. çok kıskandım sizi ))

canim benim ya cok sagol icimi rahatlattin valla ins bebislerimizi görürüz tanisiriz onlarla benimde ayni agrilar bulanti yok ama doktor agrilar cok iyi dedi kan dolasimina isaret dedi

Ah canım ağrılar beni mahvediyor kasık ağrısı o kadar önemli değilde belim acayip bacaklarıma vuruyo uyuşuyorum kilitleniyorum yürüyemiyorum bel fıtığı gibi gecer inşallah sağlıklı olsun bebişlerde çekeriz hiç önemli değil cnm

bende 1-2 tane aldım bebekli badilerden geri kalanı bi kaç bedeb büyük tunik tarzı belden lastikli kıyafetler..dediğin gibi kiloları ne zaman veririz allah bilir :1:

Şimdiye kadar hiç göbeğim olmadı, karnım dümdüz, ama şimdi göbeğim çıksın diye sabırsızlanıyorum :1:

bakıyrumda en küçük minik benimki..en son ben mi doğurucam yaaa...amma heyecanlı haziranda herkes peşpeşe gidecek..9 ay yoldaşız hımm hadi bakalım kazasız belasız burda kötü haber almadan tamamlarız en güzel dönemimizi..

Back
X