Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya ben burdan çok umutluydüm ve 2 kişi haricinde kimse çıkmayınca asilma yaptirmanin mantıklı olmadığını da gördüm keşke direkt tüp bebek yaptirsaydım. Bide benin tsh değerim falan aklımı karıştırdı. Bu ay araştırma yapcam sonra doğru merkez ve tüp bebek bekleyemem artık.
Canım tür bebekte de ihtimal %40-50 falan. İnşallah Allah ol derse olur.

Kizlar regli ağrım başladı karnimi falan geçtim direkt rahmime ağrı giriyor bikac saniye suruyor. Salı günü olmam gerekiyor sanırım yarın hasta olurum.

Kizlar test yaptıran var mı. Ya eşim tutturdu test yaptıralım diye bugün 12. Gun ve hasta olacak gibiyim ama eşime de diyemiyorum çok umutlu o...

Kizlar regli ağrım başladı karnimi falan geçtim direkt rahmime ağrı giriyor bikac saniye suruyor. Salı günü olmam gerekiyor sanırım yarın hasta olurum.
Canım benim de bugün gece olmam lazımdı hala bişey yok ama karnım hafif agryor bnce test yaptr bn yarın kan vercem

Canım benim de bugün gece olmam lazımdı hala bişey yok ama karnım hafif agryor bnce test yaptr bn yarın kan vercem
Ya ben de akşam belki yaparım az önce eşimle oturduk ağladık o ayrı heyecanlı ben ayrı korkuyorum çocuk odasını nasıl düzenleyeceğimizı bile konuştuk ama gercekten cok korkuyoRum benim bugün 12. Gun. . İşallah gobisler dolmuştur. ...

Canım adet oldım ama akmıyor içimde selpkla silince sarı su gibi E="Sinem cetinkaya, post: 47089731, member: 763544"]Ayy sen daha ne duruyorsun git bi test yaptir evde yapsan bile belki cikar bizede umut olursun bakarsın 3. Gebemiz de sen olursun...[/QUOTE]
Csmkm

Canım adet oldım ama akmıyor içimde selpkla silince sarı su gibi E="Sinem cetinkaya, post: 47089731, member: 763544"]Ayy sen daha ne duruyorsun git bi test yaptir evde yapsan bile belki cikar bizede umut olursun bakarsın 3. Gebemiz de sen olursun...
Csmkm[/QUOTE]
Ya sarı şu gibimi kahverengi değil yani .. akşama kadar bi bekle bence o sarı şu dediğin belki akinti dır yada vajinal jel kullandıktan oda olabilir bende de var çünkü ama bende jel kalintilariyla geliyor..

Ya sarı şu gibimi kahverengi değil yani .. akşama kadar bi bekle bence o sarı şu dediğin belki akinti dır yada vajinal jel kullandıktan oda olabilir bende de var çünkü ama bende jel kalintilariyla geliyor..[/QUOTE]
Yok canım adet olcam o geldikten sonra adet oluyorum hep jel kullanmıyorum fitil kalamıyorum bitti oda carsamba gunu

Ya sarı şu gibimi kahverengi değil yani .. akşama kadar bi bekle bence o sarı şu dediğin belki akinti dır yada vajinal jel kullandıktan oda olabilir bende de var çünkü ama bende jel kalintilariyla geliyor..
Yok canım adet olcam o geldikten sonra adet oluyorum hep jel kullanmıyorum fitil kalamıyorum bitti oda carsamba gunu[/QUOTE]
Ah be canım ya çok üzüldüm. Şimdi ne yapmayı planlıyorsunuz eşinle konuştun mu

Back
X