- 1 Haziran 2016
- 635
- 425
- 33
Senin az kaldı benim daha 1 hafta varÖylemi diyorsun peki ozmn Persembe yapayım ozmn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin az kaldı benim daha 1 hafta varÖylemi diyorsun peki ozmn Persembe yapayım ozmn
CNM istbulun çoğu tüp bebek merkezleri böyle bend de yaklaşık 1900 e yaptım hiçbir yeri de bilmiyorum ilk söylenen yere gittimCanım aşılama yı neden bu kadar pahallı yapmışsınız yaaa allah korusun diyelim tutmadı 3 defa aşılama bi tüp bebek parası tutuyor direkt tüp bebek yapılsa daha iyi yaniii bnce tüp bebek merkezlerinde aşılama yptrmayn özelde yptrn yada spermlerin tüp bebek merkezinde yıkayın aşılama doktornz ypsn bn sperm işlemini 300tl yıkattım 60 da aşılama spermi tüp bebek merkezinde yıkattım doktorumun yanına geldim aşılama yaptı gerci doktorum bna yardımcı oldu tüp bebek merkezinde yaptırma gel bn yapcm dedi tüp bebek merkezine 1700 ödesln dedi bşde ilac için doktorunuzdan rapor isteyin yazık yaa vlla tm bebekte cok önemli ama eslerimizde günah yani
Canım az Kaldı da işte adet olmayı bekliyorumSenin az kaldı benim daha 1 hafta var
Özel hastane yokmu orda yaptrn arastrnCNM istbulun çoğu tüp bebek merkezleri böyle bend de yaklaşık 1900 e yaptım hiçbir yeri de bilmiyorum ilk söylenen yere gittim
Bakalım artik cnm tsk ederim benim gittigim yerden pek farkı yokmuş fiyat olarakCanim medikalpark asilama ucreti 1300 sperm yıkama dahil. Dr muayene ücreti bizim anlamamiz var ben 25 tl oduyordu ama asil ücreti 180 tl. İlaçlar falan derken 1840 tl civarı tuttu ama ben 450 lik artı 150 lik kullandım.
Olmadı öyle yaparız bütün yıl çalışıp biriktirdiğim birikimimi harcadım o da tutmadı nasip ins seninki tutar sendiiiÖzel hastane yokmu orda yaptrn arastrn
Canım işte diyorum yazık günah yaaa insan sabah akşam calışıyo cok pahallı tutmadımo bide cok zoruna gidiyor insanın insan ucuz yaptrsa neyse ama 2bin tlye aşılama cok yaa 6 bin tlye tüp bebek yapılıyorOlmadı öyle yaparız bütün yıl çalışıp biriktirdiğim birikimimi harcadım o da tutmadı nasip ins seninki tutar sendiii
Annemin gazına geldim namını duymuş adamın bende araştırdım hemen sazan gibi atladik bizde dediğin doğru valla yazık yaniCanım işte diyorum yazık günah yaaa insan sabah akşam calışıyo cok pahallı tutmadımo bide cok zoruna gidiyor insanın insan ucuz yaptrsa neyse ama 2bin tlye aşılama cok yaa 6 bin tlye tüp bebek yapılıyor
Ayyyy canım Allah saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasil etsin inşallah darısı başıma belirti tkmıyrzda ne bilim adet agrıların baslaynca umut gidiyor darısı başımızaArkadaşlar merhaba ben burayı 2 aydan buya a takip ediyorum sürekli aşılama yapıp iyi sonuç alanları okuyup kendimde belirtiler aradım taki bugüne kadar.ve bugün hamile olduğumu öğrendim belki başkalarına destek olurum diye yazıyorum.ben pko hastasıyım sürekli adetlerim düzensiz oldu ilk baş klomenle çatlama iğnesi vurdu doktırum bi sene boyunca arada ara vererek uyguladı ama sonuç sıfır daha sonra aşılamaya gecti fakat tüp bebek merkezine yönlendirdi bu arada gaziosmanpaşa hastanesi tüp bebek merkezine geçtim aşılamaya burada başladım ilk aşılamam tutmadı 13. Gün lekelenmem gelmeye başladı 15. Gün adet oldum ve o ay sürekli ağrılarım oldu.ikinci aşılamam 6 haziranda yapıldı ve iki gğn öncesine kadar hiç bi belirti yoktu adet günüm 15. Gün geldiğinde kasıklarımda ağrılar başladı ve belime vurmaya başladı şiddetli vi şekilde benim hiç bizaman belim ağrımaz adette olmayınca bugün gidip kan verdim ve pozitif çıktı demem o ki belirtilere hiç bişekilde bakmayın adet zamanı ve sınrasına bakın umarım yardımcı olmuşumdur inşallah isteyen herkes cocuk sahibi olur
Bi de herkesten gizli saklı kimsenin desteği olmadan yapınca daha bi zor oluyorİnşallah canım yaa inş seninde ikinci aşılama tutar da tedaviye bidaha gerek kalmaz inan insan maddi manevi cok sıkıntı cekiyor
Amin ins allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar merhaba ben burayı 2 aydan buya a takip ediyorum sürekli aşılama yapıp iyi sonuç alanları okuyup kendimde belirtiler aradım taki bugüne kadar.ve bugün hamile olduğumu öğrendim belki başkalarına destek olurum diye yazıyorum.ben pko hastasıyım sürekli adetlerim düzensiz oldu ilk baş klomenle çatlama iğnesi vurdu doktırum bi sene boyunca arada ara vererek uyguladı ama sonuç sıfır daha sonra aşılamaya gecti fakat tüp bebek merkezine yönlendirdi bu arada gaziosmanpaşa hastanesi tüp bebek merkezine geçtim aşılamaya burada başladım ilk aşılamam tutmadı 13. Gün lekelenmem gelmeye başladı 15. Gün adet oldum ve o ay sürekli ağrılarım oldu.ikinci aşılamam 6 haziranda yapıldı ve iki gğn öncesine kadar hiç bi belirti yoktu adet günüm 15. Gün geldiğinde kasıklarımda ağrılar başladı ve belime vurmaya başladı şiddetli vi şekilde benim hiç bizaman belim ağrımaz adette olmayınca bugün gidip kan verdim ve pozitif çıktı demem o ki belirtilere hiç bişekilde bakmayın adet zamanı ve sınrasına bakın umarım yardımcı olmuşumdur inşallah isteyen herkes cocuk sahibi olur
Cnm bnde tutmak istiyorum ama progestan fitil kullanıyorum ondan tutamıyorum allah affetsin napalım kii allahm nasip ederse olurVee şunuda söuliyim razaman boyunca oruç tuttum sürekli dua ettim bu mübarek ramazan ayın dua edin arkadaşlar emin olunki Allah içten edilen tüm duaları kabul ediyo
Canım benim emin ol ikimiz aynı durumdayız bizimde kimse destek olmuyor kynanmın umrunda degil hep bn esim cabasıyla yptryorzBi de herkesten gizli saklı kimsenin desteği olmadan yapınca daha bi zor oluyor
Canım bnde agrı cekiyorum valla ama cok şiddetli degil hafif belim de az agryor bilmiyorum ins yaa hamileym 11 günümBen şuan iki günden beri resmen adet ağrısı çekiyorum ve belime vuruyo ön yargılı olma ben ilk aşılamada tutmayınca çok üzülmüştüm şimdi kendimi olumsuzuda alışrtım pozitif çıktı