Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende bu ay dondurulmuş transferi yaptıracağım.Benimde şubatta olumsuz bir denemem var.Ben adetin 3. günü doktora gittim.3. günden itibaren günde 3 adet estofrem ile birer adet aspirin ve folidoce alıyorum.Adetin 10 gününde yapılan kontrolde rahim kalınlığı 8 mm olmuştu.Önümüzdeki hafta pazartesi yani 17 haziranda transferim var.Bu hafta çarşamba gününden itibaren de günde 3 adet progestan kullanacağım.Transfer sonrası bu ilaçlara devammış.Ayrıca prednolde kullanacakmışım.canım şimdiden hayırlı olsun tedavin.ben de bu ay başlayıp temmuzda transfer yaptırıcam.sen ben den önce başlamışsın.şimdiye kadar neler yapıldı anlatırmısın...
Merhaba bende bu ay dondurulmuş transferi yaptıracağım.Benimde şubatta olumsuz bir denemem var.Ben adetin 3. günü doktora gittim.3. günden itibaren günde 3 adet estofrem ile birer adet aspirin ve folidoce alıyorum.Adetin 10 gününde yapılan kontrolde rahim kalınlığı 8 mm olmuştu.Önümüzdeki hafta pazartesi yani 17 haziranda transferim var.Bu hafta çarşamba gününden itibaren de günde 3 adet progestan kullanacağım.Transfer sonrası bu ilaçlara devammış.Ayrıca prednolde kullanacakmışım.
hoşgeldin canım benimde eğer bir sorun olmaz ise 17 de transferim .senin rahim kalınlığın gayet güzel.adetin kaçıncı gününe geliyor transferin.?benimde aralıkta ilk tüp denmem oldu. olumlu sonuçlandı fakat şubatta kürtaj oldum kalp atışları olmadığı için.
bu yüzden rahim yeterli kalınlığa ulaşamadı bi türlü.
umarım bu tedavimiz olumlu sonuçlanır ve yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucaklarız.
tabi anlatırım.öncelikle adetin 2. günü gittim doktorum muayene etti .başlayabiliriz dedi.ve ilk 3 gün günde 2 adet daha sonra günde 3 adet estrofeme başladım aynı zamnda ekoprin ve folik asit günde 1 adet içtim.ilk kontrolümde yeteri kadar kalınlaşma olmadığı için günde 4 adet estrofem içmeye başladım.bugün kontrolum vardı rahim kalınlığım 7 olmuş ama yeterli değil bugünde ek olarak estrofem bant verdi.bu cuma kontrolum var artık transfer haftaya pazrtesi mi olurum bilemiyorum.biraz uzadı benim transfer.![]()
donmuş yoldaşlarım ben tedavime başladım.23 nisanda adet oldum ve rahimi kalınlaştırmaya çalışıyoruz.gelin sevincimiziderdimizi
heyecanımızı:18: herşeyi burada birlikte paylaşalım.birbirimize destek olalım.
![]()
arkadaşlar umarım buraya yazacaklarım sizlere moral olur.mayısta tüp bebek yaptırdım ama ohss nedeniyle embriyolarım donduruldu.1 haziranda orta kalite bir embriyo transfer edildi.dün 9.günümdü betahcg:104.yani kuzucum annesine tutunmuş.buarada transfer günü babamı kaybettim.hemen yola çıktım ve hiç birşeye dikkat etmedim.eğer nasip kısmetse.vakti geldiyse neolursa olsun yavrunuz size geliyor arkadaşlar.allah hepinizin yardımcısı olsun.buz bebeğim teyzelerine hep dua edicek
bende dondurulmuşlarımı kullanacağım daha önce asm de dr aydın arıcı sayesinde mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım şuan 2,5 yaşında bir kızım var.ve kardeş istiyoruzinş olur.bende adetin 3. günü gittim tedavime o gün başladık.günde 3 tane 8 saat arayla estrofem(sonucu görene kadar kullanıcakmışım),36 saat arayla coraspin,3 günde zitromax aldım.crinone jel de verdi ama onu henüz kullanmıycakmışım.birde tam kan ve hormon tahlili istedi.bende biraz kansızlık var.ilk mikro tedavimde de kansızlık görülmüştü ve ilaç kullanmıştım yani biraz ertelenmişti umarım ertelenme olmaz.bugün kan tahlili vermeye gidicem bakalım sonuç ne olacak.
ne güzel bir yavrun var maşşallh
aşılmayacak sorun değil kansızlık merak etme.kardeş gelecek inşallh kızına.![]()
selam, öncelilkle başın sağolsun, Allah sizlere uzun ömürler versin...... bebeğin içinde tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. duaların için teşekkür.
arkadaşlar umarım buraya yazacaklarım sizlere moral olur.mayısta tüp bebek yaptırdım ama ohss nedeniyle embriyolarım donduruldu.1 haziranda orta kalite bir embriyo transfer edildi.dün 9.günümdü betahcg:104.yani kuzucum annesine tutunmuş.buarada transfer günü babamı kaybettim.hemen yola çıktım ve hiç birşeye dikkat etmedim.eğer nasip kısmetse.vakti geldiyse neolursa olsun yavrunuz size geliyor arkadaşlar.allah hepinizin yardımcısı olsun.buz bebeğim teyzelerine hep dua edicek
buz bebeğim annesini bırakıp gitti.çok üzgünüm.onca stresin içinde umudumdu,ama olmadı
buz bebeğim annesini bırakıp gitti.çok üzgünüm.onca stresin içinde umudumdu,ama olmadı