Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi biraz önce doktorum aradı adet olmazsam 10 gün içinde tekrar kan testi yaptırmamı istedi geç döllenme olabilir şüpheli bir durumun var dedi anlamadım ne demek bu şimdi kafam iyice karıştı
1 den fazla yumurtan varsa o nedenle belki ole demıstır. sonradan gelısenlerde dollenebılır sonucta.
ama eger tek yumurtaysa neye ıstınaden dedı dr bılır =)

1 den fazla yumurtan varsa o nedenle belki ole demıstır. sonradan gelısenlerde dollenebılır sonucta.
ama eger tek yumurtaysa neye ıstınaden dedı dr bılır =)
Kaç tane yumurta ile asilama yapılmıştı senin. Bende 2 tane vardı bide geriden gelen var dedi ama nafile... isallah sende bebis varmış. .

Kaç tane yumurta ile asilama yapılmıştı senin. Bende 2 tane vardı bide geriden gelen var dedi ama nafile... isallah sende bebis varmış. .
valla canım 19-15 mm 2 tane vardı ertesı gun ıgne oldum. asılama gunu dr bırı catlamıs dedı. dıgerı ıcın ılıskı vermıstı.
ama en ufak bır tık etmıyo bır yerim . belirtisiz gebelik görmedim hıc okumadım . benım adet belirtimde olmaz cunku

valla canım 19-15 mm 2 tane vardı ertesı gun ıgne oldum. asılama gunu dr bırı catlamıs dedı. dıgerı ıcın ılıskı vermıstı.
ama en ufak bır tık etmıyo bır yerim . belirtisiz gebelik görmedim hıc okumadım . benım adet belirtimde olmaz cunku
Ya her gebelik farklı oluyor bide gebelik bekleyen insan vucudunu daha çok dinliyor bu sebepten herşeyi gebeliğe bağlıyor ben her ay değişik şeyler hissettim sen bu duyduklarına çok takılma. Dr dediği olabilir eğer geriden gelen yumurta dillenmis se arada 3 günluk zaman var yani bu senin aslında 9. Gunun oluyor ki hcg hormonu düşük olur cikmyabilir. 2 gün sonra bence tekrarla testi eğer yükseliş varsa gebelik şüphesi oluşur ama değişme yoksa çokta umutlanma. Isallh bebis seninledir

Ya her gebelik farklı oluyor bide gebelik bekleyen insan vucudunu daha çok dinliyor bu sebepten herşeyi gebeliğe bağlıyor ben her ay değişik şeyler hissettim sen bu duyduklarına çok takılma. Dr dediği olabilir eğer geriden gelen yumurta dillenmis se arada 3 günluk zaman var yani bu senin aslında 9. Gunun oluyor ki hcg hormonu düşük olur cikmyabilir. 2 gün sonra bence tekrarla testi eğer yükseliş varsa gebelik şüphesi oluşur ama değişme yoksa çokta umutlanma. Isallh bebis seninledir
canım ben hıc test yapmadımki. o_O
ama benım umudum yok yani. 30 hazıran test gunum

canım ben hıc test yapmadımki. o_O
ama benım umudum yok yani. 30 hazıran test gunum
Ayy canım ya kusura bakma ben diğer arkadaşla karıştırdım onun değeri düşüktü. .. Bi kan testi ver istersen genelde 12. Gun testi doğru sonuç veriyor ısallh bebis vardır bu tpikte 2 hamile var üçüncüyü bekliyoru

Sendiiii Sendiiii sıkma canını üzme kendini bakarsın tüp bebekle olur ama ona da eşin mi yanaşmıyordu ilgisizdi sanırım ama rabbim herşeyin bi gidişatını nasip eder
Valla cok üzülüyorum elimde değil napcamı bilmiyorum eve sığamıyorum sabahtan beri yaa esim yanaşmıyor evet ikna ederim ama olmazsa psikolojim kökten gider tüp bebek bile tutmazsa ohooo valla kafayı yerim

Esim sperm hareketi yavas yaa :KK17::cry:i
Cnm bnm benimde eşimin aynı sorunu var keçi boynuz yedir hatta sende ye faydası oluyor hurma ye kuru incir kesinlikle ye avakado seviyorsan onuda ye sıkma canını lütfen ben senden ve Sinem den çok umitliydim inan bende sizinle hayal kırıklığı yaşadım çok üzüldüm rabbim vakti gelince nasip edicek bize inşallah emin ol tüp bebek olmaz sa olmaz diyede çok kötü bişi degildiki zaten riskli bi durumda yok doktorun patavatsizligi inanki ... bebek olmaz başka türlü diye sakin düşünme lütfen olmazsa benim annemin olmazdı cnm bak sana anlatayım belki Kafan rahatlar biraz benim anneminde bnm gbi adet düzensizliği vardı tabi bnmki birazda ileri dercede biz üç kardesiz annem tüpleri bağlamak için doktora gitmişti ve doktorda suan tüp bebek uzmanı sayılı kişiler arasında anneme senin çocuğun olmasına imkan yokki sen niye baglattiriyosun demiş ve annemin 3 tane çocuğu oldu ki sen düşün her doktor herseyi bilemez rabbim ol der ve olur kafanı bole seler le karıştırma nolursun .. her erkek karısının üstüne dusucek onunla ilgilenecek çocuk olsun diye urasacak die bi kanun yok ya olaya hep kötü tarafından bakmayalim belki esin içine kapanık duygularını yansitmaktançekiniyor ve eminim ki esin senin uzulmeni ustemedigi için bu konuları fazla konuşmuyor gözünün önünde senin göz yaslarni görmeye dayanamıyor uzuluyorda olabilir eminim ki eşinde çok istiyor ama belli edemeyenlerdendir

Doktor gittim aşılama yapma dedi direkt tüp bebek yap dedi yaa bu sekilde cocuk olmaz dedi ve %50 sans verdi tüp bebek te ağlıyorum sabahtan beri doğal yolla olmaz benim
Bence dr saçmalamış ya ilk asilamada farkına varmadı da şimdi mi farkına vardı bunun. Hem sende tüp bebek istiyordun belki de hayırlısı böyledir. Bak ben bunu internetten çok araştırdım tip okadar gelişti ki.. mikroçip neden bi olay var en kaliteli sperm seciliyor ve yumurta içine enjekte ediliyor ama her tüp bebek denemesinin şansı % 50 dır bide spermin en kalitelisi secildigi için sağlıklı bir bebek dünyaya getirmiş oluyorsun. Bence bu bir fırsat senin için. Bide eşinle gittin degilmi doktora

Çok sağolun kızlar bilmiyorum allahtan ümit kesilmez inş olur da eşimle henüz konuşmadım tek gittim ben Bekleyisimsin cok z sagol canım aynn eşim beni üzmemek için bişş demiyor bna söylendi o gün dedi seni üzmemek için bişi demiyorum istiyor musun hergün yüzüne vurayım sen ağlarsın dedi bnde cok istiyorum ama kader böyle olmazsa yapcak bişey yok dedi inş olur dedi

Çok sağolun kızlar bilmiyorum allahtan ümit kesilmez inş olur da eşimle henüz konuşmadım tek gittim ben Bekleyisimsin cok z sagol canım aynn eşim beni üzmemek için bişş demiyor bna söylendi o gün dedi seni üzmemek için bişi demiyorum istiyor musun hergün yüzüne vurayım sen ağlarsın dedi bnde cok istiyorum ama kader böyle olmazsa yapcak bişey yok dedi inş olur dedi
Aynen cnm üzülme sakin nolursun bak erkekte ki sorun çok kolay çözülüyor emin ol sadece harekette sıkıntı benim eşimin de oyleydi suan düzeldi bi sorun kalmadı her gün keçi boynuz muz hurma yiyor gayet ii suan çok şükür 3 aydır ilaç tedavisi kullanıyor çok şükür düzeldi eminim senin eşinin sorunda cozulucek. . Yaşadığımız herşey birer imtihan bunu unutmamalıyız cnm bol bol dua et

arkadaşlar hızlı ve lineer progressiv 9,yavaş ve non lineer 42,non progressiv 6,immotil 42 A+B:51 yazıyo bizim spermiogramda ama doktor açıklama yapmadı aşılama yapıcaz dedi.değerlerden anlayan varmı acaba.

Back
X