Canim 48 saat arayla iki katina cikmasi gerekiyor ya normalde. Senin kan sonuclarin 5 kat falan artmis yani ondan dedimmm:)))) bu arada fitil falan kullanmiyorum
Selam kizlar.topik hepimize hayirli olsun acan arkadasa tskurler.benimde ilk kan degerim 119 2.kan degerim 712 3.kan degerin 5006 ve sali gunu ilk doktor randevumuz var nasipse.ins gorunur kuzumuz bize
Kızlar tesadüf eseri adetten 1gün sonra hcg yaptırdım 49.5çıktı gebelik var dendi ama kan artışına bakacaz 2gün sonra yani cumartesi acilde yaptırdım 53.77 çıktı bugünde 76.7çıktı ama hala adet olmadım adetim geçeli bugün 5.gün sizce durum ne olur cumaya kadar bekliycem
Benim de karnim ağrıyor zaman zaman. Hatta akintim da oluyor wcye gidip bakiyorum hasta oldum zannediyorum kendimi. Stresli günler kramp gibi igne batar gibi
Canım bende ayniyim ve şunu fark ettim midemi boş bırakmaya gelmiyo az az sık öğünlerle yiyorum özellikle yeşil elma ve beyaz leblebi iyi geliyor. Sende yağlı baharatlı ve çok salçalı şeylerden kaçın
Doktoruma mesaj attim leke gibiyse endiselenme adet kanı gibi olursa haberleselim dedi. Ama ben cok korkuyorum yattim simdi dinleniyorum. Allahim bebeklerimizi bize bağışla nolur..