- 14 Ocak 2016
- 1.008
- 219
- 43
- 30
Canım sivilce hamile liktede cıkıyor öykü hamile yaa onda da cıkmışCanım şu ana kadar sivilce de çıkmamıştı yüzümde. Onu da işaret olarak değerlendirdim ama bugün çıktı. Ümitlerim bitti sanki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sivilce hamile liktede cıkıyor öykü hamile yaa onda da cıkmışCanım şu ana kadar sivilce de çıkmamıştı yüzümde. Onu da işaret olarak değerlendirdim ama bugün çıktı. Ümitlerim bitti sanki![]()
Canım cok basit bir işlem korkma sakın inş muradına ereeslnKızlar bnde yarın asilama olucam çok caniniz yandımı kolay bi işlemmi korkuyorum inşallah hepimiz hamile kalırız en kisa zamanda bebislerimiz gelir![]()
5dklık bir işlemKızlar bnde yarın asilama olucam çok caniniz yandımı kolay bi işlemmi korkuyorum inşallah hepimiz hamile kalırız en kisa zamanda bebislerimiz gelir![]()
bende de çıktı bugun sivilceCanım sivilce hamile liktede cıkıyor öykü hamile yaa onda da cıkmış
canım normal vajinal muayene gibi korkmana gerek yokKızlar bnde yarın asilama olucam çok caniniz yandımı kolay bi işlemmi korkuyorum inşallah hepimiz hamile kalırız en kisa zamanda bebislerimiz gelir![]()
5dklık bir işlem
Canım bnm bu gün 14,günüm ameliyathanede yaptılar evet zaten Çatalda oluyor bittikten sonra altına masa koyuyorlar 20dk dinleme veriyorlarSendii sn ne kdr oldu asilama olalı bide bu işlem ameliyathanedemi oluyor
Dayanıyorum valla canım sabırlıyım çünkü alıştım artık sen test yapınca ne cıkıyorSendiiii bugün yapsana nasıl duruyorsun ben 3 gündür idrar testi yapıyorum meraktan :)) tabiki çıkmayacağını bilerek ama tüp bebek te değerim 36 iken idrarda çıkmıştı yani çabuk idrara karışan bi bünyem var o yüzden yaptım ve olduğunu da sanmıyorum
Dayanıyorum valla canım sabırlıyım çünkü alıştım artık sen test yapınca ne cıkıyor
Canım belki daha erken allah büyük yani bnde alıştım negatif görmeme3 senedir o kadar uğraşmama o kadar negatif görmeme rağmen hala sabırsızım ben negatif çıkıyor canım farklı bi sonuç beklemiyordum zaten
Olabilir cnm neden olmazsınKizlar bugün 10. Gunum ve 1 .2 damla kan geldi ama çok az 7. Günde gelmişti ya yerlesme kanamasi olabilir mi yoksa başka biseymi. Yerlesme kanamasi olaj arkadaşlar sizde nekadar kan geldi .
ayy inşallah yerleşme kanamasıdır canım yaaa benim 11.günüm ama bende öle bişey gelmediKizlar bugün 10. Gunum ve 1 .2 damla kan geldi ama çok az 7. Günde gelmişti ya yerlesme kanamasi olabilir mi yoksa başka biseymi. Yerlesme kanamasi olaj arkadaşlar sizde nekadar kan geldi .
Bnmde olmadıayy inşallah yerleşme kanamasıdır canım yaaa benim 11.günüm ama bende öle bişey gelmedi
Ya ama öyle cok degil ve leke gibi degil açık kırmızı renktydi peçeteye geldi ah keske öyle olsaayy inşallah yerleşme kanamasıdır canım yaaa benim 11.günüm ama bende öle bişey gelmedi
Asilama hsg falan bişey değil de bu bekleme süreci çok zor zaman gecmiyorBnmde olmadı