Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

AA ARKADaslar bir sey daha sorucam ben bu 6 haftada 1,5 kilo aldım :(
cok yiyen bır ınsan da değilim ama normalde hiç süt meyva falan yemeyen biriydim şimdi
yiyince aldım sok oldun gecen gün sizce normal mi?

bir de ilk defa bugun mide bulantım oldu 13.00'e kadar lokma atamadım ağzıma
zar zor bebişim için yedim umarım bndekı bu dğişikliklerde normaldir..

son olarak bnmde vajınal ultrasonla bakmıştı kesem için
ama o akşamı cok hafif bır kahverengı akıntım oldu acaba salı gunude vajınal bakmak isterse
baktırıyım mı arkadaslar :( bu konuda cok kararsızım???

haha o manzarayla karsi karsiya kalkti korktu tabi bende aynen öyle dedim dün tom ve jerry gibi kosusturduk evin icinde zor kurtuldum elinden ah ah neler cekiyom bebisim icin :-) yaklasmammmmmm ben zorla elde ettim o bebegi

:1::1::1::1::1::1: ay allahım :1::1: Valla bzdede yalvaran taraf benim ama önce doğsunda şu çocuk diyen bi kocam var :1::1: dedim çocuk doğduğunda eskisi kadar rahat yapabilicekmisin acaba :1:

Merhaba arkadaslar bende bebegimi gördüm geldim artik son kez bakti alttan sonunda bitti sükür :1:
Bizim de hep alttan bakiyo aynen örtüde örtmüyolarrr esimde karsimdaaaaa ama alistim artik :1: :1: 3. kez oldu bu böle neyseki artik karindan bakariz dedi 4 hafta sonraya verdi randevuyu ama cok uzun degil mi buuuuuu kizlar sizede 4 hafta sonrayimi veriyo 8. haftadan sonra artik :26:

seninle aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım canım.sağlıkla alalım kucaklarımızz sen geçen haftamı gitmiştin kontrole.8 haftalıkkendi sanırım

8 haftalıkken gittim bi tarih wermedi doktor eşim dio ne zaman gidicen bi daha bilmem canım ne zaman bebişimi görmek isterse o zaman gidicem:):) öyle olsaydı sen hastaneden çıkmazdın die geyik yaptı ama nappiiim ewe ultrason aleti falanmı alsam:52::52::52::52::52::32::32::32::32::32:

AA ARKADaslar bir sey daha sorucam ben bu 6 haftada 1,5 kilo aldım :(
cok yiyen bır ınsan da değilim ama normalde hiç süt meyva falan yemeyen biriydim şimdi
yiyince aldım sok oldun gecen gün sizce normal mi?

bir de ilk defa bugun mide bulantım oldu 13.00'e kadar lokma atamadım ağzıma
zar zor bebişim için yedim umarım bndekı bu dğişikliklerde normaldir..

son olarak bnmde vajınal ultrasonla bakmıştı kesem için
ama o akşamı cok hafif bır kahverengı akıntım oldu acaba salı gunude vajınal bakmak isterse
baktırıyım mı arkadaslar :( bu konuda cok kararsızım???

canim bana da ilk attan bakmisti sonraki gidisimde sordu hic leken yada kanaman oldumu die eger olsaydi bakmicakti sanirsam alttan yani en azindan üstten bakmayi denicekti. ama sükür ki bend eolmadigindan alttan bakti tekrar :27:

8 haftalıkken gittim bi tarih wermedi doktor eşim dio ne zaman gidicen bi daha bilmem canım ne zaman bebişimi görmek isterse o zaman gidicem:):) öyle olsaydı sen hastaneden çıkmazdın die geyik yaptı ama nappiiim ewe ultrason aleti falanmı alsam:52::52::52::52::52::32::32::32::32::32:

evt evett bende düşünmüyo değilimmm :1:

ay gecen aksam bende aynisini düsünmüstüm eve su aletlerden mi alsak dieee haha :1: :1:

aborjinos yorumun için tşk ederim o zaman salı gıttıiğimde ( başka doktora gıdıyorum, değiştirdim çünkü)
soylıyım doktora ona gore o karar versin artıkın...

kızlar ben şimdilik kaçıyorum.Yarın iki arkadaşım gelicekmiş.Ortalığı flan biraz toparlıyım sabahta erken kalkıp bişiler hazırlıycam.Resim çekmeye çalışırm =)) Öptüm sizi kocamannn:3::3::54::54::54:

kızlar ben şimdilik kaçıyorum.Yarın iki arkadaşım gelicekmiş.Ortalığı flan biraz toparlıyım sabahta erken kalkıp bişiler hazırlıycam.Resim çekmeye çalışırm =)) Öptüm sizi kocamannn:3::3::54::54::54:

Görüşürüz canım. Kolay gelsin. Kendine dikkat et

kızlar sizin topik çok sıcak ve baya muhabbetler aktif yani.benim doğum mayıs sonu kısmetse bizim mayıs topiğinde iş yok :50:

Back
X