Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar malesef negatif cikti biraz once kahve rengi lekelenme gordum aksam kanamam baslar cok üzgünüm hayirlisiyla inşaallah sizlerin tutar

="Yesyekser, post: 47005708, member: 764054"]Seni çok iyi anlıyorum benimde negatif çıktı üzülme hakkımızda hayırlısı[/QUOTE]
Hayirlisi 2 yada 3 ay sonra tekrar baslayacagim

Can
Kızlar malesef negatif cikti biraz once kahve rengi lekelenme gordum aksam kanamam baslar cok üzgünüm hayirlisiyla inşaallah sizlerin tutar
m benim üzüldüm hakkında hayırlısı yaa üzülme canın olur bir gün inşallah benimde tutmadı bn biliyorum ama alıştım artık adet olmaya napalım 3yıl bekledim bi üç yıl daha mı bekleyemycm herseyin hyrlısı diyorum ama yinede kalbim öyle demiyor allah herkesi mutlu etsin

Sanırım kim bu topik te hamile kalsa bizi bırakıp gidecek halbuki buraya hamile kalmadan önce yazdıklarını ne cabuk unuttular umut olun dye peki şimdi onlara noldu

Sanırım kim bu topik te hamile kalsa bizi bırakıp gidecek halbuki buraya hamile kalmadan önce yazdıklarını ne cabuk unuttular umut olun dye peki şimdi onlara noldu
Hiç aktif değil ben bi kaç kez yazdım baktım kimse cevaplamiyir pek yazmiyorum artık Dediğin gibi bize umut olmaları lazım

Valla benimde umudum yok hiç o yüzden yazasım olmuyor pek ama daha önceki yaşadıklarıma dayalı bi soru görsem cevaplamaya çalışıyorum

Back
X