Bende aşılamadan sonra başladım da bugün 12 günüm kendini dışarı atıyor önceleri öyle olmuyordu hasta mı olacam acaba diye düşündümYarın baslicam vajinal kapsül 200 mg sanrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aşılamadan sonra başladım da bugün 12 günüm kendini dışarı atıyor önceleri öyle olmuyordu hasta mı olacam acaba diye düşündümYarın baslicam vajinal kapsül 200 mg sanrm
İnşallah cnm bence önce çatladı fln die düşünme bence çatladıysa bile yarına yaşar yumurta sıkıntı yapmaİğneden önce çatladı bence ondan sıkıntı yaptım. Senin nasıl geçti aşılaman. Ay işallah tutarda bayramda iki bayram birden kutansın.
Bence ondan değil yerlestrdikten sonra bekler içerde ozmn çıkmaz belkide rahim için büyüyor ondandir hiç bilmiyorum valla keşke yardimci ola bilsem ama kafana takma nolursun doktorum bana aşılama olmamış gbi Farzet normal hayata dön dedi herseyin başı stres dedi beynini fazla yorarsan olmaz dediBende aşılamadan sonra başladım da bugün 12 günüm kendini dışarı atıyor önceleri öyle olmuyordu hasta mı olacam acaba diye düşündüm
Canim birde bana doktor bu ayın 25 inde beta ver dedi yani aşılamadan sonraki 12 gun icinde belli olurBende aşılamadan sonra başladım da bugün 12 günüm kendini dışarı atıyor önceleri öyle olmuyordu hasta mı olacam acaba diye düşündüm
Her gün burda herkesin yazdığını okuyorum ilk asilamam hiçbir sorunumuz yok gibi ama olmuyor bu da tutmayacak diye korkuyorum sabah test yaptım tek çizgi çıktıCanim birde bana doktor bu ayın 25 inde beta ver dedi yani aşılamadan sonraki 12 gun icinde belli olur
İnş senin ki de tutar cnmBence ondan değil yerlestrdikten sonra bekler içerde ozmn çıkmaz belkide rahim için büyüyor ondandir hiç bilmiyorum valla keşke yardimci ola bilsem ama kafana takma nolursun doktorum bana aşılama olmamış gbi Farzet normal hayata dön dedi herseyin başı stres dedi beynini fazla yorarsan olmaz dedi
Ben kullanıyorum, aşılamanın ertesi günü başladım, günde 2 tane, sabah akşam. 200 mg. hatta şöyle bişey yaşadım kızlar, ilk gün ağızdan aldım, 1 saat sonra narkoz almış gibi uyku bastırdı, akşam da öyle oldu. Sanki baygınlık gibi bi his. Sonra doktorun asisitanına danıştım, vajinal yolla da alınıyor öyle yap dedi. Zor ama öyle yapıyorum mecburKızlar aranızda progestan kullanan var mı
Her gün burda herkesin yazdığını okuyorum ilk asilamam hiçbir sorunumuz yok gibi ama olmuyor bu da tutmayacak diye korkuyorum sabah test yaptım tek çizgi çıktı
İdrar testinden şimdi çıkmaz kanda çıkar eğer varsa eğer kanda da ne gatif çıkarsa 3 yada 2 gün sonra tekrar yapılmalı doktor bana ole söylediHer gün burda herkesin yazdığını okuyorum ilk asilamam hiçbir sorunumuz yok gibi ama olmuyor bu da tutmayacak diye korkuyorum sabah test yaptım tek çizgi çıktı
Amin allah razı olsun cnm Rabbim herkeze Hayırlısı yla nasip etsinİnş senin ki de tutar cnm
Aynen bende umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum inşallah bebislerimiz bizimledir.Aynı gün olmuşuz, benim ilk aşılamam. Benim ağrım adet ağrısı gibi deil de ara sıra sağ kasigimda hafif kramp şeklinde. Sağ tarafımda 2 yumurta gelişmişti, ama 2 hazirandan beri o yumurta rahime varmamış mıdır, anlayamadım.. duramadım araştırdım, bi sitede doktor şöyle cevap vermiş,gebelik belirtisi olan kasık ağrıları 7-10. Gün başlar... hadi hayırlısı. Hic umutlanmak istemiyorum ama elimde de deil.
Amin canim inşallah bebeklerimiz bizimledirlerAmin. Canim ben de 6 haziran oldum 2.asilamam 20haziranda kan tahlili vermeye gidecegim hayirlisiyla inşaallah senin de tutar hepimizin de
Yumurtaların çatlamaya hazir olduğu gün agrilarin oluyor zaten asilamamin ilk günü bende de biraz agri oldu gün içerisinde ama çok hafif çok normal yâniKızlar bişi sorcam size aşılama olduktan sonra yumurtanın olduğu yerde ağrının oldumu ilk günüm bu arada
arkadasimdada vardi çikolata kisti 2ay sonra hamile kaldi. Her şey zamanini bekliyo demek ki. Sen kacinci gunundesin asilamanin
Benim mayısta birinci aşılamam tutmadı simdi bugun ikinci için başladık hayırlısı inşAllahYumurtaların çatlamaya hazir olduğu gün agrilarin oluyor zaten asilamamin ilk günü bende de biraz agri oldu gün içerisinde ama çok hafif çok normal yâni
Saol cnm teşekürler inşallah seninkide tutmuştur herkezinkideYumurtaların çatlamaya hazir olduğu gün agrilarin oluyor zaten asilamamin ilk günü bende de biraz agri oldu gün içerisinde ama çok hafif çok normal yâni
Hayırlı olur inşallah Rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasını inşallahBenim mayısta birinci aşılamam tutmadı simdi bugun ikinci için başladık hayırlısı inşAllah
Amin amin ben bukadar isteyecegimi hic düşünmüyordum meğer zor bir sınavmış bu sınavı başarıyla geçecegiz inşAllahHayırlı olur inşallah Rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasını inşallah