- 4 Haziran 2016
- 134
- 22
- 13
- 30
Umarim canım insallah bu sefer tutarMerhabal ben yeniyim forumda. Dün 2.aşılamamı yaptırdım. Gonal-f kullandım 19 mm olmuştu bir yumurta.Umarım tutar sağlıkla
İnsallah cabucK buyurler canım ya git gel zor oluyoAynen canım önümüze bakmak lazım bende bugün gittim gene büyümemiş gene iğneye devam
Kesinlikle çok zor oluyor bu 3.cu randevum du iğneden sonra bu sefer olmuştur diye düşünüyordum gene yumoşlarda tık doktor bile şaşırdı valla bi büyümeye başladı tamm dio sora gene durmuş büyüme diyorİnsallah cabucK buyurler canım ya git gel zor oluyo
Kesinlikle çok zor oluyor bu 3.cu randevum du iğneden sonra bu sefer olmuştur diye düşünüyordum gene yumoşlarda tık doktor bile şaşırdı valla bi büyümeye başladı tamm dio sora gene durmuş büyüme diyor
Benim suan da 1 tane var ama tam buyumedigi için iğneye devam dedi doktor hemsiresiyle konuştum herkezin çok oluyo benim nie bitane dedim oda çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksek 1 tane olmasi daha iyi dedi ama ben ikiz üçüz olmasını çok istiyorumCanım telaş yapma benimde geç büyüdü ama 4 tane oldular bi anda
Bende yarın kntrole gitcem işallah iğne vermez . İğneler beni çok etkiledi hem canım aciyo hem de iğneden sonra aptallasiyorum.Bende pko ileri derece olduğunu için yeterli yanıt veremedi ilaçlar o yüzden ikinci kutuyu aldım yarın muaneye gitcem aşılama günü belirliycek eğer bi sıkıntı çıkmazsa
Buyur canım merak etme bende gun asırı gidiyordumKesinlikle çok zor oluyor bu 3.cu randevum du iğneden sonra bu sefer olmuştur diye düşünüyordum gene yumoşlarda tık doktor bile şaşırdı valla bi büyümeye başladı tamm dio sora gene durmuş büyüme diyor
İnşallah canm bende aynı durumdayım malesef kendinmi yapıyorsun iğneyi kaç doz yapiyosunBende yarın kntrole gitcem işallah iğne vermez . İğneler beni çok etkiledi hem canım aciyo hem de iğneden sonra aptallasiyorum.
Allah yardımcımız olsun gittinmi doktora tüp bebeğe geçiş yapıcakmı hemenBuyur canım merak etme bende gun asırı gidiyordum
Hayır tabiki hastanede yaptırıyorum zaten onu yapacak cesaret yok bende. 75 lik verdi dr. 6 adet iğne bugün bitti ama benim kasiklarimda ağrıda oldu sanırım yumurtalar büyümeye başladı. Benim ağrı eşiğim düşük sanırım yumurta çatlamasıni bile hissedeyorum ki çoğu bayan akinti dan anlat ben agrimdan anlıyorum. Bide anladiğim kadariyla bu iğneleri yumurtanın gelişimine göre veriyor drlarİnşallah canm bende aynı durumdayım malesef kendinmi yapıyorsun iğneyi kaç doz yapiyosun
Aynen cnm gelişime göre veriyorlar benim de 75 ten başladık kendim yapıyorum evde şimdi dozu yükseltti doktor yarınki son iğne bakalım nediycekHayır tabiki hastanede yaptırıyorum zaten onu yapacak cesaret yok bende. 75 lik verdi dr. 6 adet iğne bugün bitti ama benim kasiklarimda ağrıda oldu sanırım yumurtalar büyümeye başladı. Benim ağrı eşiğim düşük sanırım yumurta çatlamasıni bile hissedeyorum ki çoğu bayan akinti dan anlat ben agrimdan anlıyorum. Bide anladiğim kadariyla bu iğneleri yumurtanın gelişimine göre veriyor drlar
Benim suan da 1 tane var ama tam buyumedigi için iğneye devam dedi doktor hemsiresiyle konuştum herkezin çok oluyo benim nie bitane dedim oda çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksek 1 tane olmasi daha iyi dedi ama ben ikiz üçüz olmasını çok istiyorum
Amin insBende ilk hafta hiç göremedi sonra bi baktık çıkmaya başlamış bende ikiz olsun çok istiyorum. Allah isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah.
bende tutmuyorum ama gune gun tepkıler degısıyo sankı bende 01,06 asılama oldum bugun tersim mesela özellikle ınsanların sana yardımcı olur dusuncelerınden sıkıldımBen tutmuyorum ne olur ne olmaz diye.
Bende akıntısı olan varmı ağrılarının nasıl merak ettim benim 6.gün başladı
bende tutmuyorum ama gune gun tepkıler degısıyo sankı bende 01,06 asılama oldum bugun tersim mesela özellikle ınsanların sana yardımcı olur dusuncelerınden sıkıldım
goguslerım sıs kasıklarım agrı oluyo ara ara bıde gobegım acıyo ıgne yerlerı gıbı ve tabıkı vazgecılmezım gaz :)
Ben de şimdi geldim dr. Sağda ve solda birer tane 12 mm lik yumurta oluşmuş ama iğne vermedi . Cmmrtwsi tekrar gitcem hatta dr dediki cmtesi aksam veya pazar sabah catlatma ignesi yapabiliriz pazertesi de aksilik olmazsa asilama yapılacak. Hepimizin için hayırlısı olsun.Aynen cnm gelişime göre veriyorlar benim de 75 ten başladık kendim yapıyorum evde şimdi dozu yükseltti doktor yarınki son iğne bakalım nediycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?