Özel annelerim merhaba,
Aşılamamı yaptırdım geldi. Başlıyorum anlatmaya
Tüp bebek merkezine gittik kaydımızı yaptırdık. Eşimi hemen odaya aldılar. Bi 45 dakika sonra çıktı (Bu arada Oda ve banyo olması çok hoşuma gitti) Sonra bir kaç saat doktoru bekledik. Tabi bu arada eşimin spermleri yıkandı. Sonra doktorumuz 12 buçukta geldi. Beni odaya aldılar. 3 hemşire benimle ilgilendi. Bir tanesi eşimin sperminin bulunduğu tüpü bize gösterdi. Üstünde adı soyadı yazıyordu. Sanırım başkasına ait olmadığını bize ispatlamak istediler

Diğer hemşire elinde bununan dosyaya bana sorduğu soruların cevaplarını yazıyordu (ameliyat geçirdinmi, ilk aşılaman mı vs vs..) Diğer hemşirede soyunup dökünmem için beni yönlendiriyordu. Bir ilgi bir alaka bayağı iyi buldum o merkezi

sonra odaya doktor geldi. beni o çatal sedyeye yatırdılar. Doktorum o aleti yerleştirdi (bu sefer biraz acıdı ya :44: ) sonra ince uzun bir hortumla hemşirenin elindeki sperm tüpünden o birkaç damlalık sıvıyı çekti hemen bana enjekte etti. Sperm şeffaf su gibi ve az miktardaydı biraz şaşırdım doğrusu.. Sonra beni yarım saat yatırdılar bu sırada bana işlem uygulanırken eşim hemen odanın içindeki paravanın arkasındaydı. Onu çıkarmadılar dışarıya orda olmasına sevindim :) sonra doktorum bana da CRINONE Jel ve Folik Asit yazdı (ben folik plus 90 aldım). Yalnız bu jeli nasıl uygulayacağım bilemiyorum. Prospektüsü çok kafa karıştırıcı değil mi? Artık deneme yanılma yoluyla halledeceğiz. Birde içinde 14 tane var
sadece bu kutuyu kullanıp bi daha kullanmayacakmıyım bilemedim?
Sonra doktorum dediki adet gününü bekle (test için) eğer adet günün geçerse 1 hafta sonra, yok adet olursan 2 gün sonra kan testi yaptır. Hocam kaç gün sayayım dedim. Sakın gün falan sayma dedi. O güne gelecem diye butun psikolojinizi bozuyorsunuz dedi (e şimdi daha mı iyi oldu yani

) valla napacam bilemedim. Zaten benim reglim 1,5-2 ayda anca oluyor. Onu nasıl bekleyecem bakalım. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var
bu aşılama tutmadıysa normal şartlarda 15-16 gün sonra mecburen adet olmam lazım değil mi? Cevaplayabilir misiniz? İşte benim durumum budur. Öptüm hepinizi... Ha bu arada tüm işlemlere 1.000 TL verdik çıktık..