- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Ama 14. gün cumaya geliyor canım. Niye bekliyorsun ki. Benim cuma 12. gün ama acile gidip yaptıracağım galibaCanım 10.günm benim şimdi karnım agryor pazartesi yapmayı düşünüyorum aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama 14. gün cumaya geliyor canım. Niye bekliyorsun ki. Benim cuma 12. gün ama acile gidip yaptıracağım galibaCanım 10.günm benim şimdi karnım agryor pazartesi yapmayı düşünüyorum aslında
Canım bnm karnım agryor ondan umudum yok onun için beklemek istiyorumAma 14. gün cumaya geliyor canım. Niye bekliyorsun ki. Benim cuma 12. gün ama acile gidip yaptıracağım galiba
Canım çok umutlandırmak istemem ama bu da bir belirti. İnşallah hamilesindirCanım bnm karnım agryor ondan umudum yok onun için beklemek istiyorum
Canım bn vücudumu tanıdığım için söylüyorum böyle olunca adet oluyorum cok üzgünüm inş sizin tutmuşturCanım çok umutlandırmak istemem ama bu da bir belirti. İnşallah hamilesindir
hiç beklemediğin anda inşallah bebişin seninle olmuştur canım...Canım bn vücudumu tanıdığım için söylüyorum böyle olunca adet oluyorum cok üzgünüm inş sizin tutmuştur
Tek umudumooo zaten cok ihtiyacim var inşallahhiç beklemediğin anda inşallah bebişin seninle olmuştur canım...
hayırlısı olsun ne diyelim sunun şurasında 7 gün kaldı gecer zamanTek umudumooo zaten cok ihtiyacim var inşallah
Öyle de çok ufak bir problemden dolayı nerdeyse 2 yıldır ugrasıyorum ins sizin ki tutar cnmCanım öyle deme olmadı bu sefer bidaha kine olur inş hem daha bizde varız ya bizimde olmazsa pes mi etcz hayır devam edicez bu yola pes etmek için mi cıktık
Canım sen iki bn üç yıldır ugrasıyormÖyle de çok ufak bir problemden dolayı nerdeyse 2 yıldır ugrasıyorum ins sizin ki tutar cnm
Kaynanam artık alttan başladı bi torunumuz olsun diye bende onlara söylemek istemiyirum bir şey sorun bende değil ama ben yine de onlar bilmeden çocuk sahibi olmak istiyorumCanım sen iki bn üç yıldır ugrasıyorm
Seni çok iyi anlıyorum benimde negatif çıktı üzülme hakkımızda hayırlısıKızlar malesef negatif cikti biraz once kahve rengi lekelenme gordum aksam kanamam baslar cok üzgünüm hayirlisiyla inşaallah sizlerin tutar
Ayy bilmiyorum ki sanırım kastım kendimi... ama bu kapsül de yapmış olabilir. Oda yeni aklıma geldi.Canım vajinajı açan araç mı yara oluşturdu acaba. Bende hiç lekelenme falan olmamıştı
m benim üzüldüm hakkında hayırlısı yaa üzülme canın olur bir gün inşallah benimde tutmadı bn biliyorum ama alıştım artık adet olmaya napalım 3yıl bekledim bi üç yıl daha mı bekleyemycm herseyin hyrlısı diyorum ama yinede kalbim öyle demiyor allah herkesi mutlu etsinKızlar malesef negatif cikti biraz once kahve rengi lekelenme gordum aksam kanamam baslar cok üzgünüm hayirlisiyla inşaallah sizlerin tutar
Hiç aktif değil ben bi kaç kez yazdım baktım kimse cevaplamiyir pek yazmiyorum artık Dediğin gibi bize umut olmaları lazımSanırım kim bu topik te hamile kalsa bizi bırakıp gidecek halbuki buraya hamile kalmadan önce yazdıklarını ne cabuk unuttular umut olun dye peki şimdi onlara noldu
Diyorum yaa burda kendilerini tahatlattılar işleri bitti çekip gittilerHiç aktif değil ben bi kaç kez yazdım baktım kimse cevaplamiyir pek yazmiyorum artık Dediğin gibi bize umut olmaları lazım