Gecmis olsun cnm ya üzülme bende adet olacak gibi ağrılarım var da korkuyorumBen varım 11. Gunde oldum malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun cnm ya üzülme bende adet olacak gibi ağrılarım var da korkuyorumBen varım 11. Gunde oldum malesef
Sagol cnm inş olmazsınGecmis olsun cnm ya üzülme bende adet olacak gibi ağrılarım var da korkuyorum
İnş olmayız benim ilk asilamam o yüzden çok panik yapıyorum ama adet olacak gibiyim daha 8. Günüm benimde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasinYesyekser benim de 4. günüm. kasıklarımda doluluk var gibi arada da regl sancısı giriyor gibi ama biraz da farklı hisler var. Off bilemiyorum yaaa
Isallh asilamanda iyi geçer. Bende büyük ihtimal pzarresi asilama olcam tabi cmrteşi son kntelde sonra. Sanırım birlikte gn sayicazKızlar çok mutluyum hastaneden geldim şimdi iki tane yumurtam var biri sağda diğeri solda sağdaki olmak üzereymiş soldakide 14 farklı bi iğneyle devam bugün 150 yarın da 150 cumartesi muaneye 75 pazarteside saat 10 da aşılama aa![]()
Ayy çok sevindim beraber gün sayıcağımıza nerde yaşıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun canımIsallh asilamanda iyi geçer. Bende büyük ihtimal pzarresi asilama olcam tabi cmrteşi son kntelde sonra. Sanırım birlikte gn sayicaz
Hadi hayırlısı canımKızlar çok mutluyum hastaneden geldim şimdi iki tane yumurtam var biri sağda diğeri solda sağdaki olmak üzereymiş soldakide 14 farklı bi iğneyle devam bugün 150 yarın da 150 cumartesi muaneye 75 pazarteside saat 10 da aşılama aa![]()
İstanbulda canım medikalpark ta yaptircam. Sen nerde yaptircn. Ya aslında bende öyle heyecan falan da yok belki de ilk asilama diye bide çok uzun tedavi de görmedim iki ay klomen kullandim hemen aşılamaya geçtik. Bizde sorun da yok.ondan sanırım heyecan yok tabi aşılamadan sonra ne olur bilmiuorumAyy çok sevindim beraber gün sayıcağımıza nerde yaşıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun canım
Bende istanbul hisar hastanesinde tedavi görüyorum 1 yıllık evliyim klomen femara kullandım ovitrella catlama ignesi oldum femara yla yumurtam büyüdü çatladı klomen de tam zittini küçültü Velhasıl kelam hamile kalamadim ilk Asılamam gayet relaksımİstanbulda canım medikalpark ta yaptircam. Sen nerde yaptircn. Ya aslında bende öyle heyecan falan da yok belki de ilk asilama diye bide çok uzun tedavi de görmedim iki ay klomen kullandim hemen aşılamaya geçtik. Bizde sorun da yok.ondan sanırım heyecan yok tabi aşılamadan sonra ne olur bilmiuorum
I
İnş güzel sonuçlar alırız cnm bende ayın 2 sinde yapmıştım
Hayırlısı olsun ins benim de kaç gündür adet olcak gibi ağrılarım var ilk asilamam ya korkuyorum normal mi böyle ağrıların olması?Meraba Yesyekser, Aynı gün yaptırmışız, ben de 2 haziran. 1. hafta doldu. bugün adet olacakmışım gibi hafif kasık ağrısı oldu. Ara ara hissediyor gibiyim. Hayırlısı :) sende var mı belirti?
Benimde 15 haziranÇok güzel olur ben yaziyim şimdiden 15 haziranGokne1658
Asilamada sans en fazla yuzde 20... kendi durumumu goze alarak on sart bence yok. Bizim hicbirimizde sorun yok. 1 sene olmayinca klomenle tedavide olumsuz olunca asilama yaptik. 3 yumurta 100 milyonspermle 98 hareketli. Asilamam tutmadi.. rezervimde iyi tuplerimde acik..yumurtlamamda normal. Spermde var. Sonuc negatif.Ben aslında sunu da merak ediyorum. Aşılama yaptıracak olanlar, doktorun teşhisi tam olarak neydi, neden aşılama işlemi önerdi? Örneğin, benim yumurta rezervimde azalma başlamış,onu iğne tedavisiyle çözdük. Bu arada yaşım 29 daha. Eşimde hızlı sperm sayısında düşüklük vardı, arimidex kullaniyo 3-4 aydır, sonuçları iyi şimdi. Mesela bu durumda benim aşılama tutma olasılığım nedir? Bunu merak ediyorum.Tutmayan arkadaşlarda ne vardı da tutmadı.. tutanlar neden tuttu, Yani on şartlar ne alemdeydi? Bence sonucu etkileyen de bu, ön şartlarımızın uygunluk derecesi.