Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn canım yaaa öyle valla kşke bnde sevinsek yaa adet agrilarim basladi bile yaaaaİnsanı bi hamileyi görmek yazdığı bi cümleyi okumak bile nasıl sevindiriyor aslında
Benimde meşhur adet öncesi gece ateşim başladı ağrılarımda var ve sabah çok ağladım yine olmayacak olsada bu ateş varken yine düşecek diye yorulduk demek haddimize değil belki ama çok yorgun hissediyorum artıkAynn canım yaaa öyle valla kşke bnde sevinsek yaa adet agrilarim basladi bile yaaaa
Canım yazıyı iyi oku istersen kimseye laf ettiğimiz yok peki sen neden buraya yazıyorsun herkes belirti arıyor derdini paylaşacak birilerini atıyor bizi bizden başka kimse anlayamaz gercekten de öyle hamile kalmadan herkes birbirine ilgi gösterir hamile kaldımı siteye uğramaz yalan mıı okadar topik gezdim kim hamile kalmış artık insanlara cevap veremez olmuş halbuki hamile değilken en cok yazan kendileri bizim destegi ihtiyacımz var yoksa istee yazsınlar ister yapmasınlar yanlış anlama yani canımSiz herkesi pozitif düşünmeye iterken sizin böyle konuşmanız yakışmıyor. . Biraz olumlu düşünün hala umut var olmasa bile ddünyanın sonu değil. Umudunu kaybedip tedaviyi bırakan ve çocuk sahibi olan çok insan duydum.
bencede haklısın canım umut her zaman vardır allah sağlık uzun ömür versin hem rabbim vereceği zamanı bilir belkide bu bizim imtihanıızdır.isyan etmiş gibi olmayalım arkadaslar kendinize gelin....Siz herkesi pozitif düşünmeye iterken sizin böyle konuşmanız yakışmıyor. . Biraz olumlu düşünün hala umut var olmasa bile ddünyanın sonu değil. Umudunu kaybedip tedaviyi bırakan ve çocuk sahibi olan çok insan duydum.
Yok hasa isyan etmek ne haddimize tabiki imtihan biz sadece sabırsızlık yapıyoruzbencede haklısın canım umut her zaman vardır allah sağlık uzun ömür versin hem rabbim vereceği zamanı bilir belkide bu bizim imtihanıızdır.isyan etmiş gibi olmayalım arkadaslar kendinize gelin....
benımde bugun karnım agrıyo =) gaz agrısıda olabılır. onun dısında turp gıbıyım masallahYok hasa isyan etmek ne haddimize tabiki imtihan biz sadece sabırsızlık yapıyoruz
Canım adet agrısı ve gaz agrısı aynı mı sendebenımde bugun karnım agrıyo =) gaz agrısıda olabılır. onun dısında turp gıbıyım masallah![]()
ya canım benim vallahi bende çok sabırsızlanıyorumm ya gercekten kimseye anlatamıyorsun derdini ama söz ben eğer hamile kalırsam sizi hiç bırakmayacağım :)Yok hasa isyan etmek ne haddimize tabiki imtihan biz sadece sabırsızlık yapıyoruz
canım benım belırgın bır adet agrısı olmaz. her ay olan belırtım yok yanı.Canım adet agrısı ve gaz agrısı aynı mı sende
İnşallah canım herkes öyle diyor gidiyor bnde bıralmsm amaya canım benim vallahi bende çok sabırsızlanıyorumm ya gercekten kimseye anlatamıyorsun derdini ama söz ben eğer hamile kalırsam sizi hiç bırakmayacağım :)
Canım ne güzel işte ilk defa karnın agryor inşşşlahhh olmuştur yaaa dedigin gb bnmde ilaçlara bünyem tepki vermiyor ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyordı dün bugun yokcanım benım belırgın bır adet agrısı olmaz. her ay olan belırtım yok yanı.
genelde sessız sedasız gelır. ne gogsum sıser ne karnım , ne belım agrır ne de kasıgım.
hele kasık agrısını hıc yasamadım. yumurtlarkende anlamam.
takıp yaparkende yumurtan catlamıs agrın oldumu dıyor. yooo dıyorum :)
o degıl ıgne veya ılaclarda yan etkı yapmıyor bende. normal sekılde devam edıyor günler![]()
yok ama karnım agrır bazen. cok cabuk usur ayagım. ama adetle bagdastıramıyorum.Canım ne güzel işte ilk defa karnın agryor inşşşlahhh olmuştur yaaa dedigin gb bnmde ilaçlara bünyem tepki vermiyor ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyordı dün bugun yok
yok ama karnım agrır bazen. cok cabuk usur ayagım. ama adetle bagdastıramıyorum.
bıde jelı ılk kez kullanıyorum belkıde o yapıyor. zaten gaz sancısı gıbı[/QUOTE
aynen canım hayırlısı dıyecek baska bır sey yokBilmiyorum cnm herseyin hyrlısı diyorum
Diyorum yaa burda kendilerini tahatlattılar işleri bitti çekip gittiler
Her şey Rabbimin isteğiyle olur elbet bir gün bizde anne olacaz inskızlar kırıldım valla, ben hep cevaplamaya çalışıyorum sorularınızı elimden geldiğince. arada kaçırdığım bi sorunuz varsa bilemem tabi de. Ben sadece yorumsuz kaldım, çünkü o üzüntüyü biliyorum, umutlanıp bekleyip her ay her ay aynı sonuç, hiç olmicak hissi... benim bu ara işlerim yoğunlaştı, akşamları da çok erken uyuyorum. Eskiden tv karşısında elime telefon takip ederdim ama şimdi olmuyor.
Şunu diyebilirim, kendi vücudunuza bünyenize güvenin. Benim bi ablam var, geçen ay bana şunları dedi' ya öykü, sen boylu poslu genç bi kadınsın. Beslenmen iyi, sigaran alkolün yok. Vucüduna iyi baktın. Onu yıpratmadın. İllaki OLACAK dedi. o beni çok etkiledi. Çünkü insanın kendine güveni gidiyo.Ama olunca da 'ya ben boşu boşuna sıkmışım kendimi, bu geç de olsa olacakmış, allahtan istedim ve o da verdi' psikolojisi oluyo. Bizler elimizden geleni yapıcaz. Benim aşılama tuttu ama hala garantim yok, ialç kullanıyorum. Risk hep var. Hiçbişey olmuş bitmiş değil.
Bir de duyduğum bi yaşanmış olay var, daha yeni duydum. Benim gittiğim hastaneye gelen bi çift varmış, tabi yaşları 35 üseri. 11 kez tüp bebek denemişler. olmayınca bırakmışlar ve 2 ay sonra kadın doğal hamile kalmış. bu da mı gol değil :))
uzun oldu baya pardon kızlar
canım sende kasık ağrısı var mı özellikle akşam yatarken ve sabah kalkerken birde sulu sarı akıntı var bugun bende acaba progestan yapıyor olabilir miBilmiyorum cnm herseyin hyrlısı diyorum