- 25 Ekim 2007
- 260
- 85
- 623
- 42
Kalp atışı yoktu canım kürtaj oldum ama 1,5 yıl oluyor. Sonra 1 kere de kimyasal gebelik oldu. 1 yıldır da kalamıyorum işteBak bunu bilmiyordum ilki düşükmü oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışı yoktu canım kürtaj oldum ama 1,5 yıl oluyor. Sonra 1 kere de kimyasal gebelik oldu. 1 yıldır da kalamıyorum işteBak bunu bilmiyordum ilki düşükmü oldu
Ooo allah sabır versin sana e doktorlar nediyor bole bi durumaKalp atışı yoktu canım kürtaj oldum ama 1,5 yıl oluyor. Sonra 1 kere de kimyasal gebelik oldu. 1 yıldır da kalamıyorum işte
Pko varmış bende bir de eşimin morfoloji sıkıntı galiba ben de pek anlamadım vallaOoo allah sabır versin sana e doktorlar nediyor bole bi duruma
Rahim filmi filan cektirdimi doktorPko varmış bende bir de eşimin morfoloji sıkıntı galiba ben de pek anlamadım valla
Tabi zaten onsuz aşılamaya almıyorRahim filmi filan cektirdimi doktor
Benim yapılmadı test vsTabi zaten onsuz aşılamaya almıyor
Benim yapılmadı test vs
Benim yapılmadı test vs
Hm anladım canım saol teşekürlerDoktorların kendi tercihi belki boşuna masraf olmasın diye ilk başta istemiyorlardır
Gonol 75 lik.Hangi iğneleri kullanyosunuz
Bende gonal 75 vurunuyorum salı randevum var ikinci kutumGonol 75 lik.
Ben de burda okuduklarımda gördüm genelde gaz şişkinlik oluyormuş ama çatlatma iğnesinden herhalde. Ben bu kadar erken hiç belirti beklemiyorum açıkçası
inşallah hamilesindir cnm hadi hayırlısı erken gebelık testı ıle cıkabılır benım doktorum 10 gunde ama en saglıklısı 15. gunmusMerhaba Günaydın Arkadaşlar,
Benim bugün 12.günüm. Belirti olarak şuana kadar beyaz renk ( su gibi) bir akıntı, göğüsler şiş, birde sol kasığımda belli belirsiz bir minik şişkinlik bunu dün gece eşimde fark etti... Çok dua ediyorum inş hamileyimdir. Regl olma tarihimde yarın 26 günde bir olurum normalde. Sizde durumlar nedir? Yaşayan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ederim.
inşallah hamilesindir cnm hadi hayırlısı erken gebelık testı ıle cıkabılır benım doktorum 10 gunde ama en saglıklısı 15. gunmus
İdrar testiyse cıkmaz kanda 14. Gunu beklemelisin simdi negatifi falan gorursun senı yanıltır bosuna canını sıkma bence benimde 9. Gunum idrar testi yapmayı dusunmuyorum direk gidip kan testi yapcam ne gibi belirtilerin var suan![]()
İnsallah iyi haberlerinizi alırız canım hayırlısımerhaba canım benim 3 günden itibaren kasık ağrım vardı bazen şiddetlenen halada devam ediyor. göğüslerde hassasiyet var dün benim 9. gündü idrar testi yaptım çıkmadı erken yaptığımı biliyorum kanda baktıracağım çarşambaya inşallah hayırlı haberler
İnsallah iyi haberlerinizi alırız canım hayırlısı
Ya bana bir kutu verdi. Çarşamba günü kontrole gitcem acaba bana yine mi vercek iğne.Bende gonal 75 vurunuyorum salı randevum var ikinci kutum