ben 20.06.2014 saat 14.30 da oldum
Cuma günü belli olur o zaman kedin sonuç canm hadi hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 20.06.2014 saat 14.30 da oldum
Eşinin spermi laboratuvar da incelenip hazır halde şırıngada oluyo onu sana rahim agzını açarak koyuyorlar canm
Cuma günü belli olur o zaman kedin sonuç canm hadi hayırlısı[/QUOT
Evet ama regl olucam karnım ve kasıklarım ağrıyor çok üzgünüm ya olmadı yine![]()
arkadaşlar bu kaçıncı sormam bilmiyorum bana birilerinin yardımcı olması lazım kafam çok bozuk . . bu ay aşılama yaptırıcaktım ilk defa iğne kullanmaya basladım 600ml puregon bir fayda etmedi ikinci puregonu aldım 600ml daha oda bıttı sonuc husran daha önce klomenle gebe kalabılıyordum sorun yoktu doktorum şaşırıyor sen klomenle dahı yumurta elde edebılıyorken ıgnenın tedavıye cevap vermemesı ılgınc dıyo acaba ıgnemı bozuldu falan dıye tahmnde bulundu. .. sormak ıstedıgım şey sizler kac ıgneden sonra yumurta elde ettınız suan 2 ıgne bıttı benm 3.yude alıcam mı ıgneler cok pahalı tup bebek masrafını gecer boyle gıderse yumıurta elde edelımde masrafınıda gectım ama 2 haftadır yerınde sayıyor 1ml ıelrlemedı 7ml kaldılar acaba sonra artarmı yoksa bu ay tedavı bosa mı gıttı hem param hem pskolojım hem aldıgm kılolar bosa gıttı![]()
Ben 4 kutu gonal-f le aşılama oldum. Son haftaya kadar yumurtalarım istenilen seviyeye gelmemişti. Son hafta gelişti. Oda 20 günümden fazla bir süremi aldı...
Canm iki kere raporlu aldım 120+120 sonra hakkım bitmiş 320 liraya aldım yani üç kere aynı igneden kullandın sonra çatlatma ignesi 80 sonra aşılama günü hastaneden aldım aşılama için gerekli malzemeyi oda 115 di birde yol masrafıyla 1000 liraya geldi bu ayhımm anladımcanım sağol bilgilendirdiğin için çok soru sordum ama bişi daha sorabilir miyim ? ücreti ne kadar acaba ?
Selam kızlar..en son batım 31 mayıstı..aşılama için tahlillerin sonuçlarını bekliyorum..fakat ben hasta olmadım halen..olmam gerekiyordu..folik plus kullanıyorum onun dışında bi ilaç içmiyorum..idrar testinden yaptım dün bişey yok..baş ağrısından mide bulantısından halsizlikten ölüyorum..he birde bir hafta önce smear için örnek verdim örnektten sonra 1 gün boyunca kahverengi lekem geldi..kafam karıştı kan testi yaptırsam mı gebelik için?yoksa bekliyeyim mi?
umutlandırmak istemem ama bence hamilesin genelde kahverengi leke bebeğin yerleşme kanaması oluyor inşallah olmuştur yaa![]()
bir sürü emek heyecan umut ve birde para resmen çöpe gidiyor bide iğnelerle hormon takviyesi
Allah yardımcımız olsun daha fazla bekletmesin inşallah yaaa
ne kadar karamsarlaştım ben yaa
canım inşallah o iğnelerin etkisi bu ayada tesir eder minik gelir hemencik kendiliğinden
Canm ona kalsa aşılama için çatala çıktıgım o dakikadan bu güne aynı adet agrısı gibi benim de karnım agrıyo sen ona takılma canmCuma günü belli olur o zaman kedin sonuç canm hadi hayırlısı[/QUOT
Evet ama regl olucam karnım ve kasıklarım ağrıyor çok üzgünüm ya olmadı yine![]()
Selam kızlar..en son batım 31 mayıstı..aşılama için tahlillerin sonuçlarını bekliyorum..fakat ben hasta olmadım halen..olmam gerekiyordu..folik plus kullanıyorum onun dışında bi ilaç içmiyorum..idrar testinden yaptım dün bişey yok..baş ağrısından mide bulantısından halsizlikten ölüyorum..he birde bir hafta önce smear için örnek verdim örnektten sonra 1 gün boyunca kahverengi lekem geldi..kafam karıştı kan testi yaptırsam mı gebelik için?yoksa bekliyeyim mi?
Canm iki kere raporlu aldım 120+120 sonra hakkım bitmiş 320 liraya aldım yani üç kere aynı igneden kullandın sonra çatlatma ignesi 80 sonra aşılama günü hastaneden aldım aşılama için gerekli malzemeyi oda 115 di birde yol masrafıyla 1000 liraya geldi bu ay
bende aşılama düşünüyorum ama korkuyorum ya tutmazsa diye eşim diyo o kadaar emek sonra olmazsa ne yaparız allahım yol göstersin artık
devlet hem 3 çocuk yapın diyo hem bunları karsılamıyo çoook kızıyoruuum![]()
bende korkuyorum ne yalan söyleyeyim ama başka yol kalmadı 1,5 yıldır her ay gün hesabı yapıp zorla ilişkiye girmekten çok yıprandım
sonuç ne olursa olsun biran evvel denemek istiyorum
turma ihtimali çok yüksek değil ya bu neye göre değişiyor acaba
mesela bizdeki sorun eşimin ileri hareketi biraz düşük..
bu şekilde olup kalan varmı acaba
:::)))) valla kendimize yapacaz devlete degil :)) sonu mutlu bitsin de :))) para gelir gider :)
Ben 4 kutu gonal-f le aşılama oldum. Son haftaya kadar yumurtalarım istenilen seviyeye gelmemişti. Son hafta gelişti. Oda 20 günümden fazla bir süremi aldı...
Canm ben de verebilenlerden degilim aslında :)) allah yardım ediyor inş eşim 850 maaş alıyo :)):)))öyle tabiki canım ama hadi sen verebiliyorsun ya veremeyen napsın olmasın mı bebişidediğin gibi sonu mutlu bitsinde giden para olsun inşallah RABBİM hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder
![]()