Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım telaş yapma benimde geç büyüdü ama 4 tane oldular bi anda

Canım telaş yapma benimde geç büyüdü ama 4 tane oldular bi anda
Benim suan da 1 tane var ama tam buyumedigi için iğneye devam dedi doktor hemsiresiyle konuştum herkezin çok oluyo benim nie bitane dedim oda çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksek 1 tane olmasi daha iyi dedi ama ben ikiz üçüz olmasını çok istiyorum

Bende pko ileri derece olduğunu için yeterli yanıt veremedi ilaçlar o yüzden ikinci kutuyu aldım yarın muaneye gitcem aşılama günü belirliycek eğer bi sıkıntı çıkmazsa
Bende yarın kntrole gitcem işallah iğne vermez . İğneler beni çok etkiledi hem canım aciyo hem de iğneden sonra aptallasiyorum.

İnşallah canm bende aynı durumdayım malesef kendinmi yapıyorsun iğneyi kaç doz yapiyosun
Hayır tabiki hastanede yaptırıyorum zaten onu yapacak cesaret yok bende. 75 lik verdi dr. 6 adet iğne bugün bitti ama benim kasiklarimda ağrıda oldu sanırım yumurtalar büyümeye başladı. Benim ağrı eşiğim düşük sanırım yumurta çatlamasıni bile hissedeyorum ki çoğu bayan akinti dan anlat ben agrimdan anlıyorum. Bide anladiğim kadariyla bu iğneleri yumurtanın gelişimine göre veriyor drlar

Aynen cnm gelişime göre veriyorlar benim de 75 ten başladık kendim yapıyorum evde şimdi dozu yükseltti doktor yarınki son iğne bakalım nediycek

Bende ilk hafta hiç göremedi sonra bi baktık çıkmaya başlamış bende ikiz olsun çok istiyorum. Allah isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah.

Ben tutmuyorum ne olur ne olmaz diye.

Bende akıntısı olan varmı ağrılarının nasıl merak ettim benim 6.gün başladı

Ben tutmuyorum ne olur ne olmaz diye.

Bende akıntısı olan varmı ağrılarının nasıl merak ettim benim 6.gün başladı
bende tutmuyorum ama gune gun tepkıler degısıyo sankı bende 01,06 asılama oldum bugun tersim mesela özellikle ınsanların sana yardımcı olur dusuncelerınden sıkıldım
goguslerım sıs kasıklarım agrı oluyo ara ara bıde gobegım acıyo ıgne yerlerı gıbı ve tabıkı vazgecılmezım gaz :)

Benim de senle aynı gündü ama hiç belirtim yok extra. Hafif göğüs ağrısı var ki o ztn adet olacağımda da var :) hafif de gaz var başka da birşey yok

Ben merak edip test yapmıştım 3. Gün hakkaten çatlatma iğnesinin etkisi var mı diye, çift çizgi çıktı. Bugün bir daha bakiim etkisi devam ediyor mu dedim ama tek çizgi çıktı

Aynen cnm gelişime göre veriyorlar benim de 75 ten başladık kendim yapıyorum evde şimdi dozu yükseltti doktor yarınki son iğne bakalım nediycek
Ben de şimdi geldim dr. Sağda ve solda birer tane 12 mm lik yumurta oluşmuş ama iğne vermedi . Cmmrtwsi tekrar gitcem hatta dr dediki cmtesi aksam veya pazar sabah catlatma ignesi yapabiliriz pazertesi de aksilik olmazsa asilama yapılacak. Hepimizin için hayırlısı olsun.

MERHABA BENİM AŞILAMADA 12. GÜNÜM FAKAT ORUÇ TUTUYORUM. DAHA BİŞEY BELLİ DEĞİL NEDEN ORUCU BIRAKALIM BEN HAMİLE KALSAM BİLE ÇOK ZORLANMADIKÇA BIRAKMAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…