Aşılama haziran 2017 aşılama yaptranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim hala belimde ve kasıklarımda agrı var. ve bazen kasıklarımda batma oluyor sadece

Kizlar merhaba.benim iki assilamamdab sonra kasik agrim oldu.bu 3.asilamamda hic kasik agrim olmadi.acaba vucut boyle seylere alisti mi

Bende bugün oldum aşılama 15 gün beklemem gerekecek ilk aşılama inşallah hayırlısı olur ilk aşılaması tutan var mı acaba ya yorumlarda hep olumsuz görüyorum

Kizlar aşılamaya yüzde 15 sans veriyo drlar ben o kadar gidip geliyorm hastanede hiç asilamasi tutan olmamiş ben nasipse adet olunca tüp bebek için gidicem

Kizlar aşılamaya yüzde 15 sans veriyo drlar ben o kadar gidip geliyorm hastanede hiç asilamasi tutan olmamiş ben nasipse adet olunca tüp bebek için gidicem
bana da maksimum %30-35 arası demişti doktorum. Ama evet bende hiç yakın çevremden duymadım tutan. Tüp bebek şansı daha yüksek tabiki ama o da maddi biraz zorluyı sanki

Sanirim öyle bide ben 23e yeni girdm 23u doldrmak gerekiyomş sgk karsilamasi icin
ben bi kere aşılama denedim ama sanırım tutmadı akşama tahlil yaptırıcam. 33 yaşında olduğum için ikinci aşılamayı göze alamıyorum. sgk kapsamına da giremiyorum. bende öyle ortada kaldım.

ben bi kere aşılama denedim ama sanırım tutmadı akşama tahlil yaptırıcam. 33 yaşında olduğum için ikinci aşılamayı göze alamıyorum. sgk kapsamına da giremiyorum. bende öyle ortada kaldım.
İnsallah tutmuştr ama bana sorarsaniz aşılama kesinlikle zaman kaybi

İnsallah tutmuştr ama bana sorarsaniz aşılama kesinlikle zaman kaybi
düne kadar umudum vardı ama dünden beri kahverengi kanama gibi gelmeye başladı. Adetime de 8 gün var ama erken oluyorum sanırım ilaçlardan aşılama konusunda kesinlikle hemfikirim

Kizlar 3.asilamamin 6.gunundeyim 2gundur gogus agrim var dokuayacak sekilde.dokunuyorum agrio.bi bilgisi olan var mi.gonal f kullandim asilamadan once. Asilama bitti bi ilac kullanmiorum

Kizlar 3.asilamamin 6.gunundeyim 2gundur gogus agrim var dokuayacak sekilde.dokunuyorum agrio.bi bilgisi olan var mi.gonal f kullandim asilamadan once. Asilama bitti bi ilac kullanmiorum
merhaba canım benim de aynı şekildeydi.11. gün de lekelenmeler başladı. Çok üzüldüm tutmadı diye. Bende gonal kullanmıştım o yüzden sandım. 12. gün kan tahlili yaptırdım en azından jeli kullanmayayım boşu boşuna diye. o kadar umutsuz gittim ki gece 12 de kan verdim. ama beta hcg 280 çıktı. kimse umudunu kaybetmesin bence. Ben boşu boşuna üzülmüşüm

Aaa tebrik ederm cnm ya ben 14. Gunde baktrdm negatfti simdi 18 gun oldu adet olmadm daha acaba gec döllenme olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…