- 19 Kasım 2024
- 234
- 241
- 18
- 36
Benim de sat 10 temmuz, düşük yumurta rezervi, yüksek FSH ve düşük amh ile uğraşıyorum.
Mayısta kürtaj oldum, doğal yolla gebe kalmıştım, mucize beni buldu sandım ama benimle kalamadı malesef.
Bu ay reçetesiz olarak klomen kullandım,ama bugün kontrole de gittim. Çünkü geçen ay reglimin 2. Günü muayene oldugumda kist vs yoktu rahim temizdi. Sadece çabucak odadan çıkarılma sevdası yüzünden 5 dk içinde odadan çıkarıldım. Söylememe rağmen önümüzdeki reglinde gelirsin başlarız diye başlarından savdılar.
Ben de aldım, kullandım.
ovulasyon testleri ile takip ettim, 25 yada 26 temmuz yumurtlama oldu ve değerlendirdim.
Bugün progesteron testi de verdim, sonucum yarın çıkacak.
İnşallah yumurtlamaya dair güzel bir haber alırım progesteron hormonundan.
Hepimiz güzel sonuçlar, iyi haberler alalım inşallah sevgili kadınlar..

Mayısta kürtaj oldum, doğal yolla gebe kalmıştım, mucize beni buldu sandım ama benimle kalamadı malesef.
Bu ay reçetesiz olarak klomen kullandım,ama bugün kontrole de gittim. Çünkü geçen ay reglimin 2. Günü muayene oldugumda kist vs yoktu rahim temizdi. Sadece çabucak odadan çıkarılma sevdası yüzünden 5 dk içinde odadan çıkarıldım. Söylememe rağmen önümüzdeki reglinde gelirsin başlarız diye başlarından savdılar.
Ben de aldım, kullandım.
ovulasyon testleri ile takip ettim, 25 yada 26 temmuz yumurtlama oldu ve değerlendirdim.
Bugün progesteron testi de verdim, sonucum yarın çıkacak.
İnşallah yumurtlamaya dair güzel bir haber alırım progesteron hormonundan.
Hepimiz güzel sonuçlar, iyi haberler alalım inşallah sevgili kadınlar..