Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olur inşallah Allah yüzünü güldürsüünn. Yarına kadar zaman geçirecek oyalanacak bir şeyler bulabilsen çok iyi olur :)
Ben yeniyim :) aşılamam yarın yapılacak.

aşılama aşaması cok kolay geçiyor. insallah güzel haberlerle sonuclanır, emeklerinin karşılığını hayırlısıyla alırsın.
hayırlı olsun!
evet son gün zor geçiyor. ne yapsam yapayım aklıma orada. :43:

aşılama aşaması cok kolay geçiyor. insallah güzel haberlerle sonuclanır, emeklerinin karşılığını hayırlısıyla alırsın.
hayırlı olsun!
evet son gün zor geçiyor. ne yapsam yapayım aklıma orada. :43:

İnşallah canım. Senden de güzel haberler alırız inşallah :16:
Ben bugün bol bol dua etcem hepimize. Allah yüzümüze baksın inşallah

Canım hayırlı haberlerini bekliyorum. Benim yumikler tamamdır. Bekliyoruz gelsin spermler diyorlarmış :9: :121::121::121:
Cuma 10:30 da gitcem 12:30 da işlem yapılacakmış...

uhuuuuuuuuuu aynıyız yav :13:
bende yarın 11:30 da gideceğim 14:00 aşılamam yapılacak.
allahım bu mübarek günde bize yardım et, bayramda :49::49: olalım

uhuuuuuuuuuu aynıyız yav :13:
bende yarın 11:30 da gideceğim 14:00 aşılamam yapılacak.
allahım bu mübarek günde bize yardım et, bayramda :49::49: olalım

Cimcime nerelerdesin sen bakiimm. Nasıl merak ettim dün haber vermeyince. Yumişler olmuş bak :32::32::32::32::32: çok sevindim. Ayy ne güzel aynı anda aşılancaz demek :16::16::16: çok sevindim tatlım. İşlem sonrası eve gidip dinlenebilecek misin? Yoksa işe mi döneceksin? :121::121::121::121::121:

Cimcime nerelerdesin sen bakiimm. Nasıl merak ettim dün haber vermeyince. Yumişler olmuş bak :32::32::32::32::32: çok sevindim. Ayy ne güzel aynı anda aşılancaz demek :16::16::16: çok sevindim tatlım. İşlem sonrası eve gidip dinlenebilecek misin? Yoksa işe mi döneceksin? :121::121::121::121::121:

dünde hastahanedeydim ya gelmedim işe,gelmeyincede yazamadım tabi :9: yarında gelmeyeceğim,haberleşmemiz cumartesiye kalacak yani :34: inşallah bu mübarek günde,dualarımız kabul olurr:nazar:
bayramda bebişer göbişte olur:emir_bebek::emir_bebek:

dünde hastahanedeydim ya gelmedim işe,gelmeyincede yazamadım tabi :9: yarında gelmeyeceğim,haberleşmemiz cumartesiye kalacak yani :34: inşallah bu mübarek günde,dualarımız kabul olurr:nazar:
bayramda bebişer göbişte olur:emir_bebek::emir_bebek:

Tamam tatlım. Bende yarın işe dönmeyeceğim. Ama evden çalışcam mecbur. Yatarken birkaç iş halledeyim. Diğer arkadaşlara anlatmaya başlarım yarın :1: cumarteside senle konuşuruz. İnşallah bayramda anne olarak geziniriz etrafta :16::16::16:

ya kimdi bilmiyorum senin adına benzer bir jel kullanıyorum demişti hatırladın mı:40: doktor banada ondan verdi :9::33::33:
crinone jel tatlım, aşılama sonrası kullanılacak, bildiğin progesteron hormonu, rahmin iç yüzeyinde değişimler yaratarak, hamilelik başlangıcında döllenmiş yumurtanın rahme tutunmasını kolaylaştırıyormuş.

crinone jel tatlım, aşılama sonrası kullanılacak, bildiğin progesteron hormonu, rahmin iç yüzeyinde değişimler yaratarak, hamilelik başlangıcında döllenmiş yumurtanın rahme tutunmasını kolaylaştırıyormuş.

iyimiş o zmn cnm inş. bebişin gelir biran önce :)

Back
X