Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende aşılamadan sonra başladım da bugün 12 günüm kendini dışarı atıyor önceleri öyle olmuyordu hasta mı olacam acaba diye düşündüm
Bence ondan değil yerlestrdikten sonra bekler içerde ozmn çıkmaz belkide rahim için büyüyor ondandir hiç bilmiyorum valla keşke yardimci ola bilsem ama kafana takma nolursun doktorum bana aşılama olmamış gbi Farzet normal hayata dön dedi herseyin başı stres dedi beynini fazla yorarsan olmaz dedi

Bence ondan değil yerlestrdikten sonra bekler içerde ozmn çıkmaz belkide rahim için büyüyor ondandir hiç bilmiyorum valla keşke yardimci ola bilsem ama kafana takma nolursun doktorum bana aşılama olmamış gbi Farzet normal hayata dön dedi herseyin başı stres dedi beynini fazla yorarsan olmaz dedi
İnş senin ki de tutar cnm

Kızlar aranızda progestan kullanan var mı
Ben kullanıyorum, aşılamanın ertesi günü başladım, günde 2 tane, sabah akşam. 200 mg. hatta şöyle bişey yaşadım kızlar, ilk gün ağızdan aldım, 1 saat sonra narkoz almış gibi uyku bastırdı, akşam da öyle oldu. Sanki baygınlık gibi bi his. Sonra doktorun asisitanına danıştım, vajinal yolla da alınıyor öyle yap dedi. Zor ama öyle yapıyorum mecbur :KK43: yoksa sağda solda bayılır kalırım.

Her gün burda herkesin yazdığını okuyorum ilk asilamam hiçbir sorunumuz yok gibi ama olmuyor bu da tutmayacak diye korkuyorum sabah test yaptım tek çizgi çıktı

Canım idrarda hemen çıkmayabilir. seninle aynı gün olmuştuk aşılamayı sanırım, cuma bi daha yap test. Ya da direk kan ver ya. Böyle canını sıkıp üzülme.

Her gün burda herkesin yazdığını okuyorum ilk asilamam hiçbir sorunumuz yok gibi ama olmuyor bu da tutmayacak diye korkuyorum sabah test yaptım tek çizgi çıktı
İdrar testinden şimdi çıkmaz kanda çıkar eğer varsa eğer kanda da ne gatif çıkarsa 3 yada 2 gün sonra tekrar yapılmalı doktor bana ole söyledi

Aynı gün olmuşuz, benim ilk aşılamam. Benim ağrım adet ağrısı gibi deil de ara sıra sağ kasigimda hafif kramp şeklinde. Sağ tarafımda 2 yumurta gelişmişti, ama 2 hazirandan beri o yumurta rahime varmamış mıdır, anlayamadım.. duramadım araştırdım, bi sitede doktor şöyle cevap vermiş,gebelik belirtisi olan kasık ağrıları 7-10. Gün başlar... hadi hayırlısı. Hic umutlanmak istemiyorum ama elimde de deil.
Aynen bende umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum inşallah bebislerimiz bizimledir.

Back
X