Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim de kilo fazlam var ve birden kilo alınca insülin direnci oluştu. Zayıflasak anında bu dertten kurtulacağız aslında biliyor musun? Benim işim çok yorucu. Evde hiç yemek pişmiyor, hep dışarılardayız. Vaktim olsa da dikkat edebilsem keşke. Üç ay önce klomen kullandım ve on tane yumurtam gelişti biliyor musun. Ama hiç karbonhidrat yemedim. Reglden iki gün önce Dukan diyetine başladım ve tamamen uydum, hiç karbonhidrat yemedim ve on tane yumurta gelişti. Şimdi normal yedim, sadece iki tane gelişti
Bende insülin direnci de yok ;(

ya ne yapacam bennn çok kararsızım normal idrar testi alıp yapsam çıkar mı acaba
Çıkar belki ama bence hastaneye git kan tahlili ver ben dün akşam verdim 20 dk da sonuç cikti kısmet işte negatifti. Ne kadar erken öğrenirsen okadar iyi ben şimdi ikinci aşılama için start verdim. Ama dayanamiyorsan bi test yap evde bana da haberaberinde ver.

Çıkar belki ama bence hastaneye git kan tahlili ver ben dün akşam verdim 20 dk da sonuç cikti kısmet işte negatifti. Ne kadar erken öğrenirsen okadar iyi ben şimdi ikinci aşılama için start verdim. Ama dayanamiyorsan bi test yap evde bana da haberaberinde ver.
Canım korkunun ecele faydası yok deyip gittim kan verdim 1 saat sonra çıkacakmış sonuç benim de hiç umudum yok ama allaha bıraktım artık hayırlısı ne ise o olsun

Dukan diyetiyle 10 tane yumurta ay süpermiş bende günde 2 yumurta ve 1 bardak süt içiyorum tsh değerim düşsün diye belki etkisi olabilir. Yumurta geliştirmek için protein mi lazım yoksa karbonhidrattan uzak olmak mı
Canım internetten araştır isterden. İnsülün direnci yumurta gelişimini baskılıyor. Sadece protein yemen gerek dukan diyetinde.Günde iki yemek kaşığı da yulaf kepeği ama başlamadan önce multivitamin falan almak gerekiyor. Plansız başlanırsa kabızlık, hemoroid, karaciğer yağlanması vb. sorunlar yapar

arkadaslar bende bugün catlatma iğnemi olmak için doktora gittim ancak bu ayki adet düzenimde gariplikler silsilesi yasadığım için doktorum bir sonraki aya aşılamayı bıraktı.bende yaptırdığım 7 iğne ile kala kaldım.neyse bundada vardır bir hayır. söylemek istediğim bir konu var.aşılaması negatif olupda diğer ay kendiliğinden hamile kalan bayanlarla tanıştım.aşılamada alınan ilaçlar normal hamileliktede etkiliymiş.o yuzden sonucu negatif olan arkadaşlar hemen ikinci aşılama yerine bir ay kendiniz deneyin.benim doktorumda bu ayı size veriyorum dedi.hatta ikinci bebek için aşılama olmuş bir bayan sonuc kesin negatif çıkacak bunu biliyorum ben sonrasında normal gebeliği kolaylastırması için yaptırdım dedi.onunda ilk bebeği negatif bir aşılamadan sonra olmuş.kısaca yıkılmayalım ümitsizliğe kapılmayalım eğer bebişlerimizin bu dünyada rızıkları varsa ergeç gelecekler.

arkadaslar bende bugün catlatma iğnemi olmak için doktora gittim ancak bu ayki adet düzenimde gariplikler silsilesi yasadığım için doktorum bir sonraki aya aşılamayı bıraktı.bende yaptırdığım 7 iğne ile kala kaldım.neyse bundada vardır bir hayır. söylemek istediğim bir konu var.aşılaması negatif olupda diğer ay kendiliğinden hamile kalan bayanlarla tanıştım.aşılamada alınan ilaçlar normal hamileliktede etkiliymiş.o yuzden sonucu negatif olan arkadaşlar hemen ikinci aşılama yerine bir ay kendiniz deneyin.benim doktorumda bu ayı size veriyorum dedi.hatta ikinci bebek için aşılama olmuş bir bayan sonuc kesin negatif çıkacak bunu biliyorum ben sonrasında normal gebeliği kolaylastırması için yaptırdım dedi.onunda ilk bebeği negatif bir aşılamadan sonra olmuş.kısaca yıkılmayalım ümitsizliğe kapılmayalım eğer bebişlerimizin bu dünyada rızıkları varsa ergeç gelecekler.
Evet canım,kuzenimin aşılama tutmadı, sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı

Canım internetten araştır isterden. İnsülün direnci yumurta gelişimini baskılıyor. Sadece protein yemen gerek dukan diyetinde.Günde iki yemek kaşığı da yulaf kepeği ama başlamadan önce multivitamin falan almak gerekiyor. Plansız başlanırsa kabızlık, hemoroid, karaciğer yağlanması vb. sorunlar yapar
Ben daha önce dukan diyetini yaptım. Ama yumurta gelişimi ile bi faydası olup olmadığını bilmiyorum.ya benim zaten vitaminler sıkıntılı bana çok yaramaz bu diyet. Ama proteine yüklenmem belki iyi gelir.

Hsg filmi çekilinen ayda hamile kalan varmış hatta sonraki ayda fakat bende tık yok. Yani bırak kısmet aslında keşke öyle olsa. Eğer bu iğneler bir sonraki ayada etki ediyorsa 2. Aşılamanin tutma oranı daha yüksek.

Hayırlısı olsun canım. Negatif haberi almaya alıştık peki ne yapmayı dusunuyursun senin kacinci aşılaman di.
Vallahi hiçbir fikrim yok bende zaten proklaktin yüksekliği vardı 1.asilamam di ama sanırım 2.ci aşılamaya yaptırmam zaten henuz adette olmadım hiç adet belirtim de yok kafam karisti

Back
X