Test sonucum 1,09
Geçmiş olsun verilen emeklere bağlanılan ümitlere...
Adet günün ne zaman canm ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test sonucum 1,09
Geçmiş olsun verilen emeklere bağlanılan ümitlere...
Kızlaaarrr sonuç pozitifff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Asilama ile mi oldu kaçıncı gününde baktirdin kana kan sonucun nedir lütfen cevaplaKızlaaarrr sonuç pozitifff
Asilama ile mi oldu kaçıncı gününde baktirdin kana kan sonucun nedir lütfen cevapla
..
Hayirli olsun darisi basimiza ins..rabbim.saglikla.kucagana almayi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaaarrr sonuç pozitifff
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar aşılama nasıl oluyooo ?
Çok teşekkürler arkadaşlar evet aşılama ile oldu cnm 13. Günümdü idrarda baktım henüz kan vermedim bakalım hayırlısı
Merhaba Canım
senin aşılamanın kaçıncı günü
Merhaba Canım
senin aşılamanın kaçıncı günü
7 bitti canm 11:10 geçe olmuştum geçen salı
7 bitti canm 11:10 geçe olmuştum geçen salı
önceki sayfada sordum ama kaynadı heralde 2-3 gün içinde adet olcam sonra aşılama yapcaz oruç tutmama engel bi durum olcakmı aşılama günü dışındA
Canm adetin iki veya üçüncü günü başlanyo takibe dk sana yumurta geliştirici igne veriyo her şey yolunda gidip yumurtaların istenilen seviyeye gelince de çatlatma ignesi veriyo 36saat sonrada aşılama yapıyo ..daha sonrası ise 15gün merakla sabırsızlıkla bekliyorsun sonuç pozitif mi negatif mi diye:((
önceki sayfada sordum ama kaynadı heralde 2-3 gün içinde adet olcam sonra aşılama yapcaz oruç tutmama engel bi durum olcakmı aşılama günü dışındA
arkadaşlar bu kaçıncı sormam bilmiyorum bana birilerinin yardımcı olması lazım kafam çok bozuk . . bu ay aşılama yaptırıcaktım ilk defa iğne kullanmaya basladım 600ml puregon bir fayda etmedi ikinci puregonu aldım 600ml daha oda bıttı sonuc husran daha önce klomenle gebe kalabılıyordum sorun yoktu doktorum şaşırıyor sen klomenle dahı yumurta elde edebılıyorken ıgnenın tedavıye cevap vermemesı ılgınc dıyo acaba ıgnemı bozuldu falan dıye tahmnde bulundu. .. sormak ıstedıgım şey sizler kac ıgneden sonra yumurta elde ettınız suan 2 ıgne bıttı benm 3.yude alıcam mı ıgneler cok pahalı tup bebek masrafını gecer boyle gıderse yumıurta elde edelımde masrafınıda gectım ama 2 haftadır yerınde sayıyor 1ml ıelrlemedı 7ml kaldılar acaba sonra artarmı yoksa bu ay tedavı bosa mı gıttı hem param hem pskolojım hem aldıgm kılolar bosa gıttı![]()
hımm aşılama iğne demi ? ne için ki o ben hiç bilmiyorum da![]()