Ben de 2 kutu kullandım canım ilk 6 gün 75 sonra 100Kızlar ben gonal f kullanıyorum günde 75 uyguluyorum bi kutu bitirdim ikinci kutuya başladım bugün 10. İğne mi yaptım salı gunude dahil olmak üzere iğneleri uyguluycam sizinde yumurtlamanız bukadar geç sürdümü
Hala beklemedemisinBen de 2 kutu kullandım canım ilk 6 gün 75 sonra 100
Aşılamam da 15. Gün yapıldı
Hala beklemedemisin
Ayy çok sevindim senin adına valla3 gün oldu daha baya bir beklicem :)
Ayy çok sevindim senin adına vallakaç yumurta olgunlasmisti
Benim bu 10. Günüm iğneye salı tekrar kontrole çağırdı doktorum perşembe gittiğimde sağda bir tane 14 boyutunda yumurtam vardı bugün bsi solemedi yeni yeni etki etmeye başlamış iğnelerSolda 2 vardı sağda da 1 tane küçük varmış belki o da büyür bilemiyorum
Senin kaç taneydi
Benim de 7. Gün bi tane 14 vardı 3 gün sonra gittim büyümemiş sonra dozu arttırdık bi anda öteki de büyümüş :) geç de olsa büyüyor sen sıkma canınıBenim bu 10. Günüm iğneye salı tekrar kontrole çağırdı doktorum perşembe gittiğimde sağda bir tane 14 boyutunda yumurtam vardı bugün bsi solemedi yeni yeni etki etmeye başlamış iğneler
Ayy inşallah canım ya ağrı oldumu aşılama dan sonra nasıl bi ortamda yapıyorlarBenim de 7. Gün bi tane 14 vardı 3 gün sonra gittim büyümemiş sonra dozu arttırdık bi anda öteki de büyümüş :) geç de olsa büyüyor sen sıkma canını
Ayy inşallah canım ya ağrı oldumu aşılama dan sonra nasıl bi ortamda yapıyorlar
Ağrın filan varmı suan nasıl hissediyorsun kendini biraz çok soru soruyorum sanadaBen baya stres olmuştum acır diye inan normal kontrol gibi 1 dklık bir şey. Ameliyathane gibi steril bir odaydı. Muayene pozisyonunda yapılıyor sonra 20 dk dinlendiriyorlar. Biz hemşireyle sohbet muhabbet ettik anlamadım nasıl geçti
Yok nolucak birbirimizle paylaşıyoruz işte.. Benim hiç ağrım sızım yok hafif gaz var gibi o kadarAğrın filan varmı suan nasıl hissediyorsun kendini biraz çok soru soruyorum sanada
Teşekür ederim saolsın umarım bu hamilelik belirtisidir araştırdım kadariyla aşılama sonrası genelde bu tarz belirtiler oluyormuşYok nolucak birbirimizle paylaşıyoruz işte.. Benim hiç ağrım sızım yok hafif gaz var gibi o kadar
Teşekür ederim saolsın umarım bu hamilelik belirtisidir araştırdım kadariyla aşılama sonrası genelde bu tarz belirtiler oluyormuş
Belirti olarak Gouslerde bel ve kasık ağrıları oluyormuş ama ilk bel ağrısı oluyormuş sonrasında kaşık arisiyla devam ediyormuş hamile olanlarla ilgili okuduklarımın neredeyse tamamı bu şekilde ağrı yaşamışlarBen de burda okuduklarımda gördüm genelde gaz şişkinlik oluyormuş ama çatlatma iğnesinden herhalde. Ben bu kadar erken hiç belirti beklemiyorum açıkçası
Ben daha önce hamile kalmıştım onda hiç bir belirti olmamıştı göğsüm bile ağrımamıştı ki normalde regl öncesi bile ağrır. Kişiden kişiye değişiyordur cnmBelirti olarak Gouslerde bel ve kasık ağrıları oluyormuş ama ilk bel ağrısı oluyormuş sonrasında kaşık arisiyla devam ediyormuş hamile olanlarla ilgili okuduklarımın neredeyse tamamı bu şekilde ağrı yaşamışlar
Canım ben daha asilama yaptırmadim. Yaklaşık 10 gün sonra falan asilama olcam suan yumurta buyutmek için iğne vuruluyorum.Hm benim adetim 10 günü buluyor rahat peki sen ne zaman yaptırdın asilamayi ne kdr süredir beklemedesin
Allah sabır versin canm inşallah ikincisinde regl olmazsınMerhaba... 23 mayisdaki heyecan ile baslayan ilk asilamam dun , 12. Gun aglamali bir sekilde son buldu. Her ay geciken adet nasil oluuorda boyle beklemeli seylerde tam gununde geliyor hic anlam veremiyorumpzt. Tekrar hastane.muhtemelen 2. Asilama haziran ayinda... Umudum kirildi... 2 gun cok az gelen lekenlenmeyi yerlesme zannedip heveslenmistim.lutfen Allah im... Lutfen... Isteyen herkese nasip et evladini...
Hangi iğneleri kullanyosunuzCanım ben daha asilama yaptırmadim. Yaklaşık 10 gün sonra falan asilama olcam suan yumurta buyutmek için iğne vuruluyorum.
Bak bunu bilmiyordum ilki düşükmü olduBen daha önce hamile kalmıştım onda hiç bir belirti olmamıştı göğsüm bile ağrımamıştı ki normalde regl öncesi bile ağrır. Kişiden kişiye değişiyordur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?