Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim istiyor değil mi. Sen asilamayi nekadara yaptırmıştın uygundu sankiYok konuşmadım yarın hastaneye gidicem ikinci aşılama için
Eşim hiç bir şey istemiyor zorla yptryorm 400 yapmıştımEşim istiyor değil mi. Sen asilamayi nekadara yaptırmıştın uygundu sanki
Öyle pahalı da değilmiş ewet 1 kere daha denemen mantıklı benim ki 2 bin yakın tuttu doğal olarakam tüp bebek yapmam daha mantıklı oda 10 bin civarı tekrar tekrar aşılama yapmaktansa bir kere tüp bebek daha mantıklıEşim hiç bir şey istemiyor zorla yptryorm 400 yapmıştım
Bn yarın doktorum la konuşacam o eşimle konuşsun tüp bebek konusunda onu ikna etsin aşılama da tutmadı tüp bebek yapmak istiyorum o kadar zorki dört duvar arasında yalnız olmak dışardan cocuk sesi ailesi mutlu bi biz mutlu olamıyoruz allah bizim nese kaynağımız yollasa bizde mutlu olcaz yok olmuyor işte tüp bebek te tutmazsa vay halime başımı duvarlara vururumÖyle pahalı da değilmiş ewet 1 kere daha denemen mantıklı benim ki 2 bin yakın tuttu doğal olarakam tüp bebek yapmam daha mantıklı oda 10 bin civarı tekrar tekrar aşılama yapmaktansa bir kere tüp bebek daha mantıklı
Hayırlısı olsun cnm üzülmeYok konuşmadım yarın hastaneye gidicem ikinci aşılama için
Allah korusun cnm öyle düşünme ins tutar umutlu olmamız lazım benin kardeşim doğum yapti yanındayım demiştim zaten her gelen bana bi tuhaf bakıyor allah sana da nasip etsin diyor elbet bi gün ins bizde bebeklerimizi kucağımıza alırızBn yarın doktorum la konuşacam o eşimle konuşsun tüp bebek konusunda onu ikna etsin aşılama da tutmadı tüp bebek yapmak istiyorum o kadar zorki dört duvar arasında yalnız olmak dışardan cocuk sesi ailesi mutlu bi biz mutlu olamıyoruz allah bizim nese kaynağımız yollasa bizde mutlu olcaz yok olmuyor işte tüp bebek te tutmazsa vay halime başımı duvarlara vururum
Tüp bebekte tutma oranı % 40 .45 arası ben de akşam test vercem. Aynı durumdayız ama en azından benim eşim benden daha çok istiyor ve görsen bigün nasıl hevesli nasıl heyecanlı ya biz çocuk odasının rengini halinin rengini ya dolabı nereye koyacağınız kadar hayal kurduk şuan heyecandan bayılcam işallah pozitifı görürüm. Dua et bana.... ha sana bide tavsiye de bulunayım. Şimdi evine geç ve esin gelince bu yaşadığını hayal kırıklığını becerebilirsen aglayarak anlat taş değil ya oda sana destek olacaktır. Ama sakın kavga etme tartışmaya girme hayır istemiyorum derse geç odana ağlamaya devam et bu belki bi kacgun sürecek ama emin ol erkekler gözyaşına ve mutsuz bir kadına dayanamaz. Ama bak tekrar söylüyorum tatlı dille ve tartışmadan anlat derdini. İşallah taktik tutar.Bn yarın doktorum la konuşacam o eşimle konuşsun tüp bebek konusunda onu ikna etsin aşılama da tutmadı tüp bebek yapmak istiyorum o kadar zorki dört duvar arasında yalnız olmak dışardan cocuk sesi ailesi mutlu bi biz mutlu olamıyoruz allah bizim nese kaynağımız yollasa bizde mutlu olcaz yok olmuyor işte tüp bebek te tutmazsa vay halime başımı duvarlara vururum
Benim kardeşm de bir hafta sonra dogum yapıyor Bnden küçük herkes bna acıyan gözle bakıyorAllah korusun cnm öyle düşünme ins tutar umutlu olmamız lazım benin kardeşim doğum yapti yanındayım demiştim zaten her gelen bana bi tuhaf bakıyor allah sana da nasip etsin diyor elbet bi gün ins bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız
Canım inanır mısın biz eşimle hiç cocuk konusunda konuşmadık bunca yıldır konuşmak istemiyor inanmıyor olacağına ondan öyle oda üzülüyor istiyor olmayınca hiç bir şey yapmak istemiyor ve ben onun yanında aglamak istemiyorum güçsüz duruma düşüyorum bn anlayınca cok üzülüyor onun üzülmesini istemiyorum hiç ama şuan kendimi çok kötü hissediyorum cpk üzgünüm bir destekçim bile yok adet oldım eşim yanımda yok üzülme diyecek kimse yok bn zaten eve geldim canım bilmiyorum tüp bebek tedavisi de korkuyorum nssol bir şey tutacak mı tutmayacak mı tutmazsa cok üzülürüm onda bile olmazsa artık nasıl olur düşünmekten kafayı yerim heralde allah a okadar yalvarıyorum olmuyor az kalıyor sanırımTüp bebekte tutma oranı % 40 .45 arası ben de akşam test vercem. Aynı durumdayız ama en azından benim eşim benden daha çok istiyor ve görsen bigün nasıl hevesli nasıl heyecanlı ya biz çocuk odasının rengini halinin rengini ya dolabı nereye koyacağınız kadar hayal kurduk şuan heyecandan bayılcam işallah pozitifı görürüm. Dua et bana.... ha sana bide tavsiye de bulunayım. Şimdi evine geç ve esin gelince bu yaşadığını hayal kırıklığını becerebilirsen aglayarak anlat taş değil ya oda sana destek olacaktır. Ama sakın kavga etme tartışmaya girme hayır istemiyorum derse geç odana ağlamaya devam et bu belki bi kacgun sürecek ama emin ol erkekler gözyaşına ve mutsuz bir kadına dayanamaz. Ama bak tekrar söylüyorum tatlı dille ve tartışmadan anlat derdini. İşallah taktik tutar.
Canım ben de dün çok üzüldüm. Tabii ki üzüleceğiz ama umudunu kaybetme. Kaç denemeden sonra bebişi olanlar gördüm. 12 yıl sonra olan gördüm. Hepsi şükrediyor. İnşallah bizim bebişler o kadar bekletmez de ikincide tutarlar artık.Bn şimdi adet oldım üzgünüm
Canım onlara şaşıyorum nasıl dayanıyor lar bilsem cocugum olmiycak asla evlnmezdim kendimi yarım hissediyorum valla herkes bakıyorum takır takır doğuruyor diyorum ne biçim kadınım ben eksik buluyorum kendimi cok üzülüyorum üç senedir ama en ilginci alıştım artık vee psikolojim sıfır bozulduCanım ben de dün çok üzüldüm. Tabii ki üzüleceğiz ama umudunu kaybetme. Kaç denemeden sonra bebişi olanlar gördüm. 12 vyıl sonra olan gördüm. Hepsi şükrediyor. İnşallah bizim bebişler o kadar bekletmez de ikincide tutarlar artık.
Canım senin yaş 20 değil miydi? Ben o yaşta üniversitedeydim, geziyordum, hayatımın en güzel yıllarıydı. Kendini üzme lütfen. Demek ki bizim biraz uğraşmamız gerekiyor. Sonra olunca kıymetini daha iyi bileceğiz belki.Benim kardeşm de bir hafta sonra dogum yapıyor Bnden küçük herkes bna acıyan gözle bakıyor
Canım sen en azından ögretmensşn ayakların üstündesn hep cocuklar la berabersin senin olmasada senin cocuklari n gibi cocuklar var bn hep evdeyim boş odalar cpk sessiz ugrasa cak bişeyim yok kşke mesleğim olsa takmazdm hep evde oldugum için okadar üzülüyorumCanım senin yaş 20 değil miydi? Ben o yaşta üniversitedeydim, geziyordum, hayatımın en güzel yıllarıydı. Kendini üzme lütfen. Demek ki bizim biraz uğraşmamız gerekiyor. Sonra olunca kıymetini daha iyi bileceğiz belki.
Ben bu yıl 30 oldum ancak bebek yapacağım inşallah. Daha arkadaşlarım hep bekar. Bir biz varız evli.
Canım olur mu? Bir insanı hayattaki tek sıfatı anne olmak değildir ki. Yani kendi açımdan hayatta pek çok idealim oldu, hepsini gerçekleştirdim Allah'a şükür. Her yıl en az 200 öğrencinin derslerine giriyorum, onların hayatlarına dokunuyorum, üretiyorum, kazanıyorum. Her istediğimi alıp her istediğim yere gidebiliyorum. Hayattaki tek başarıyı çocuk sahibi olmak gibi görürsek çok üzülürüz benceCanım onlara şaşıyorum nasıl dayanıyor lar bilsem cocugum olmiycak asla evlnmezdim kendimi yarım hissediyorum valla herkes bakıyorum takır takır doğuruyor diyorum ne biçim kadınım ben eksik buluyorum kendimi cok üzülüyorum üç senedir ama en ilginci alıştım artık vee psikolojim sıfır bozuldu
Neden evde oturuyorsun ki canım. Çalışsan kendini çok daha iyi hissedersinCanım sen en azından ögretmensşn ayakların üstündesn hep cocuklar la berabersin senin olmasada senin cocuklari n gibi cocuklar var bn hep evdeyim boş odalar cpk sessiz ugrasa cak bişeyim yok kşke mesleğim olsa takmazdm hep evde oldugum için okadar üzülüyorum
Eşim istemiyor Çalışmamı ondan calışmıyorm ve bn cok güçsüz biriyim calışmıyorm bile bilmiyorum yaa kafam cok bozuk tüp bebek yapmak istiyorum ve yapcam da inş olur ooo korkuyorum oda olmazsaNeden evde oturuyorsun ki canım. Çalışsan kendini çok daha iyi hissedersin
Mümkünse yapın tabi canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah temmuzda ikimiz de güzel haber alırızEşim istemiyor Çalışmamı ondan calışmıyorm ve bn cok güçsüz biriyim calışmıyorm bile bilmiyorum yaa kafam cok bozuk tüp bebek yapmak istiyorum ve yapcam da inş olur ooo korkuyorum oda olmazsa
İnşallah ama bn kendimi sanmıyorum sen alırsın inş bnm için gebelik mümkün değil okadar kş ümitsizlik var bnde dünyanın en zor şeyi hamile kalmakMümkünse yapın tabi canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah temmuzda ikimiz de güzel haber alırız