Olmadım henüz canım bugün adet günüm gelen giden yok benim göğüs ağrısı yok kalmadı kiNaptın canım hastalandın mi benim bugün göğüsüm agrimaya basladi ya ben geçen ay ki adet tarihimi unuttum
Pazartesi bkcm canim bugün adet olmazsam eger karnımda gerginlik var ve dün iğne batar gb kasıklarım agryordı aşılama adet geciktrir miiCanım bence hemen bhcg baktır
Femaradan başka birşey kullanmadın mi..Bn 3 aydr femara kullanıyorum hep 15 gün sonra adet olurdum
Femara vurdum canım aşılamadan 34 saat önceFemaradan başka birşey kullanmadın mi..
Çatlatma iğnesi vuruldun mu??
Canım telefonun buna müsait se mobil uygulamalar var adet takvimini kullan derim. Benim 2 yıllık verilerim uygulama sayesinde kayıtlı. Daha önce 2 kere hamile kaldım bu uygulama sayesinde .uygun günleri de hatırlatıyorNaptın canım hastalandın mi benim bugün göğüsüm agrimaya basladi ya ben geçen ay ki adet tarihimi unuttum
C
Femara vurdum canım aşılamadan 34 saat önce
Uygun canım indireyim hemenCanım telefonun buna müsait se mobil uygulamalar var adet takvimini kullan derim. Benim 2 yıllık verilerim uygulama sayesinde kayıtlı. Daha önce 2 kere hamile kaldım bu uygulama sayesinde .uygun günleri de hatırlatıyor
Her Dr un yöntemi farklı demekki..
Ben ilk aşılama da 8 femara 7 fostimon 1 otrivelle kullandım
Ikinci asilamamda 8 femara 5 fostimon 1 Merinoal kullandim..
Çatlatma iğnesi etkisi 10 gün sonra geçiyor Dr um bana 14. Gün bhcg baktır dedi
Cnm artık test yapsana ins hamilesindir yaOlmadım henüz canım bugün adet günüm gelen giden yok benim göğüs ağrısı yok kalmadı ki
İnş ama umut yok yarın yapcam haber veririmCnm artık test yapsana ins hamilesindir ya
Senin yerinde olsam hemen idrar testi yaparım benim de yarın test günümİnş ama umut yok yarın yapcam haber veririm
Canım adet AGRUM OLDUĞU İÇİN BİŞEY YAĞMAK GELMİYOR İÇMDENSenin yerinde olsam hemen idrar testi yaparım benim de yarın test günüm
Ayyy inş. HamilesindirCanım adet AGRUM OLDUĞU İÇİN BİŞEY YAĞMAK GELMİYOR İÇMDEN
İnş canım benim inş sendeAyyy inş. Hamilesindir
belirtilerin hala devam ediyor mıİnş canım benim inş sende
Ya ben çok halsizim bi iş yapsam hemen yoruluyorum gece bile idrara çıkar oldum o kadar ki çok lavaboya gidiyorum ve dün akşamdan itibaren göğüs ve bel ağrısı başladı ara ara kasik agrisi devam ediyorbelirtilerin hala devam ediyor mı
İnş sende de vardr cnm yarın haber verYa ben çok halsizim bi iş yapsam hemen yoruluyorum gece bile idrara çıkar oldum o kadar ki çok lavaboya gidiyorum ve dün akşamdan itibaren göğüs ve bel ağrısı başladı ara ara kasik agrisi devam ediyor
Mutlaka haber veririmİnş sende de vardr cnm yarın haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?