Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben 3 yıllık evliyim.2 yıldırda bebek istiyorum.yumurtalık tembelliği denen illetle savaşıyorum.eşimdede az miktarda hız sorunu var..ben çook üzüntüler geçirdim psikolojik olarak ama geçiyor inanın.imtihan işte...
Bizde evlendiğimizde beri istiyoruz. Ben de bir sıkıntı çıkmadı. Esim varıkosel ameliyatı oldu ama değerler çok iyi oldu. Ama gelmeyince bebek aşılama denedik. o da olmadı. Şimdi ikinci aşılamayı niye yaptırıyım ki zaten tutmuyor :(

Bizde evlendiğimizde beri istiyoruz. Ben de bir sıkıntı çıkmadı. Esim varıkosel ameliyatı oldu ama değerler çok iyi oldu. Ama gelmeyince bebek aşılama denedik. o da olmadı. Şimdi ikinci aşılamayı niye yaptırıyım ki zaten tutmuyor :(

devlet hastaneinde yaptırıyorsan 3 aşılama sşartı var..bende sırf o şartlar yerine gelsin de tüp bebeğe geçeyim diye uğraşıyorum.araya ramazan girdi.eğer özelde yaptırıyorsan aşılama ile zaman kaybetme derim

Öyle olumsuz düşünmeyin hiçbirşey nedensiz değil bu yaşadıklarımızdan da tecrübe ediniyoruz.. Dogru zamanda inşallah olucak.. Lütfen olumlu düşünmeye devam edin.. Dua edin.. Moralinizi bozmayın.. Benim de 2. Aşılamam ve regl olucakmisim gibi hissediyorum ama Allah izin verdigi sürece pes etmicem..

devlet hastaneinde yaptırıyorsan 3 aşılama sşartı var..bende sırf o şartlar yerine gelsin de tüp bebeğe geçeyim diye uğraşıyorum.araya ramazan girdi.eğer özelde yaptırıyorsan aşılama ile zaman kaybetme derim

Özelde yaptırdım aşılamamı ve eğer ikinciyi denersem de yine özelde denerim. Eşim istemez hemen tüp bebeğe geçmeyi:(

Öyle olumsuz düşünmeyin hiçbirşey nedensiz değil bu yaşadıklarımızdan da tecrübe ediniyoruz.. Dogru zamanda inşallah olucak.. Lütfen olumlu düşünmeye devam edin.. Dua edin.. Moralinizi bozmayın.. Benim de 2. Aşılamam ve regl olucakmisim gibi hissediyorum ama Allah izin verdigi sürece pes etmicem..

İnşallah senden güzel haber duyarız. Haziranda asılama yaptırıp pozitif sonuç alan görmedim henüz

Kizlarr nerdesiniz yaa hic sesiniz cikmiyoo :-):-):-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet herkes tatilde galiba Yada bekleme sürecini stresiz geçirmek için uğramıyorlar buralara.... Vbenim 4.günüm beklemedeyim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet herkes tatilde galiba Yada bekleme sürecini stresiz geçirmek için uğramıyorlar buralara.... Vbenim 4.günüm beklemedeyim...

Aynen yaa benim 10.gunum bakalim hayirlisi rabbim gonlumuze gore verir ins su mubarek ayda :-)

Aynen yaa benim 10.gunum bakalim hayirlisi rabbim gonlumuze gore verir ins su mubarek ayda :-)

Ne güzel sen benden önce öğreneceksin bebişin varlığını olumlu düşünelim öyle olsun....

Ne güzel sen benden önce öğreneceksin bebişin varlığını olumlu düşünelim öyle olsun....

Hayirlisii canim ya rabbim herseyin iyisini bizden daha iyi bilir..cok dusunmemeye calisiyorum hep dua ediyorum ozamn icim rahatliyo

Benimde 8. Gunüm hepimiz için hayırlısı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar

benimde 2.aşılamam bu..haziran ayında ikincisini yaptırdım..ama 12.gün kanamam geldi..çok üzüldüm eşimi aradım söyledim oda çok üzüldü..ama içimden bir ses hamilesin diyordu hep..o kadar inanmışım ki hamile olduğuma kanamama aldırmadan 16.gün test yaptım..yani bugün..ve sonuç pozitifti..inanamıyorum hala..bugün pazar ama yarın mutlaka gidip kan testi yaptırıcam..inanaın şok içindeyim..kanamamda kahverengi akıntı şeklinde ara ara da açık renk geliyordu..Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah..inşallah kan testide pozitif çıkar..

merhaba kızlar

benimde 2.aşılamam bu..haziran ayında ikincisini yaptırdım..ama 12.gün kanamam geldi..çok üzüldüm eşimi aradım söyledim oda çok üzüldü..ama içimden bir ses hamilesin diyordu hep..o kadar inanmışım ki hamile olduğuma kanamama aldırmadan 16.gün test yaptım..yani bugün..ve sonuç pozitifti..inanamıyorum hala..bugün pazar ama yarın mutlaka gidip kan testi yaptırıcam..inanaın şok içindeyim..kanamamda kahverengi akıntı şeklinde ara ara da açık renk geliyordu..Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah..inşallah kan testide pozitif çıkar..

Ne güzel Allah tamamına erdirsin inşaallah çok sevindim senin adına yarın kan verdikten Sonrada haberdar et ve belirtilerini yazarsan sevinirim...

merhaba kızlar

Cok sevindim Allah tamamını erdirsin inşallah.. Benimde aşılamamın 11. Gunu ama hafif kanamam başladı.. Regl oluyorum sanırım.. Ama yinede ümitlenmek istiyorum bende hayırlısı.. Regl olursamsa moralimi bozmamaya calişcam..

merhaba kızlar

Aaaa ciddi misin sen ya. Su an soklardayim. Boyle bir sey munkun mu

arkadaşlar yarına kadar bekleyemedik..acile gidip Beta Hcg testi yaptırdım ve sonuç pozitif..2 haftalık hamileyim..inşallah hepinize nasip etsin Rabbim..tüm bekleyenlere..

Cok sevindim Allah tamamını erdirsin inşallah.. Benimde aşılamamın 11. Gunu ama hafif kanamam başladı.. Regl oluyorum sanırım.. Ama yinede ümitlenmek istiyorum bende hayırlısı.. Regl olursamsa moralimi bozmamaya calişcam..

inşallah canım..Allahtan ümit kesilmez..öncelikle hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

Ne güzel Allah tamamına erdirsin inşaallah çok sevindim senin adına yarın kan verdikten Sonrada haberdar et ve belirtilerini yazarsan sevinirim...

canım benim teşekkür ederim iyi dileklerin için..

belirtilere gelince öncelikle kahverengi geldi hep kanamam..ara ara açık renk oldu ama yine kahverengiye döndü..ve ben adet olduğum zaman hep elim ayağım buz gibi olur şimdi ise tam tersine yanıyor resmen..birde göğüslerimdeki hassasiyet..ara ara bir sızı giriyor..şimdilik belirtilerim bu..Allah isteyen herkese naspi etsin..

Âmin.. Inşallah.. Peki kanaman ne kadar devam etti.. Yerleşme kanaması derler sanada herhalde öyle oldu.. Tekrardan Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin..

12. günü başladı kanama bugün 16. gün hala devam ediyor..ara ara kesiliyor sonra leke şeklinde geliyor tekrar..çok ayakta kaldığım zaman.yorulduğum zaman hemen geliyor..yatarsam kesiliyor..

Arkadaşlar selam,

Ya benim geçen hafta pazartesi yapıldı aşılamam.O günü 1. gün sayarsam bugün 8. günüm. Cumartesi akşamı bir adet sancısı ile uyandım. 6. ve 7. gün akıntı ile geçti. Yumurta akı gibi ama kuruyunca sarılaştı. şimdi ise göbeğim çok şiş ve inanılmaz kabızlık çekiyorum ve yine ara ara adet sızıları ve sanırım yavaştan göğüslerim de şişmeye başladı. Akıntının bir anda kesilmesi kötü bir şey mi bilemedim. Sanırım 1 hafta içinde adet olacağım :(
Hamile kalan arkadaşlar sizde buna benzer durumlar yaşadınız mı?

Back
X