Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hım tmm cnm ben ilk gidiceğim için bilmiyodm yardımn için saol :)
snra demesin adetli neden geldin diye :50::50::50::50::50:
yok tatlım zaten normal zamnada gitsende,adetliyken gel diyecek :34:
üreme merkezine gideceksen eşinle birlikte ve aç karnına git, kan teside yapacaklar çünkü :32::32:

adetliyken gitme diyor arkadaşlar ilk olduğu için bnde ay sonnda gidicem inş.
tamam canım sen bilirsin, bak berat kandili ile ilgili bir arkadaş diğer konuda yazmış bende araştırdım, şöyle diyor;

:nazar:Bu seneden gelecek seneye kadar meydana gelecek olayların hepsi ayrı ayrı melekler tarafından defterlere yazılır. Rızıklar, eceller, zenginlik, fakirlik, ölümler, doğumlar hep bu esnada kaydedilir. O yılki hacıların sayısı bile bu devrede takdir olunur. Herkesin ve her-şeyin o sene içindeki mukadderatı kaydedilir.:nazar:

yani bir yıl içinde doğacak bebekler bile bu gece kaydediliyormuş :68::68:

tamam canım sen bilirsin, bak berat kandili ile ilgili bir arkadaş diğer konuda yazmış bende araştırdım, şöyle diyor;

:nazar:Bu seneden gelecek seneye kadar meydana gelecek olayların hepsi ayrı ayrı melekler tarafından defterlere yazılır. Rızıklar, eceller, zenginlik, fakirlik, ölümler, doğumlar hep bu esnada kaydedilir. O yılki hacıların sayısı bile bu devrede takdir olunur. Herkesin ve her-şeyin o sene içindeki mukadderatı kaydedilir.:nazar:

yani bir yıl içinde doğacak bebekler bile bu gece kaydediliyormuş :68::68:

ne güzel bişey bol bol dua edelim ozamn

shib ve chinnn :16: yarıniçin şimdiden bol şans inşallah spoşlar yerini çok sever ve bir tanesi yada ikide olabilir :1: sevdiği yumurtaya dadanır hiç ayrılmazzzz :16:
bu gece dualarımda sizlerde varsınız kızlar hadi siz güzel haberlerle gelinki bizide motive edin
bayram demişken bende bayramdan önce yaptırcam ya aşılama hep birlikte bayrama minik sıpalarla girelimmmm :87: :87: :87:

Çoookk teşekkür ederim :16::16: siftahı atalım bakalım bizde... Bende bugün bizler için yani "özel annelerim" için dua etcem :34:

Merhaba kızlar. Ignelı aşılama raporu alabilmek için gerekli evraklar neler bilgisi olan var mı?

Kızlar merhaba Rabbim bu mübarek gecede herkesin duasını kabul etsin bizlere de hayırlı sağlıklı evlat versin..bir sorum olacak benim aşılamam yaklaşık 450 tl civarı tuttu.ben daha pahalı zannediyordum.bi anormallik yoktur umarım

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar .Rabbim gönlünüzee göre versinn inşallah :16::16:

kızlar ben adet oldum :( ruhum daralıyor...dilerim siz olmazsınız...herkese hayırlı bekleyişler...

adet olduğundan eminsen, hakkında hayırlısı olsun cnm

Merhaba kızlar. Ignelı aşılama raporu alabilmek için gerekli evraklar neler bilgisi olan var mı?

aşılama için rapor alınmıyor ki :44:

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar .Rabbim gönlünüzee göre versinn inşallah :16::16:

aminn cnm senin de inşallah :16:

adet olduğundan eminsen, hakkında hayırlısı olsun cnm

aşılama için rapor alınmıyor ki :44:

aminn cnm senin de inşallah :16:
iğneli aşılama için alınıyor canım eğer ilaçları uygun almak istiyorsan.1000 tl tutan ilaç 300 e iniyor rapor sayesinde onun için belgeler gerekli hepsini bilmiyorum

Back
X