Moralim sıfır sıfır sıfırrrr![]()
İnş güzel haber senden gelir. Aşılama zaten oran olarak düşük biliyoruz bunu. Ben 3 kere denedim aşılamadan ümidimi yitirdim doğal olarak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralim sıfır sıfır sıfırrrr![]()
İnş güzel haber senden gelir. Aşılama zaten oran olarak düşük biliyoruz bunu. Ben 3 kere denedim aşılamadan ümidimi yitirdim doğal olarak.
Çok zor yaaa umutlanıyorsun, ümitleniyorsun, bir sürü zaman harcıyorsun, bir sürü para harcıyorsun, manevi olarak yıkılıyorsun, kendini bi olaya duruma hazırlıyorsun ama 2 hafta sonra aldığın sonuç... Elde var sıfır...
3 aşılamaya neredeyse tüp bebek parası ödedim zaten olsa hiç umrumda bile değilde. Manevi ve psikolojik olarak çok yıprandım
Haklısın tatlım. Bakalım biz ne kadar sınanacağız....
Amin canım inşallah güzel haberlerini duyarız :) Allah hayırlısını versin inşallah.
Haklısın doğal yollarla hamile kalanlar gözümde büyüdü benimde :)
Aşılamada çok hafif bir sancı belinde hissediyosun ama inan regl olurken daha fazla ağrı çekiyoruzdur.Hiç korkma nerede olacaksın aşılamayı
Zenep kamilde, sen nerde tedavi oluyorsun?
Kızlaaaarrrrrr selam
20 haziranda ben asılama oldum ve günlerdir beyaz sarı akıntım oluyor. Ama çoğunlukla beyaz ve çok yoğun. Acep gebelik belirtisi olur mu ki bu???
Yarın iftardan sonra olman gerekmez mi. Sonuçta oruç bozacak bir işlem...İyi akşamlar bende yarın ikinci aşılamamı olacağım yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor süreçlerden geçiyoruz sorum şu olacaktı aşılama olanlar oruç tutacak mı acaba yarın doktoruma soracağım ama sizdende bilgi almak istedim
Bende 20 haziran da oldum zeynep kamilde sen nerde oldun
Bende 20 haziran da oldum zeynep kamilde sen nerde oldun
Yarın iftardan sonra olman gerekmez mi. Sonuçta oruç bozacak bir işlem...
Bugün oruçlu olamayacağım zaten ben aşılamadan sonraki günler için sormuştum
Sende de akıntı falan varmı ve ne zaman test yaptıracaksın arkadasım
Bende normal akinti her zaman olduğu gibi