Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba Günaydın Arkadaşlar,
Benim bugün 12.günüm. Belirti olarak şuana kadar beyaz renk ( su gibi) bir akıntı, göğüsler şiş, birde sol kasığımda belli belirsiz bir minik şişkinlik bunu dün gece eşimde fark etti... Çok dua ediyorum inş hamileyimdir. Regl olma tarihimde yarın 26 günde bir olurum normalde. Sizde durumlar nedir? Yaşayan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ederim.

Ben de burda okuduklarımda gördüm genelde gaz şişkinlik oluyormuş ama çatlatma iğnesinden herhalde. Ben bu kadar erken hiç belirti beklemiyorum açıkçası
Merhaba Günaydın Arkadaşlar,
Benim bugün 12.günüm. Belirti olarak şuana kadar beyaz renk ( su gibi) bir akıntı, göğüsler şiş, birde sol kasığımda belli belirsiz bir minik şişkinlik bunu dün gece eşimde fark etti... Çok dua ediyorum inş hamileyimdir. Regl olma tarihimde yarın 26 günde bir olurum normalde. Sizde durumlar nedir? Yaşayan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ederim.
inşallah hamilesindir cnm hadi hayırlısı erken gebelık testı ıle cıkabılır benım doktorum 10 gunde ama en saglıklısı 15. gunmus

inşallah hamilesindir cnm hadi hayırlısı erken gebelık testı ıle cıkabılır benım doktorum 10 gunde ama en saglıklısı 15. gunmus

Merhaba canım inş dediğin gibidir. eğer bekleyebilirsem ve kırmızı kart yemezsem 09.haziran da test yapacağım yani 15.günümde. Rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi versin inş. Birde sürekli tuvalete taşınma durumum oluştu idrara çıkıyorum. Heyecandan mı bilmiyorum :(

İdrar testiyse cıkmaz kanda 14. Gunu beklemelisin simdi negatifi falan gorursun senı yanıltır bosuna canını sıkma bence benimde 9. Gunum idrar testi yapmayı dusunmuyorum direk gidip kan testi yapcam ne gibi belirtilerin var suan :KK66:

merhaba canım benim 3 günden itibaren kasık ağrım vardı bazen şiddetlenen halada devam ediyor. göğüslerde hassasiyet var dün benim 9. gündü idrar testi yaptım çıkmadı erken yaptığımı biliyorum kanda baktıracağım çarşambaya inşallah hayırlı haberler

merhaba canım benim 3 günden itibaren kasık ağrım vardı bazen şiddetlenen halada devam ediyor. göğüslerde hassasiyet var dün benim 9. gündü idrar testi yaptım çıkmadı erken yaptığımı biliyorum kanda baktıracağım çarşambaya inşallah hayırlı haberler
İnsallah iyi haberlerinizi alırız canım hayırlısı

Back
X