Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayşecim aynı şikayetler bende de var ve ben progesteron hormonunu ağız yoluyla alıyorum vajinal jel değil yani ilk başlarda çok kuruluk vardı 2 gündür hem adet ağrısı çekiyorum hemde sarı akıntı şuan bile fena adet olacakmışım gibi ağrıyor kasıklarım
canım sende kasık ağrısı var mı özellikle akşam yatarken ve sabah kalkerken birde sulu sarı akıntı var bugun bende acaba progestan yapıyor olabilir mi

Ayşecim aynı şikayetler bende de var ve ben progesteron hormonunu ağız yoluyla alıyorum vajinal jel değil yani ilk başlarda çok kuruluk vardı 2 gündür hem adet ağrısı çekiyorum hemde sarı akıntı şuan bile fena adet olacakmışım gibi ağrıyor kasıklarım
Üçümüz aynı ızdırap cekiyor z duygu ne zaman test yapcn

Üçümüz aynı ızdırap cekiyor z duygu ne zaman test yapcn
Valla bugün eşime dedimki 5 tane test al gelirken yarın sabah başlycam yapmaya dedim gerçekten hiç ümidim yok öyleki doktorumu aradım ateşim başladı yine negatif sanırım dedim işte pazartesi görüşcez onunlada hiiçç ümidim yok ama gerçekten sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun valla negatifte görsem yapıp şu bekleme strssinden kurtulmak istiyorum canım

Valla bugün eşime dedimki 5 tane test al gelirken yarın sabah başlycam yapmaya dedim gerçekten hiç ümidim yok öyleki doktorumu aradım ateşim başladı yine negatif sanırım dedim işte pazartesi görüşcez onunlada hiiçç ümidim yok ama gerçekten sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun valla negatifte görsem yapıp şu bekleme strssinden kurtulmak istiyorum canım
Canım bn yapmıycm adet olcam zaten pazar günü pazartesi doktora gidecem ikinci aşılama için

Canım bn yapmıycm adet olcam zaten pazar günü pazartesi doktora gidecem ikinci aşılama için
Eminmisin canım yani insan kendini bilir bende hep ateşlendiğimde olmuyor o yüzden olmayacak diyorum ama küçükte olsa bir umut yokmu içinde bak ben ikinci hamileliğimde kesin olmadı demiştim bıraktığım halde sigara yaktım sinirimden sonra bi baktım kanda pozitif çıktı devam etmedi ateş sağolsun ama yinede küçücükte olsa bi ihtimal var yani

Canım eminim ben hiç hamilelik yasamadım ama biliyorum olmadı yine adet belirtisi var yapcak bişey yok

İstanbulda oturan hanımlar önerebileceğiniz iyi bır hastane var ki ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
Canim ya benim dr çok iyi bahcelievler medikalpark yardımcı doçent emine ergul barın. Ama tüp bebek yapacaksan kesinlikle bahceci tüp bebek merkezi Prof. Mustafa bahceci. Ki bende eğer tutmazsa tüp bebegi orda yaptircam ve suda çok önemli hastaneden se direkt tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum

Ben bir an acaba iltihap mi diye düşünmüştüm

Canim ya benim dr çok iyi bahcelievler medikalpark yardımcı doçent emine ergul barın. Ama tüp bebek yapacaksan kesinlikle bahceci tüp bebek merkezi Prof. Mustafa bahceci. Ki bende eğer tutmazsa tüp bebegi orda yaptircam ve suda çok önemli hastaneden se direkt tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum
Cnm istanbulda 3 yıldır oturuyorum gelin geldim kimseye de anlamadığım için derdimi burda derman bulmaya çalışıyorum bende tüp bebek merkezinde yaptırdım asilama mi ilk tı tutmadı şimdi başka bir merkez arıyorum fiyatları nasıldı cnm

Kızlar benimde asilamam 11 gün 2 gündür kahverengi lekelenmem vardı .hatta dün ve bugün baya akıntı seklindeydi. Sabah kan verdim negatif Cikti.progestan i birakayimmi dedim Dr a bi kaç gün daha bekliyelim dedi ama bence sonuç değişmez ama bekliycez bakalım

Kızlar benimde asilamam 11 gün 2 gündür kahverengi lekelenmem vardı .hatta dün ve bugün baya akıntı seklindeydi. Sabah kan verdim negatif Cikti.progestan i birakayimmi dedim Dr a bi kaç gün daha bekliyelim dedi ama bence sonuç değişmez ama bekliycez bakalım
Umudunu kaybetme belki geç döllenme olabilir

Canım belli olmaz belki deger yükselir

Cnm istanbulda 3 yıldır oturuyorum gelin geldim kimseye de anlamadığım için derdimi burda derman bulmaya çalışıyorum bende tüp bebek merkezinde yaptırdım asilama mi ilk tı tutmadı şimdi başka bir merkez arıyorum fiyatları nasıldı cnm
Canim medikalpark asilama ucreti 1300 sperm yıkama dahil. Dr muayene ücreti bizim anlamamiz var ben 25 tl oduyordu ama asil ücreti 180 tl. İlaçlar falan derken 1840 tl civarı tuttu ama ben 450 lik artı 150 lik kullandım.

Canim medikalpark asilama ucreti 1300 sperm yıkama dahil. Dr muayene ücreti bizim anlamamiz var ben 25 tl oduyordu ama asil ücreti 180 tl. İlaçlar falan derken 1840 tl civarı tuttu ama ben 450 lik artı 150 lik kullandım.
Canım aşılama yı neden bu kadar pahallı yapmışsınız yaaa allah korusun diyelim tutmadı 3 defa aşılama bi tüp bebek parası tutuyor direkt tüp bebek yapılsa daha iyi yaniii bnce tüp bebek merkezlerinde aşılama yptrmayn özelde yptrn yada spermlerin tüp bebek merkezinde yıkayın aşılama doktornz ypsn bn sperm işlemini 300tl yıkattım 60 da aşılama spermi tüp bebek merkezinde yıkattım doktorumun yanına geldim aşılama yaptı gerci doktorum bna yardımcı oldu tüp bebek merkezinde yaptırma gel bn yapcm dedi tüp bebek merkezine 1700 ödesln dedi bşde ilac için doktorunuzdan rapor isteyin yazık yaa vlla tm bebekte cok önemli ama eslerimizde günah yani

Back
X