Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öyle canm hayırlısı nı versin rabbim zaten psikolojim nasıl durumda ise resmen ağlayamıyorum...çok canım yanıyo ama .....

Ben de 10.günü bhcg yaptırıp sonucu 1,09 görünce dedim ki belki çıkmamıştır. Regl günümü bekliyicem. Dün gece olunca çok çok üZüldüm. Dediğin gibi aglayamadım. Bişey de diyemedim. Esim de kahroldu resmen. Konuşamıyorum bile. İkimizde öyle sessiz sedasız içimize kapandık :(( 😭😭😭

Ben de 10.günü bhcg yaptırıp sonucu 1,09 görünce dedim ki belki çıkmamıştır. Regl günümü bekliyicem. Dün gece olunca çok çok üZüldüm. Dediğin gibi aglayamadım. Bişey de diyemedim. Esim de kahroldu resmen. Konuşamıyorum bile. İkimizde öyle sessiz sedasız içimize kapanık

Bakalım ben de nasıl söyleyecem yanım da degil şuan bana bebegimin annesi diyordu aşılamadan sonra o kadar mutlu olmuştum ki :((allah ım gör halimizi :((
İsyan ettirme rabbim..

Evet .24.06.14 de aşılama oldum 7gün sırf kasık ağrısı çektim şiddetli ....gaz sancıları da oldu sonra gögüslerim agrıyor ve acıyordu .. aşılamadan sonra bugüne kadar da bir gün akıntım oldu bir gün hiç olmadı yani ara ara....sonra karnım şiştii ve bugün .05.07 de adet oldum 11. Gün vatana millete hayırlı olsun :((
Yazdım ki bilginiz olsun dedim

Canım herseyin hayırlısı en önemli olan dogru zamanda olsun inşallah..
Bende regl olucakmisim gibi hissediyorum..

Ben de 10.günü bhcg yaptırıp sonucu 1,09 görünce dedim ki belki çıkmamıştır. Regl günümü bekliyicem. Dün gece olunca çok çok üZüldüm. Dediğin gibi aglayamadım. Bişey de diyemedim. Esim de kahroldu resmen. Konuşamıyorum bile. İkimizde öyle sessiz sedasız içimize kapanık

Bakalım ben de nasıl söyleyecem yanım da degil şuan bana bebegimin annesi diyordu aşılamadan sonra o kadar mutlu olmuştum ki :((allah ım gör halimizi :((
İsyan ettirme rabbim..

Ahhhh onları hiç deme. İsyan ettirmesin Mevlam ama neden tutmadı diye de kendi kendimi yiyorum dün geceden beri :(

Canm herşeye ramen yaptırmak istiyorum sonuna kadar.. ama ekim den önce mümkün degil çünkü bizim buralarda fındık mevsimi bayramdan sonra fındıga başlıcaz iş güç tarla yani tutsada durmaz :(

Ben ne yapacağımı bilmiyorum ara vermeden ikinciyi yaptırayım mı akıl verin bi :((((

Canm yaptır kaç tane aşılama yaptırılıyorsa sonuna kadar devam et kolay degil bunu bende biliyorum ama ne yapalım mücadeleye devam :(

O çatala asılama için çıkmak düşüncesi beni öldürüyor. Öldürüyor :(((((

Üüzlmeyin arkadaşlar.Rabbime bu mübarek günlrede dua edin.geçiyor bu üzüntü emin olun.nisan ayında bende aşılama yaptırdım ama rabbimin takdiri..olmadı..bende günlerce kendime gelemedim.hatta kan testinde kocaman bi sıfır görünce eve geldim o üzüntüyle makası alıp elime saçlarımı kökünden kestim.diyeceğim o ki,imtihanımız kolay değil.rabbim sıkıntılarımızı azaltsın

Üüzlmeyin arkadaşlar.Rabbime bu mübarek günlrede dua edin.geçiyor bu üzüntü emin olun.nisan ayında bende aşılama yaptırdım ama rabbimin takdiri..olmadı..bende günlerce kendime gelemedim.hatta kan testinde kocaman bi sıfır görünce eve geldim o üzüntüyle makası alıp elime saçlarımı kökünden kestim.diyeceğim o ki,imtihanımız kolay değil.rabbim sıkıntılarımızı azaltsın

sizin neden olmadı canım. Amiiinnn inşallah tez zamanda gelsin bebeklerimiz

sizin neden olmadı canım. Amiiinnn inşallah tez zamanda gelsin bebeklerimiz

ben 3 yıllık evliyim.2 yıldırda bebek istiyorum.yumurtalık tembelliği denen illetle savaşıyorum.eşimdede az miktarda hız sorunu var..ben çook üzüntüler geçirdim psikolojik olarak ama geçiyor inanın.imtihan işte...

Back
X