- 4 Haziran 2016
- 134
- 22
- 13
- 30
İnşallah cnm yaaa Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ne zaman yaptırdınBende istanbuldayim bruksel tup bebek merkezinde oldum asilama rabbim bu ay kucağımıza bi bebek verir ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm yaaa Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ne zaman yaptırdınBende istanbuldayim bruksel tup bebek merkezinde oldum asilama rabbim bu ay kucağımıza bi bebek verir ins
1500 falan tuttu bende istbula gelin geldiğim için tavsiye üzeri gittimTedavi masrafların toplamda ne kadar tuttu
Çok az tutmuş benim ilaçlar muaneye ücretleri daha şimdiden 1000 tlyi buldu aşılama yla filan 3000 tlyi bulcam gbi görünüyor neladar lik evlisin1500 falan tuttu bende istbula gelin geldiğim için tavsiye üzeri gittim
Hayat bir sınav canım omrümüz imtihanla geciyor Allah saglık versin herseyin üstesinden gelirız biz güclüyüz cünküNasipte istanbula gelin gelip ve sonrasında hastane hastane dolaşmak varmış
Bunun bilincinde olabilmekte güzel bsi en önemli şeyde tam teslimiyet herseyin vakti saati var ama bu süre içerisinde metanetli olmak gerekHayat bir sınav canım omrümüz imtihanla geciyor Allah saglık versin herseyin üstesinden gelirız biz güclüyüz cünkü![]()
Sabır dua tevekkül bu gunlerde gececek Allah'ın izniyleBunun bilincinde olabilmekte güzel bsi en önemli şeyde tam teslimiyet herseyin vakti saati var ama bu süre içerisinde metanetli olmak gerek![]()
İnsalllaaahhhh cnm bu arada özel olmassa eşinin Kruger testi kaç ciktiSabır dua tevekkül bu gunlerde gececek Allah'ın izniyle![]()
Muayene ucreti hariç cnm toplam 1900 falan bi evladımız olsun da gözüm hicbir şey görmüyor 3 senelik evliyimÇok az tutmuş benim ilaçlar muaneye ücretleri daha şimdiden 1000 tlyi buldu aşılama yla filan 3000 tlyi bulcam gbi görünüyor neladar lik evlisin
Sperm testimiİnsalllaaahhhh cnm bu arada özel olmassa eşinin Kruger testi kaç cikti
EvetSperm testimi
Ne rahatsızlığınız varda aşılama ya karar verdinizMuayene ucreti hariç cnm toplam 1900 falan bi evladımız olsun da gözüm hicbir şey görmüyor 3 senelik evliyim
Ya bız okadar cok test yaptıkkı varikosel vardı esimde ama en son boyleydı sanırım
Eşimin Sperm hareketliliginde sorun varmış geç ulasiyormus dedilerNe rahatsızlığınız varda aşılama ya karar verdiniz
Anladigim kadarıyla çok riskli bi durum gbi görünmüyor hareketsiz Sperm neredeyse yok denilecek kadar az ileri hızlı da ii yani bizimkine göre senin oranlar daha yüksekYa bız okadar cok test yaptıkkı varikosel vardı esimde ama en son boyleydı sanırım
Teste göre de ole ama çok riskli değil aşılama yla spermin kat edeceği yolu kolaylastryolar Rabbim inşallah bu ay nasibini yazmıştır ve olur inşallahEşimin Sperm hareketliliginde sorun varmış geç ulasiyormus dediler
Bilmiyorum su spermden bisey anlamadım gttiAnladigim kadarıyla çok riskli bi durum gbi görünmüyor hareketsiz Sperm neredeyse yok denilecek kadar az ileri hızlı da ii yani bizimkine göre senin oranlar daha yüksek
Amin ins senin ne problemin var hepimizin ins istediği olurTeste göre de ole ama çok riskli değil aşılama yla spermin kat edeceği yolu kolaylastryolar Rabbim inşallah bu ay nasibini yazmıştır ve olur inşallah
Çok fazla kafana takma lütfen olurmu iki taraflı yaşıyorsunuz sorunu tek taraflı değil erkekler bu tip konuları belli etmeselerde içlerinde çok yaşarlar o yüzden elinden geldiğince eşine destek olmaya çalış emin ol o sana daha fazla destek oluyor ben aşılama ya başlamayı dahi düşünmüyorum ama eşimin desteğiyle tekrar başladım tedaviye .. çok fazla kafana takmama ya çalış elde değil biliyorum ama mutlu olduğun şeyleri yap hayatın tadını çıkar ozaman az da olsa hersey yoluna giriyorBilmiyorum su spermden bisey anlamadım gtti![]()
Benim sıkıntım pko 1 yıllık evliyim ama hiç aralıksız ilaç kullandım olmadı söktürücü verdiler vs çok ilaç tüketim ki 1 yıllık bi ilaç tedavisi deil bnmki yıllardır adet olmak için ilaç kullanıyorum 1 yıldır da çocuk için işteAmin ins senin ne problemin var hepimizin ins istediği olur