Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
MERHABA BENİM AŞILAMADA 12. GÜNÜM FAKAT ORUÇ TUTUYORUM. DAHA BİŞEY BELLİ DEĞİL NEDEN ORUCU BIRAKALIM BEN HAMİLE KALSAM BİLE ÇOK ZORLANMADIKÇA BIRAKMAM
evet orucu bırakmak ıcın neden yok ama bu kadar emek de ınsanın gozu almıyor evet hamılelıkte orucu tutarım ama suanda bı muammadayken tutmak tedırgın ettı hadı hayırlısı bu arada senınde sonucun bugun yarın bellı olur

Benim de senle aynı gündü ama hiç belirtim yok extra. Hafif göğüs ağrısı var ki o ztn adet olacağımda da var :) hafif de gaz var başka da birşey yok

Ben merak edip test yapmıştım 3. Gün hakkaten çatlatma iğnesinin etkisi var mı diye, çift çizgi çıktı. Bugün bir daha bakiim etkisi devam ediyor mu dedim ama tek çizgi çıktı
yaa bak dedıgın test olayını merak ettım deseydın bende yapardım :D canım benım de sabıt gun boyu suren seyler degıl ama kendını de ara ara hıssettırıo :) hadı bakalım heyecanla beklemedeyız tabı olmama ıhtımalını de dusunuyorsun kendını yatıstırıyosun

yaa bak dedıgın test olayını merak ettım deseydın bende yapardım :KK70: canım benım de sabıt gun boyu suren seyler degıl ama kendını de ara ara hıssettırıo :) hadı bakalım heyecanla beklemedeyız tabı olmama ıhtımalını de dusunuyorsun kendını yatıstırıyosun
Kesin sende de çift çıkardı :) deminki de de hafif çizgi belirmiş demek daha geçmedi etkisi. Vakit geçmeyince böyle fantastik şeyler deniyorum napiyim :halay:gerçi böyle uğraşanların genelde sonu negatif oluyor ama hiç düşünmeden de hayatıma devam edemiyorum kiii

Kesin sende de çift çıkardı :) deminki de de hafif çizgi belirmiş demek daha geçmedi etkisi. Vakit geçmeyince böyle fantastik şeyler deniyorum napiyim :halay:gerçi böyle uğraşanların genelde sonu negatif oluyor ama hiç düşünmeden de hayatıma devam edemiyorum kiii
aynen bende dusunuyorum ama elden bısey gelmıyor :) kendımı kasmamaya calısıyorum son gunler bende fena olur sanırım :)

bende tutmuyorum ama gune gun tepkıler degısıyo sankı bende 01,06 asılama oldum bugun tersim mesela özellikle ınsanların sana yardımcı olur dusuncelerınden sıkıldım
goguslerım sıs kasıklarım agrı oluyo ara ara bıde gobegım acıyo ıgne yerlerı gıbı ve tabıkı vazgecılmezım gaz :)

İğne yerleri şişlikten ağrıyo benimde. Kasıklqrımda ara ara ağrı oluyo bide çok yorulduğumda bacağıma kadar vuruyo. Göğüste şişlik acı çatlatma iğnesinden beri var.

Ben de şimdi geldim dr. Sağda ve solda birer tane 12 mm lik yumurta oluşmuş ama iğne vermedi . Cmmrtwsi tekrar gitcem hatta dr dediki cmtesi aksam veya pazar sabah catlatma ignesi yapabiliriz pazertesi de aksilik olmazsa asilama yapılacak. Hepimizin için hayırlısı olsun.
Amin cnm inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

I
canım ben duzenlı adet oluyorum takvım programı kullanıyorum zate 16.gun adet gozukuyo bende bakalım sonuc ne olucak doktor da 15 gun dedı ayın 1 yaptırdım o yuzden beklıcez :)
İnş güzel sonuçlar alırız cnm bende ayın 2 sinde yapmıştım

Evet canım skıldım zaten git gel bunaldım o psıkolojiyle stresle nasıl hamile kalıcaktım ki kısır bı dongu işte
Gerçekten herseyin başı stres ben bu ay ilk aşılama yaptırcak olmama rağmen hiç bir stres yok valla hiç bilmediğim bi tedavi yöntemi ama ben çok sakinim ya ümidimi kestim yada başka bsi bu bilemiyorum ama çok sakinim sende öyle ol sakin sakin bekle zamanı emin ol o zaman daha rahat tedaviyi atlatrsin ve bi an once bebeğini kucağına almak nasip olur inşallah

Gerçekten herseyin başı stres ben bu ay ilk aşılama yaptırcak olmama rağmen hiç bir stres yok valla hiç bilmediğim bi tedavi yöntemi ama ben çok sakinim ya ümidimi kestim yada başka bsi bu bilemiyorum ama çok sakinim sende öyle ol sakin sakin bekle zamanı emin ol o zaman daha rahat tedaviyi atlatrsin ve bi an once bebeğini kucağına almak nasip olur inşallah
İnsallah canım kafan rahat olsun yeter stres yuzunden Allah korusun baska bi hastalik basımıza gelcek oyuzden takmamak lazım nasıpse olur zaten

Back
X