evet çok hoş ama kısa kollu bizim hamileliğimiz kışın geçecek
cnm mağazalarında içine giyebiliceğimiz uzun kollu badiler var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu çok tatlı.Eki Görüntüle 280132
ben kışın da kısa kollu giyerim, üstüne bişeyler alırım o kadar. izmirin kışından nolcak. ben soğuğa alışığım. // ama ben bunlardan bir iki tane alırım hevesim geçsin diye. normal kıyafetlerin bir kaç beden büyüğünü alır giyerim heralde. doğumdan sonra da giyerim, kiloları ne zaman veririz belli olmaz.
slm kızlar drdan geldik allahıma çok şükür duyduk miniğimin kalp atışlarını allahım duymayanlarada nasip etsin işlhhh
yaaaaa bende göbısım olsun bebısım gözüksün hamıs tıpını alım ıstıyom nezaman cıkıcak kuzenın dörtbucuk aylık göbısı cıktı kıskanıyommmm
slm kızlar drdan geldik allahıma çok şükür duyduk miniğimin kalp atışlarını allahım duymayanlarada nasip etsin işlhhh
canim benim ya cok sagol icimi rahatlattin valla ins bebislerimizi görürüz tanisiriz onlarla benimde ayni agrilar bulanti yok ama doktor agrilar cok iyi dedi kan dolasimina isaret dedi
Kızlarımızın çoğu duydu kalp atışını, ne güzel. // ben de duymak istiyorum artık. çok kıskandım sizi ))
saolasın cnmmkıyamammhadi gözün aydınn. cnm
cnmmm allah sanada nasip etsin işlhh çok gzl bi duyguuKızlarımızın çoğu duydu kalp atışını, ne güzel. // ben de duymak istiyorum artık. çok kıskandım sizi ))
aminnnn!!!allah nazarlardan saklasın canım inşallah kucağına almayıda nasip eder rabbim hepimize inş...
bende 1-2 tane aldım bebekli badilerden geri kalanı bi kaç bedeb büyük tunik tarzı belden lastikli kıyafetler..dediğin gibi kiloları ne zaman veririz allah bilir![]()
Şimdiye kadar hiç göbeğim olmadı, karnım dümdüz, ama şimdi göbeğim çıksın diye sabırsızlanıyorum![]()
Şimdiye kadar hiç göbeğim olmadı, karnım dümdüz, ama şimdi göbeğim çıksın diye sabırsızlanıyorum![]()
cardelensss senin nekadarlikti duydun ben bebisimi göremedim bile :-((((( acil cvpppppppppp