- 14 Ocak 2013
- 183
- 7
- 33
Kimse yokmuuuu :44:
Bi sorun olmaz cnm bnm doktorumda tut orucunu dedi gebelik söz konusu olursa tutmazsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokmuuuu :44:
Bi sorun olmaz cnm bnm doktorumda tut orucunu dedi gebelik söz konusu olursa tutmazsın
Peki drum 10 temmuzda gel dedi. Otarihe kadar beklemem mi gerekiyor. 14.günden sonra testte çıkıyor diye okudum forumda, benim hoca acaba ilaç kullandığım içinmi okadar ileri bir tarih verdi? Kısacası test yapayımmı????
aşılama için kanuni sultan süleyman devlet hastanesine gidiyorum..prosedür bayağa uzun bütün tahliller yeniden yapılıyor..ve smear yapıldı adetime 1 hafta kala..smear sonucu 1 ay sonraya kaldı..uzun sürüyor işlemler..ve ben 30 haziranda hasta olmayı beklerken olmadım..anlatabildim umarım..daha önceki smearlarımda bu kahverengi akıntıyı görmemiştim gecikincede hastalık acaba diyorum kendime:)
hiç sorma benim en yakın arkadaşımda benden sonra evlendi ve benden 3 yaş küçük o hamile kaldığında dedimki acelen ne yaparız yaaaa
bebişi doğdu bana bi istek geldi onu görünce korunmayı bıraktım hemen olur sandımşimdi kızı 2 yaşında resimlerini gördükçe hüzünlenip diyorum onada en doğrusunu yaptın bana bak oda üzülüyo tabi öle diyince
![]()
Peki drum 10 temmuzda gel dedi. Otarihe kadar beklemem mi gerekiyor. 14.günden sonra testte çıkıyor diye okudum forumda, benim hoca acaba ilaç kullandığım içinmi okadar ileri bir tarih verdi? Kısacası test yapayımmı????
Bence bekle doktorun ne dediyse onu yap bi bildiği vardır mutlaka
ne yapalm artık olmuyor vardır allahın birbildiği aşılama falan oldun mu
8 gün bitti ...agrım var ..
12. günüm 20 haziranda oldum ağrılarım var bu akşam test yaptırıcam sanırım ama hiç umudum yok çok heyecanlıyım o kötü sonucu görmek istemiyorum![]()
2 aydır olmak istiyorum hep engel çıkıyor eşim şehir dışındaydı sonra tatil
artık bu ay kısmetse
7 si adet olursam başlıycam :18:
Canm inş güzel pozitif sonuç olur agrı kasıkların da mı? allah m yardım etsin hepimize sonucu bildirirmisin
Sonuç koca bir hiçbir gün ben de anne olabilecekmiyim acaba
Sonuç koca bir hiçbir gün ben de anne olabilecekmiyim acaba
İdrar testi mi yaptın canm
Hayır canim kan testi yaptırdım beta hcg 2 çıktı![]()
Hayır canim kan testi yaptırdım beta hcg 2 çıktı![]()
Ben o zaman adet olana kadar bekleyeyim hiç olmazsa bi ümit olur içimde(
Valla bekle bence de şeker. Bu düşünce bile insanı mutlu ediyor.