Benim de canim hicbirsey yemek istemiyor. Surekli acim ama yemekte istemiyorum degisik bir ruh hali. Hafiften bir mide bulantisi. Tatli seylere ozellikle tahammul edemiyorum.yemekler hep yagli gibi geliyor gozume
Olmamasi cok guzel bence. Bende de yoktu 2 gunden beri boyle. Yemek istemiyorum genel olarak.hayatimdan cikartigim meyve ya da sebze yok ama eksi ve tuzlu seyler daha cazip geliyor herhalde icimi bastiriyor diye dusunuyorum
Daha gitmedim kontrole haftaya cagirdi doktor ama nezaman gitsem bilmiyorum ilk hamileligimde 6+5ken kalp atisi yoktu diye kurtaj oldum oyuzden korkuyorum
Selam kızlar bende şuan 8 haftalık hamileyim Allah kucağımıza almayı nasip ederse haziran başı gibi doğum olacak ama bulantim okadar çok ki yediğim hiç bişey migdemde kalmıyor. Ultrason da kese gözüktü 26 sında perşembe günü kalp atışıni öğrenmek için gidicem bir aksilik olmaz inşallah
Daha gitmedim kontrole haftaya cagirdi doktor ama nezaman gitsem bilmiyorum ilk hamileligimde 6+5ken kalp atisi yoktu diye kurtaj oldum oyuzden korkuyorum